Download - OS X El Capitan 10.11.6 Combo-update

Systeemvereisten: OS X El Capitan 10.11

Bestandsgrootte: 1,5 GB

Download

Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.6-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Er wordt een probleem opgelost dat kan voorkomen dat instellingen worden opgeslagen in accounts waarvoor ouderlijk toezicht is ingeschakeld.

• Er wordt een probleem opgelost dat voorkomt dat bepaalde netwerkapparaten, zoals luidsprekers en multifunctionele printers, toegang hebben tot SMB-delingspunten.

Inhoud voor bedrijven:

• De opstarttijd wanneer verbinding wordt gemaakt met een NetBoot-server, wordt verbeterd.

• Er wordt een probleem opgelost dat het opstarten van een NetBoot-schijfkopie die is gemaakt met een OS X v10.11.4- of OS X v10.11.5-installatieprogramma, kan voorkomen.

• Er wordt een probleem opgelost dat ervoor kan zorgen dat de Active Directory-controle langer duurt dan verwacht.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Leer hoe u deze OS X-update installeert.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어