Apple Configurator: Fout 5103 bij het inwisselen van een code

Wanneer je een app probeert te implementeren die via het Volume Purchase Program (VPP) is aangeschaft, wordt in Apple Configurator mogelijk 'Code kan niet worden ingewisseld' weergegeven. In het gedetailleerde bericht staat 'Voer je Apple ID en wachtwoord in om je code in te wisselen' of 'MZFinance.RedeemCodeSrvLoginRequired' en de foutcode 5103.

Werk bij naar Apple Configurator 1.5 of nieuwer om dit probleem op te lossen.