Studio Display - Kabels

Voordat je begint

Gevaar

Het netsnoer mag niet in een stopcontact zitten.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• ESD-veilig pincet

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Wigvormige houder voor kantelbare standaard

• Wigvormige houder voor kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

Verwijderen

Belangrijk

Zorg ervoor dat de wigvormige houder tussen de behuizing en de standaard ligt om het beeldscherm op zijn plaats te houden.

1. Gebruik een ESD-veilig pincet om de lipjes van polyesterfolie te verwijderen van beide uiteinden van de flexkabel van de omgevingslichtsensor. Gebruik vervolgens het zwarte staafje om de vergrendelingshendels omhoog te klappen en de uiteinden van de flexkabel uit de connectors te schuiven.

2. Gebruik het zwarte staafje om de flexkabel van de omgevingslichtsensor los te maken van het beeldscherm en dan te verwijderen.

3. Knijp de uiteinden van de DisplayPort-voedingskabel in en schuif de kabel uit de connector (1).

4. Trek aan het lipje om de vergrendelingshendel op de DisplayPort-signaalflexkabel omhoog te klappen (2). Schuif vervolgens het uiteinde van de flexkabel uit de connector (3).

5. Gebruik het zwarte staafje om de DisplayPort-voedings-/signaalkabelbundel los te maken van de rechterluidspreker en dan te verwijderen (4).

6. Gebruik het zwarte staafje om de kabelafdekking in het midden van de behuizing los te maken. Verwijder de kabelafdekking en bewaar deze om later weer te monteren.

• Belangrijk: Noteer de richting van de kabels voor als je deze gaat terugplaatsen.

7. Trek aan het lipje om de vergrendelingshendel flexkabel van de camera omhoog te klappen. Schuif vervolgens het uiteinde van de kabel uit de connector.

8. Gebruik het zwarte staafje om de flexkabel van de camera los te maken van de behuizing en dan te verwijderen.

9. Druk op de zijkanten van de uiteinden van de kabel van de achtergrondverlichting van het beeldscherm en schuif ze uit de connectors.

10. Gebruik het zwarte staafje om de kabel van de achtergrondverlichting van het beeldscherm los te maken van de behuizing en dan te verwijderen.

11. Volg de stappen voor het verwijderen van de rechterventilator.

12. Gebruik een ESD-veilig pincet om het lipje van polyesterfolie los te maken. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omhoog te klappen. Schuif vervolgens het uiteinde van de flexkabel van de rechterventilator uit de connector.

13. Gebruik het zwarte staafje om de kabel van de achtergrondverlichting van het beeldscherm los te maken van de behuizing en dan te verwijderen.

14. Gebruik het ESD-veilige pincet om aan de kant van het moederbord het lipje van polyesterfolie los te maken van de flexkabel van de microfoon (1). Houd met het platte uiteinde van het zwarte staafje de knop PUSH op de ZIF-connector op het moederbord ingedrukt. Gebruik vervolgens het ESD-veilige pincet om het uiteinde van de flexkabel uit de connector te schuiven.

15. Gebruik het ESD-veilige pincet om aan de kant van de microfoon het lipje van polyesterfolie los te maken van de flexkabel van de microfoon (2). Houd met het platte uiteinde van het zwarte staafje de knop PUSH op de ZIF-connector op de microfoon ingedrukt. Gebruik vervolgens het ESD-veilige pincet om het andere uiteinde van de flexkabel uit de connector te schuiven.

16. Gebruik het zwarte staafje om de flexkabel van de microfoon los te maken van de behuizing en dan te verwijderen.

17. Volg de stappen voor het verwijderen van de linkerventilator.

18. Gebruik het ESD-veilige pincet om het lipje van polyesterfolie op het uiteinde van de flexkabel van de linkerventilator los te maken. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omhoog te klappen. Schuif vervolgens het uiteinde van de flexkabel van de linkerventilator uit de connector.

19. Gebruik het zwarte staafje om de flexkabel van de linkerventilator los te maken van de behuizing en dan te verwijderen.

Montage

1. Plaats de flexkabel van de linkerventilator zoals aangegeven in de behuizing.

2. Schuif het uiteinde van de flexkabel van de linkerventilator in de connector op het moederbord. Gebruik het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omlaag te klappen. Druk vervolgens het lipje van polyesterfolie op het uiteinde van de flexkabel.

3. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de flexkabel van de linkerventilator zodat deze vastplakt aan de behuizing.

4. Volg de montagestappen voor het terugplaatsen van de linkerventilator.

5. Plaats de flexkabel van de microfoon zoals aangegeven in de behuizing.

6. Schuif het ene uiteinde van de flexkabel van de microfoon in de connector op de microfoon. Zorg ervoor dat de flexkabel helemaal in de connector zit. Druk vervolgens het lipje van polyesterfolie op het uiteinde van de flexkabel.

7. Schuif het andere uiteinde van de flexkabel van de microfoon in de connector op het moederbord. Zorg ervoor dat de kabel helemaal in de connector zit. Druk vervolgens het lipje van polyesterfolie op het uiteinde van de flexkabel.

8. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de flexkabel zodat deze vastplakt aan de behuizing.

9. Plaats de flexkabel van de rechterventilator in de behuizing.

10. Schuif het uiteinde van de flexkabel van de rechterventilator in de connector op het moederbord. Gebruik het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omlaag te klappen. Druk vervolgens het lipje van polyesterfolie op het uiteinde van de flexkabel.

11. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de flexkabel van de rechterventilator zodat deze vastplakt aan de behuizing.

12. Volg de montagestappen voor het terugplaatsen van de rechterventilator.

13. Plaats de kabel van de achtergrondverlichting van het beeldscherm in de behuizing.

14. Schuif beide uiteinden van de kabel van de achtergrondverlichting in de connectors op het moederbord.

15. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de kabel van de achtergrondverlichting van het beeldscherm zodat deze vastplakt aan de behuizing.

16. Plaats de flexkabel van de camera in de behuizing.

17. Schuif het ene uiteinde van de flexkabel van de camera in de connector op het moederbord. Gebruik daarna het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omlaag te klappen.

18. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de flexkabel van de camera zodat deze vastplakt aan de behuizing.

19. Gebruik het zwarte staafje om de kabelafdekking over de kabels in het midden van de behuizing te plaatsen. Druk vervolgens met het platte uiteinde van het zwarte staafje op de randen van de kabelafdekking zodat deze vastplakt aan de behuizing.

20. Plaats de DisplayPort-voedings-/signaalkabelbundel in de gleuf in de rechterluidspreker.

21. Schuif het uiteinde van de DisplayPort-voedingskabel in de connector op het moederbord (1).

22. Schuif het uiteinde van de DisplayPort-signaalflexkabel in de connector op het moederbord (2). Gebruik vervolgens het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omlaag te klappen (3).

23. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de kabel zodat deze vastplakt in de gleuf op de rechterluidspreker (4).

24. Plaats de flexkabel van de omgevingslichtsensor in de gleuf in de rechterluidspreker.

25. Schuif beide uiteinden van de flexkabel van de omgevingslichtsensor in de connectors op het beeldscherm. Gebruik vervolgens het zwarte staafje om de vergrendelingshendels omlaag te klappen. Druk de lipjes van polyesterfolie op de uiteinden van de flexkabel om ze vast te maken.

26. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de flexkabel van de omgevingslichtsensor zodat de kabel vastplakt aan het beeldscherm.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: