iMac (24-inch, M1, 2021, vier poorten) - USB-C-kaarten

Voordat je begint

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

Opmerking: de volgende stappen zijn voor het verwijderen van beide USB-C-kaarten, maar je kunt ook één USB-C-kaart verwijderen.

1. Verwijder de polyesterfolie van de USB-C-kaarten. Bewaar het zodat je het later weer kunt aanbrengen.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-05555) te verwijderen uit elk van de twee USB-C-kaarten.

3. Til de USB-C-kaarten omhoog zodat je bij de afdekplaatjes van de USB-C-kaarten kunt.

•  Voorzichtig: De USB-C-kaarten mogen niet in aanraking komen met de adapterkaart.

4. Gebruik de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-05562) te verwijderen uit elk van de twee afdekplaatjes.

5. Verwijder het rechter afdekplaatje en bewaar het om het later weer te monteren.

6. Haal het linker afdekplaatje en de luidsprekerkabel uit de weg zodat je bij de connector van de linker USB-C-kaart kunt.

• Opmerking: de luidsprekerkabel loopt door het afdekplaatje van de linker USB-C-kaart en zit vast met tape.

•  Voorzichtig: De USB-C-kaarten mogen niet in aanraking komen met de adapterkaart.

7. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om de uiteinden van de flexkabel van de USB-C-kaart uit de connectors op de adapterkaart te tillen.

8. Haal de USB-C-kaarten uit de behuizing.

Montage

1. Houd de USB-C-kaarten boven de connectors. Druk nu de uiteinden van flexkabels van de USB-C-kaarten op de connectors op de adapterkaart.

•  Voorzichtig: De USB-C-kaarten mogen niet in aanraking komen met de adapterkaart.

2. Houd de afdekplaatjes van de USB-C-kaarten boven de connectors.

3. Gebruik de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-05562) terug te plaatsen in elk van de twee afdekplaatjes.

4. Klap de USB-C-kaarten omlaag. Ze moeten uitgelijnd zijn met de schroefgaten.

5. Gebruik de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven 923-05555) terug te plaatsen in elk van de twee USB-C-kaarten, zoals afgebeeld.

6. Breng de polyesterfolietape weer aan op de USB-C-kaarten.

• Opmerking: Als je een vervangende USB-C-kaart installeert, gebruik je de meegeleverde polyesterfolietape en niet de polyesterfolietape die je hebt bewaard.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: