Be om refusjon for apper eller innhold du har kjøpt fra Apple

Noen kjøp fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller andre Apple-tjenester kan være kvalifiserte for refusjon. Du kan bruke hvilken som helst enhet med en nettleser for å be om refusjon.

Slik ber du om refusjon

1. Logg på reportaproblem.apple.com.

2. Trykk eller klikk på «Jeg vil», og velg deretter på «Be om refusjon».

iPhone som viser Rapporter et problem-nettstedet der du kan be om refusjon. Når du har valgt Be om refusjon, velger du årsaken til at du ber om refusjonen.
  3. Velg årsaken til at du ønsker refusjon, og velg deretter Neste.

4. Velg appen, abonnementet eller et annet element, og velg deretter Send inn. Hvis du ble belastet for et abonnement du ikke lenger vil ha, kan du også avslutte abonnementet.

Det kan ta 24 til 48 timer før du får en oppdatering om forespørselen din

Hvis forespørselen din godkjennes av Apple, kan det ta ekstra tid før pengene er returnert til betalingsmåten din. Finn ut hvordan du sjekker statusen for refusjonsforespørselen din.

Hvis du ikke finner belastningen på reportaproblem.apple.com

Finn ut om en annen konto ble brukt for kjøpet.

1. Søk etter ordene «receipt from Apple» (kvittering fra Apple) eller «invoice from Apple» (faktura fra Apple) i e-postene dine.

2. Se etter en kvittering som samsvarer med beløpet for refusjonsforespørselen.

3. På kvitteringen kan du se hva som ble kjøpt, og hvilken Apple-ID som ble brukt.

Bildet har ingen alternativ tekst

Når du har funnet kvitteringen, prøver du denne fremgangsmåten:

• Hvis kvitteringen er for et medlem i familiedelingsgruppen din og du er familieorganisator, kan du fortsatt be om refusjon på reportaproblem.apple.com. Trykk eller klikk på Apple-ID-knappen og velg Alle. Kjøp som er belastet med den delte betalingsmåten, vises.

• Hvis kvitteringen er for en annen Apple-ID, logger du på med den aktuelle Apple-ID-en på reportaproblem.apple.com.

Hvis du ikke finner en kvittering, kan du prøve disse trinnene:

Refusjonsberettigelse kan variere etter land og region. Se vilkårene og betingelsene for tjenester under Apple Media I land og regioner med forbrukerlovgivning ivaretas brukernes rettigheter av forbrukerlovgivningen. I Australia og New Zealand ivaretas forbrukernes rettigheter i henhold til gjeldende lover og bestemmelser om forbrukerrettigheter.

Hvis du vil ha mer informasjon om refusjonsforespørsler eller vil be om en refusjon som ikke kan forespørres via reportaproblem.apple.com, kan du kontakte Apple-kundestøtte.