Over Apple Configurator 1.2

Lees hier meer over Apple Configurator 1.2

Apple Configurator 1.2 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar via het tabblad 'Updates' in de Mac App Store.

Wat is er nieuw in versie 1.2?

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en prestaties en bevat het volgende:

• Ondersteuning voor nieuwe iOS 6-functies (Beperk tot app en Globale HTTP-proxy) op iOS-apparaten onder toezicht.

• Ondersteuning voor deze nieuwe iOS 6-beperkingen op een apparaat onder toezicht:

• Apps op het apparaat kunnen worden verwijderd

• iMessage kan worden gebruikt

• iBooks Store kan worden geopend en boeken die zijn geclassificeerd als 'Erotiek' kunnen worden aangeschaft in de iBooks Store

• Grof taalgebruik in Siri kan worden gefilterd

• Game Center kan worden gebruikt

• Nieuwe configuratieprofielen kunnen worden geïnstalleerd

• Verbeterde betrouwbaarheid bij het activeren van een nieuwe iPhone of iPad met Wi-Fi + Cellular.

• De laatst gebruikte instellingen in het deelvenster 'Bereid voor' blijven behouden wanneer Apple Configurator wordt gestopt en opnieuw geopend.

• Het bijwerken of herstellen van apparaten die zich momenteel in de herstelmodus bevinden, is verbeterd

• Leden van Active Directory-groepen verschijnen nu in het paneel 'Ken toe'

• Betaalde apps uit de App Store kunnen nu alleen in het paneel 'Bereid voor' worden geïnstalleerd als het apparaat zich onder toezicht bevindt

• Ondersteuning voor de configuratie van geavanceerde netwerkopties voor een Apple TV

Meer informatie

Lees meer over het eerste gebruik van versie 1.2 van Apple Configurator.