MacBook Pro (14-inch, 2021) - USB-C-kaarten

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• ESD-veilig pincet

• Torx T5-schroevendraaier

• USB‑C-oplaadkabel

Verwijderen

Opmerking: de afbeeldingen voor deze procedure zijn voor het verwijderen en monteren van slechts één USB-C-kaart. De procedure is echter hetzelfde voor alle drie de USB-C-kaarten.

1. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee T5-schroeven (923-06938) te verwijderen uit de USB-C-kaart.

2. Schuif de USB-C-kaart uit de bovenbehuizing.

Montage

1. Gebruik een ESD-veilig pincet om de USB-C-kaart in de bovenbehuizing te plaatsen.

2. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee T5-schroeven (923-06938) iets aan te draaien.

3. Steek het ene uiteinde van de USB‑C-oplaadkabel in de poort voor een juiste uitlijning van de USB-C-kaart. Pas de uitlijning van de USB-C-kaart aan totdat het uiteinde van de kabel gemakkelijk kan worden geplaatst en verwijderd.

•  Gevaar: de USB‑C-oplaadkabel mag geen stroom krijgen.

4. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee T5-schroeven goed vast te draaien terwijl de oplaadkabel nog in de poort zit.

5. Haal de USB-C-oplaadkabel uit de poort.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: