Numbers '09: een spreadsheet in Excel-structuur exporteren

Bestanden in Excel-structuur kunnen in Microsoft Excel op een computer met Mac OS X of Windows worden geopend.

Elke tabel wordt geconverteerd naar een Excel-werkblad en alle andere objecten worden op afzonderlijke werkbladen geplaatst als er meerdere tabellen zijn.

Je kunt op de volgende manieren een Excel-versie van je spreadsheet maken:

• Kies 'Deel' > 'Exporteer' en klik op 'Excel'.

• Selecteer 'Overzicht' als je niet wilt dat er een overzichtswerkblad wordt toegevoegd wanneer je meerdere werkbladen exporteert.

• Selecteer 'Volgende' om een naam en locatie voor het bestand op te geven en klik vervolgens op 'Exporteer' om het bestand aan te maken.

• Kies 'Archief' > 'Bewaar als', selecteer 'Bewaar kopie als' en kies 'Excel-document' in het pop-upmenu.

Opmerking: in Excel kunnen sommige formuleberekeningen verschillen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.