Apple Thunderbolt Display - Tekniske specifikationer

Skærm

27" skærmområde med høj opløsning.

27" (diagonalt billedområde) skærm med TFT (thin film transistor), aktiv matriks og flydende krystaller (LCD) med IPS (in-plane switching).

• Opløsning: 2560 x 1440 pixel

• Farver (maks.): 16,7 millioner

• Billedformat: 16:9

• Synsvinkel:178° vandret; 178° lodret

• Lysstyrke: 375 cd/m2

• Kontrast: 1000:1

• Svartid: 12 ms

Størrelse og vægt

Stor skærm. Lille pladsforbrug.

Højde: 49,1 cm

Bredde: 65 cm

Dybde (med fod): 20,7 cm

Vægt: 10,8 kg1

Kabler og tilslutning af ydre enheder

Opret en kraftfuld docking station uden rod.

Kabler

• Indbygget Thunderbolt-kabel

• Indbygget Universal MagSafe-kabel (op til 85 W)

Porte til ydre enheder

• Tre USB 2.0-porte med strømforsyning

• FireWire 800-port

• Gigabit Ethernet-port

• Thunderbolt-port

• Plads til Kensington-sikkerhedslås

Lyd og video

Alt, hvad du behøver til at foretage videoopkald og til musik, film og spil.

• Indbygget FaceTime HD-kamera med mikrofon

• Indbygget 2.1-højttalersystem (49 W)

Systemkrav

• Thunderbolt-kompatibel Mac, inklusive MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini og iMac

• OS X v10.6.8 eller en nyere version

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC, 50-60 Hz

• Maks. effekt: 250 W (Thunderbolt Display ved opladning af MacBook Pro)

• Vågeblus: 1 W eller mindre

• Driftstemperatur: 10° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 47° C

• Relativ luftfugtighed (drift): 20% til 80% (ikke kondenserende)

• Maks. højde i drift: 3.000 meter

Begrænset garanti og service

Din Apple Thunderbolt Display leveres med 90 dages gratis telefonsupport og et års begrænset garanti. Køb AppleCare Protection Plan for at udvide service og support til tre år fra datoen for købet af skærmen. Det er kun med AppleCare Protection Plan, at du får direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikkerhed for, at reparationer udføres af autoriserede Apple-teknikere og med originale reservedele fra Apple. Du kan få flere oplysninger ved at besøge webstedet om Apple-support eller ringe til 70 10 20 07.

I æsken

• Apple Thunderbolt Display

• Netledning

• Trykt dokumentation

Ekstra muligheder

Apple Thunderbolt Display og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra hele produkternes livscyklus. Læs mere på Apples side om miljø

Apple Thunderbolt Display er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indvirkning på miljøet:

• Uden bly

• Fri for bromerede flammehæmmere

• Pvc-fri2

• Uden kviksølv

• Arsenfrit glas

• Opfylder kravene til ENERGY STAR 5.1

• Har fået vurderingen EPEAT Gold3

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers skadelige påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering. Læs mere om, hvordan din Apple-skærm kan genbruges.

Thunderbolt-kompatible Mac-computere

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. Pvc-fri netledning fås i USA, Canada, Mexico, Columbia, El Salvador, Guatemala, Panama, Peru, Puerto Rico, de Amerikanske Jomfruøer og Venezuela.

3. Apple Thunderbolt Display fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.