Als de linker- of rechter-AirPod niet werkt

Lees hier wat je moet doen als de linker- of rechter-AirPod geen audio afspeelt.

Als één AirPod geen geluid produceert

1. Zorg ervoor dat je oplaadcase volledig is opgeladen.

2. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en laat ze 30 seconden opladen.

3. Open de oplaadcase in de buurt van je iPhone of iPad.

4. Controleer de batterijstatus op je iPhone of iPad om na te gaan of elke AirPod wordt opgeladen .

5. Doe beide AirPods in je oren.

6. Speel audio af om beide AirPods te testen.

Als een van de AirPods nog steeds niet werkt, stel je de AirPods opnieuw in of neem je contact op met Apple Support.

Als één AirPod een laag volume produceert

Als de linker- of rechter-AirPod geen geluid afspeelt of als het volume te zacht is, volg je deze stappen:

1. Controleer het microfoon- en luidsprekergaas op elke AirPod.

2. Als je vuil vindt, maak je de AirPods schoon.

3. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Audio en visueel' > 'Balans' en zorg ervoor dat de balans in het midden staat.