Apple Configurator 1.x: Een apparaat onder toezicht kan niet worden vernieuwd terwijl het vergrendeld is

In bepaalde gevallen kan een apparaat onder toezicht dat is vergrendeld met een toegangscode, niet worden vernieuwd.

• Een apparaat dat onder toezicht stond van Configurator en later is gewist en hersteld vanaf een iCloud- of iTunes-reservekopie.

• Een apparaat dat onder toezicht stond van Configurator, daarna is ingeschreven bij Mobile Device Management (MDM) en vervolgens is geüpgraded naar iOS 7.1.

Voordat je het apparaat aansluit op Apple Configurator 1.x, ontgrendel je het apparaat door de toegangscode in te voeren. Als je Mobile Device Management gebruikt, kun je ook een opdracht versturen om de toegangscode te wissen voordat je het apparaat aansluit.