Mac Pro (Loppuvuosi 2013) - Tekniset tiedot

Mitat

• Korkeus: 25,1 cm

• Halkaisija: 16,7 cm

• Paino: 5,0 kg1

Prosessori

• 3,7 GHz 4-ytiminen

• Intel Xeon E5, jossa 10 Mt L3-välimuistia ja jopa 3,9 GHz Turbo Boost

• Saatavilla 6-ytiminen 3,5 GHz prosessori 12 Mt L3-välimuistilla, 8-ytiminen 3,0 GHz prosessori 25 Mt L3-välimuistilla ja 12-ytiminen 2,7 GHz prosessori 30 Mt L3-välimuistilla

• 3,5 GHz 6-ytiminen

• Intel Xeon E5, jossa 12 Mt L3-välimuistia ja jopa 3,9 GHz Turbo Boost

• Saatavilla 3,0 GHz 8-ytiminen prosessori 25 Mt L3-välimuistilla ja 2,7 GHz 12-ytiminen prosessori 30 Mt L3-välimuistilla

• 3,0 GHz 8-ytiminen

• Intel Xeon E5, jossa 25 Mt L3-välimuistia ja Turbo Boost jopa 3,9 GHz

• Saatavilla 2,7 GHz 12-ytiminen prosessori 30 Mt L3-välimuistilla

Muisti

• 3,7 GHz 4-ytiminen

• 12 Gt (kolme 4 Gt) 1866 MHz DDR3 ECC -muistia

• Saatavilla 16 Gt (neljä 4 Gt), 32 Gt (neljä 8 Gt) tai 64 Gt (neljä 16 Gt)

• 3,5 GHz 6-ytiminen

• 16 Gt (neljä 4 Gt) 1866 MHz DDR3 ECC -muistia

• Saatavilla 32 Gt (neljä 8 Gt) tai 64 Gt (neljä 16 Gt)

• 3,0 GHz 8-ytiminen

• 16 Gt (neljä 4 Gt) 1866 MHz DDR3 ECC -muistia

• Saatavilla 32 Gt (neljä 8 Gt) tai 64 Gt (neljä 16 Gt)

Grafiikka

• 3,7 GHz 4-ytiminen

• Kaksi AMD FirePro D300 -näytönohjainta, joissa molemmissa 2 Gt GDDR5 VRAM -muistia

• 1280 stream-prosessoria

• 256-bittinen muistiväylä

• 160 Gt/s muistikaistaa

• 2 terafloppia laskentatehoa

• Saatavilla kaksi AMD FirePro D500:aa, joissa molemmissa 3 Gt GDDR5 VRAM -muistia, 1526 stream-prosessoria, 384-bittinen muistiväylä, 240 Gt/s muistikaistaa ja 2,2 terafloppia laskentatehoa, tai kaksi AMD FirePro D700:aa, joissa molemmissa 6 Gt GDDR5 VRAM -muistia, 2048 stream-prosessoria, 384-bittinen muistiväylä, 264 Gt/s muistikaistaa ja 3,5 terafloppia laskentatehoa

• 3,5 GHz 6-ytiminen

• Kaksi AMD FirePro D500 -näytönohjainta, joissa molemmissa 3 Gt GDDR5 VRAM -muistia

• 1526 stream-prosessoria

• 384-bittinen muistiväylä

• 240 Gt/s muistikaistaa

• 2,2 teraflopsia laskentatehoa

• Saatavilla kahdella AMD FirePro D700:lla, joissa molemmissa 6 Gt GDDR5 VRAM -muistia, 2048 stream-prosessoria, 384-bittinen muistiväylä, 264 Gt/s muistikaistaa ja 3,5 teraflopsia laskentatehoa

• 3,0 GHz 8-ytiminen

• Kaksi AMD FirePro D700 -näytönohjainta, joissa molemmissa 6 Gt GDDR5 VRAM -muistia

• 2048 stream-prosessoria

• 384-bittinen muistiväylä

• 264 Gt/s muistikaistaa

• 3,5 teraflopsin suorituskyky

Näyttötuki

• Voit liittää jopa:

• Kolme kahden kaapelin 5K -näyttöä

• Kuusi Thunderbolt -näyttöä

Tallennustila

• 256 Gt

• PCle-pohjainen SSD-muisti

• Saatavilla 512 Gt tai 1 Tt2

Ääni

• Yhdistetty optisen ja digitaalisen äänen ulostulo/analogisen äänen linjaulostulo (miniliitäntä)

• 3,5 mm kuulokeliitäntä kuulokemikrofonituella

• Monikanavaista ääntä tukeva HDMI-portti

• Sisäinen kaiutin

Liitännät ja laajennettavuus

• 4 USB 3

• 6 Thunderbolt 2

• Kaksi Gigabit Ethernet -liitäntää

• HDMI 1.4 Ultra HD

Langattomat yhteydet

• Langaton 802.11ac Wi‑Fi -verkkotoiminto3 IEEE 802.11a/b/g/n -yhteensopiva

• Langaton Bluetooth 4.0 -teknologia

Sähkötekniset ja käyttöympäristövaatimukset

• Verkkojännite: 100–240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50–60 Hz, yksivaiheinen

• Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 450 W

• Käyttölämpötila: 10°–35° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 % ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 5000 metriä

• Tyypillinen akustinen suorituskyky, äänenpaine (käyttäjän paikalla): 12 dBA toimettomana

Pakkauksessa

• Mac Pro, virtajohto

Mukana tulevat ohjelmat

macOS Mojave

Kaikkien Macin toimintojen takana on macOS-käyttö­järjestelmä. macOS Mojave tuo ammattikäyttäjien inspiroimia uusia ominaisuuksia kaikkien ulottuville. Saat enemmän irti joka klikkauksella. Lisätietoja

Akustinen suorituskyky

Ilmoitetut meluntuottoarvot ECMA-109:n mukaan

Äänitehon taso

L W A,m (B)

Äänenpaineen taso

Käyttäjän asema

L p A,m (dB)

Toimeton

2,05 (K V = 0,25)

14,0

Kovalevyn haku

2,05 (K V = 0,30)

14,5

1. L W A,m on A-painotettu keskimääräinen äänitehon taso pyöristettynä lähimpään 0,05 B:hen.

2. L p A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta (pyöristettynä lähimpään 0,5 dB:hen).

3. 1 B (beli) = 10 dB (desibeli)

4. K v on tilastollinen lisäys A-painotetun äänenpaineen tason ylärajan laskemiseen.

5. Määrä L W A,c (kutsuttiin aiemmin nimellä L W Ad) voidaan laskea summasta L W A,m ja K v.

6. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa.

Mac Pro ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään.

• ENERGY STAR 6

• EPEAT Gold4

• Ei bromattuja palonestoaineita

• Ei PVC:tä5

• Helposti kierrätettävä

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua ja 1 Tt = biljoona tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Edellyttää internet-yhteyttä. 802.11ac perustuu IEEE‑standardiluonnokseen.

4. Mac Pro on saavuttanut EPEAT Gold -luokituksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

5. PVC-vapaa virtajohto saatavilla kaikilla muilla alueilla paitsi Intiassa ja Etelä-Koreassa.