Instellingen voor Apparaatinschrijving opnieuw inschakelen in Profielbeheer

Nadat je akkoord bent gegaan met de bijgewerkte voorwaarden, moeten de instellingen voor Apparaatinschrijving in Profielbeheer opnieuw worden ingeschakeld via de Server-app.

Apple werkt op gezette tijden de voorwaarden bij voor Apple School Manager, Apple Business Manager, het Device Enrollment Program en softwarelicentieovereenkomsten. Zodra de nieuwe voorwaarden beschikbaar zijn, moet een beheerder de nieuwe overeenkomsten accepteren en vervolgens de juiste instellingen opnieuw inschakelen in de Server-app. Nadat de instellingen zijn ingeschakeld, kun je nieuwe apparaten toewijzen aan Profielbeheer en deze weergeven in de Admin-portal.

Bijgewerkte overeenkomsten accepteren

1. Log in bij Apple School Manager, Apple Business Manager, of het Device Enrollment Program.

2. Neem de bijgewerkte overeenkomsten door wanneer je daarom gevraagd wordt.

3. Scrol omlaag naar de onderkant van elke overeenkomst en klik op 'Accepteer'.

Instellingen voor Apparaatinschrijving opnieuw inschakelen

1. Open de Server-app. Voer je inloggegevens als serverbeheerder in wanneer je daarom gevraagd wordt.

2. Selecteer 'Profielbeheer' in de navigatiekolom.

3. Selecteer het aankruisvak voor het programma dat je organisatie gebruikt.