Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

AirPort-basisstation verschijnt niet in AirPort-configuratieprogramma 1.3 voor iOS

AirPort-basisstations die in oudere versies van AirPort-configuratieprogramma verschenen, verschijnen mogelijk niet in AirPort-configuratieprogramma 1.3 voor iOS.

Eerder geconfigureerd AirPort-basisstation verschijnt niet

Als het AirPort-basisstation eerder is geconfigureerd, en u hebt het niet opnieuw ingesteld, start u het iOS-apparaat opnieuw op en controleert u vervolgens of het AirPort-basisstation in AirPort-configuratieprogramma voor iOS verschijnt.

Houd de knop voor de sluimerstand enkele seconden ingedrukt totdat de rode schuifknop 'zet uit' verschijnt. Versleep die schuifknop om het apparaat uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen.

Nieuw of opnieuw ingesteld (standaardinstellingen zijn hersteld) AirPort-basisstation verschijnt niet

Als u een nieuw of opnieuw ingesteld AirPort-basisstation configureert, verschijnt het niet in AirPort-configuratieprogramma voor iOS totdat het in de wifi-instellingen is geconfigureerd:

1. Tik achtereenvolgens op 'Instellingen' en 'Wifi'.

2. Tik onder 'Configureer een AirPort-basisstation' op de naam van het basisstation.

3. Volg de instructies op het scherm.

Meer informatie

Voor stappen in AirPort-configuratieprogramma 6.3 voor OS X raadpleegt u dit artikel.