Vertragingen bij het inloggen en koppelen van adreslijsten op systemen die zijn aangemeld bij een Active Directory-domein dat eindigt op '.local'

Er kunnen vertragingen optreden bij het deelnemen aan of authenticeren van gebruikers via een Active Directory-domein dat eindigt op '.local'.

Voor OS X Mountain Lion raadpleeg je dit artikel.

Voor OS X Lion werk je bij naar OS X Lion v10.7.3 of nieuwer.

Meer informatie

Voor Mac OS X v10.6.8 kan dit gedrag worden beperkt door vooruitverwijzende (AAAA) en terugverwijzende (PTR) IPv6-records aan te maken op elke DNS-naamserver voor alle Active Directory-domeincontrollers. Er moet een terugverwijzende IPv6-zone worden aangemaakt om de PTR-records in te bewaren.

Specifieke instructies voor het aanmaken van deze records variëren afhankelijk van de DNS-server. Zie bijvoorbeeld de volgende Microsoft-supportartikelen als je een Microsoft Windows 2008 DNS-server gebruikt:

Zelfgekozen unieke lokale IPv6-adressen kunnen worden gebruikt als er nog geen IPv6 Address Space is aangemaakt. De IETF heeft hiervoor de Address Space FD00::/8 ontworpen. Adressen in deze ruimte zijn niet wereldwijd routeerbaar en zijn geschikt voor interne netwerken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.