Download icon

Download - QuickTime 7.7.8 voor Windows

Nieuw in QuickTime 7.7.8
QuickTime 7.7.8 heeft een betere beveiliging en is aanbevolen voor alle gebruikers van QuickTime 7 met Windows. Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u deze website: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

QuickTime voor Java en QuickTime PictureViewer worden niet meer standaard geïnstalleerd. Deze worden verwijderd als de pc een oudere versie van QuickTime heeft. Als u deze verouderde functies nog steeds nodig hebt, kunt u ze opnieuw toevoegen met de nieuwe aangepaste configuratieoptie in het installatieprogramma.

Up-to-date blijven
Updates voor QuickTime en andere Apple-software kunnen worden toegepast met Apple Software Update voor Windows. Apple Software Update voor Windows wordt geïnstalleerd met QuickTime 7.7.8.

Meer informatie
Voor meer informatie over het gebruik van QuickTime, opent u QuickTime en kiest u Help > QuickTime Player Help.

Voor technische support gaat u naar http://www.apple.com/nl/support.

Bestandsgrootte: 41,9 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen