Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als je tags, organisaties of blauwdrukken ontbreken in Apple Configurator

Werk Apple Configurator bij om je ontbrekende instellingen te herstellen.

Als je je tags, organisaties of blauwdrukken niet kunt vinden na het bijwerken naar Apple Configurator 2.11, werk je bij naar Apple Configurator 2.11.1 om je ontbrekende instellingen te herstellen.

Na het bijwerken worden de tags, organisaties en blauwdrukken hersteld die je hebt bewaard in Apple Configurator 2.10 of ouder.

Publicatiedatum: