Apple Configurator 1.x: door een gebruiker geïnstalleerde apps behouden bij het bijwerken van instellingen op een toegewezen apparaat

Lees hier hoe je apps kunt behouden die zijn geïnstalleerd door een gebruiker die een apparaat heeft uitgecheckt dat onder toezicht staat van Apple Configurator 1.x.

Wanneer je een apparaat dat onder toezicht staat, verbindt met Apple Configurator 1.x, worden standaard alle apps verwijderd die door de gebruiker zijn geïnstalleerd.

Met Apple Configurator v1.1 of nieuwer kun je deze instelling wijzigen. Dit doe je in het Apple Configurator-menu onder 'Voorkeuren'.