Over Apple Remote Desktop Client 3.8.4

Apple Remote Desktop Client 3.8.4 is een update voor Mac-clients die via het programma Remote Desktop worden bekeken of beheerd.

Bijwerken

De Apple Remote Desktop Client 3.8.4-update is als een automatische software-update beschikbaar voor Mac-computers met OS X v10.8.5, v10.9.5 of v10.10.3.

Aangebrachte wijzigingen

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van de Remote Desktop-client en bevat de volgende specifieke wijziging:

• Verhelpt een probleem waarbij systemen met Yosemite het scherm niet kunnen delen met clients die een oudere OS X-versie gebruiken.