Als je een bestand deelt met een beheerde Apple ID maar de gebruiker het bestand niet ziet

Als je een bestand deelt met een beheerde Apple ID en de gebruiker het bestand niet ziet, wijzigt je de bestandsnaam.

Je kunt bestanden delen met andere beheerde Apple ID's in je Apple School Manager- of Apple Business Manager-organisatie. Als je een bestand deelt met een andere beheerde Apple ID maar de gebruiker het bestand niet kan zien of openen, moet je de bestandsnaam wijzigen.