OS X Server (Mavericks): clients kunnen via L2TP geen verbinding maken met VPN-voorzieningen

In OS X Server (Mavericks) aanvaardt de VPN-voorziening mogelijk geen L2TP-verbindingen meer. Dit kan gebeuren als de client en de server zich achter verschillende NAT-gateways (Network Address Translation) bevinden.

Werk bij naar OS X Mavericks v10.9.1 en installeer vervolgens de VPN-update voor OS X Server.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.