Volume Purchase Program: cachewaarschuwing

Bij gebruik van de VPP-portal (Volume Purchase Program) kan er een waarschuwing worden weergegeven dat er technische problemen zijn en dat je het later opnieuw moet proberen.

Maak de cache van de webbrowser leeg. Volg de onderstaande stappen voor je webbrowser om de cache van de browser leeg te maken:

Safari

1. Selecteer 'Stel Safari opnieuw in' in het Safari-menu.

2. Selecteer 'Wis geschiedenis' en klik op 'Stel opnieuw in'.

Andere webbrowsers:

Gebruik voor de beste resultaten Safari om de Volume Purchase Program-portal te bekijken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.