Mac - Veilig werken met elektriciteit

Gevaar

De voeding blijft onder spanning staan terwijl het apparaat is aangesloten op netstroom, ongeacht of het apparaat is ingeschakeld. Raak het moederbord of de voeding niet aan wanneer de stekker van het apparaat in het stopcontact zit.

Neem deze voorzorgsmaatregelen in acht om elektrische schokken te voorkomen:

• Verwijder of installeer nooit onderdelen zolang het apparaat is aangesloten op een stopcontact.

• Wacht altijd minstens twee minuten nadat je de netsnoerstekker uit het stopcontact hebt gehaald voordat je aan de slag gaat. Deze tijd is nodig voor een volledige ontlading van het moederbord en/of de voeding.

• Raak het moederbord of de voeding dus pas aan nadat de wachttijd van twee minuten is verstreken.