Over iAd Tester

Met iAd Tester kun je tijdens het ontwerp en de productie eenvoudig iAd-content op je iPhone of iPad bekijken en testen, zodat jij en je klanten de iAd in een echte omgeving kunnen ervaren. Je kunt iAd-content testen via lokale netwerken of USB met behulp van iAd Producer of via het netwerk van de provider met behulp van de testservers van Apple.

Functies van iAd Tester:

• iAd-content op het apparaat testen voor de iPhone, iPad en iPod touch

• Eenvoudig koppelen met iAd Producer voor veilige lokale netwerktests

• Realistische netwerkverbindingen voor prestatieanalyse

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar https://developer.apple.com.