iWork, GarageBand en iMovie voor iOS beheren in je instelling

Als je een beheerder bent, gebruik je Mobile Device Management (MDM) om apps te beheren die worden meegeleverd met iPhones, iPads en iPod touches met 32 GB of meer opslagruimte.

Op een iPhone, iPad of iPod touch met minimaal 32 GB opslag zijn Keynote, Pages, Numbers, GarageBand en iMovie al vooraf geïnstalleerd.* Gebruikers met een iTunes-account kunnen deze apps de eerste keer dat ze worden geopend meteen gebruiken. Ze krijgen een licentie en de app wordt toegevoegd aan hun aankoopgeschiedenis.

Als je MDM gebruikt om content toe te wijzen aan en te distribueren naar gebruikers en apparaten, kun je MDM gebruiken om deze apps te beheren en toe te wijzen aan apparaten. Op deze manier hoeven gebruikers niet in te loggen bij de App Store om ze te kunnen gebruiken.

* Als je een apparaat met iOS 9 of nieuwer hebt gekocht met 16 GB of minder, of als je je bestaande apparaat hebt bijgewerkt naar iOS 9 of nieuwer, kun je de apps gratis downloaden.