MacBook Pro (15-inch, medio 2010) en MacBook Pro (17-inch, medio 2010): introductiefilm van World of Warcraft wordt niet afgespeeld

Wanneer je de app World of Warcraft, die door een derde partij aangeboden wordt, voor de eerste keer uitvoert terwijl automatische videokeuze is ingeschakeld, kan het scherm zwart worden. Het is ook mogelijk dat je merkt dat de introductiefilm niet wordt afgespeeld.

Dit probleem doet zich alleen voor wanneer je World of Warcraft voor de eerste keer uitvoert (of als je de map 'WTF' hebt verplaatst) en wanneer de optie voor automatische videokeuze is ingeschakeld in het paneel 'Energiestand' van Systeemvoorkeuren; deze optie is standaard ingeschakeld.

Download en installeer de MacBook Pro-software-update 1.3 om dit probleem op te lossen. Je kunt ook Software-update kiezen in het Apple-menu () om de update te installeren met Software-update.

Meer informatie

Lees meer over de functie voor automatische videokeuze.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.