Als u certificaten die door MDM zijn geïnstalleerd, niet kunt gebruiken na het upgraden naar iOS of iPadOS 15

Lees wat u moet doen als een certificaat dat is geïnstalleerd door Mobile Device Management (MDM), ontbreekt na een upgrade naar iOS 15.

Als een identiteitscertificaat op een apparaat is geïnstalleerd via een MDM-payload, is het later na de upgrade naar iOS 15 mogelijk niet beschikbaar als hetzelfde profiel door MDM wordt bijgewerkt. Om dit probleem op te lossen, werkt u bij naar iOS of iPadOS 15.2 en installeert u het profiel vervolgens opnieuw. Dit probleem doet zich niet meer voor op apparaten met iOS of iPadOS 15.2 of hoger.