Studio Display - VESA-montageadapter

Voordat je begint

Gevaar

Het netsnoer mag niet in een stopcontact zitten.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (2,5-25 Nm)

• Uitlijningspennetjes voor standaard en VESA-montageadapter

• Torx Plus 20IP 70-mm bitje

Verwijderen

1. Leg het beeldscherm plat op een tafel.

2. Plaats het 20IP-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 2,5-25 Nm. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het 20IP-bitje om de zeven 20IP-schroeven (452-06742) te verwijderen.

3. Haal de behuizing van de adapter.

Montage

Belangrijk

• Als je een vervangende VESA-montageadapter installeert, gebruik je de schroeven die zijn meegeleverd met de vervangende VESA-montageadapter.

• Als je de VESA-montageadapter wilt vervangen door een kantelbare standaard, volg je de stappen in Kantelbare standaard.

• Als je de VESA-montageadapter wilt vervangen door een kantelbare en in hoogte verstelbare standaard, volg je de montagestappen in Kantelbare en in hoogte verstelbare standaard.

1. Plaats de flens in de montageadapter.

2. Plaats twee uitlijningspennetjes zoals aangegeven in de flens.

3. Gebruik de uitlijningspennetjes om het beeldscherm op de montageadapter te plaatsen.

4. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 2,5-25 Nm met het 20IP-bitje om vijf 20IP-schroeven (452-06742) iets aan te draaien. Doe dit in de aangegeven volgorde.

5. Laat het 20IP-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 2,5-25 Nm zitten. Stel de schroevendraaier in op 3,1 Nm.

6. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het 20IP-bitje om de vijf 20IP-schroeven goed vast te zetten. Doe dit in de aangegeven volgorde.

7. Verwijder de twee uitlijningspennetjes. Controleer of de verstelbare momentschroevendraaier van 2,5-25 Nm nog is ingesteld op 3,1 Nm.

8. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het 20IP-bitje om de twee 20IP-schroeven aan te draaien, zoals op de afbeelding wordt getoond.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: