Lataa - Java for OS X 2017-001

Tiedoston koko: 63,98 Mt

Lataa

Java for macOS 2017-001 asentaa vanhan ajonaikaisen Java 6:n macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.11 El Capitanille, macOS 10.10 Yosemitelle, macOS 10.9 Mavericksille, macOS 10.8 Mountain Lionille ja macOS 10.7 Lionille.

Tämä paketti on tarkoitettu ainoastaan vanhojen ohjelmistojen tukemiseen. Se asentaa Java 6:n vanhentuneen version, joka sisältyy versioihin 2015-001, 2014-001 ja 2013-005. Lopeta Java-ohjelmat ennen tämän päivityksen asentamista.

Lopeta Java-ohjelmat ennen tämän päivityksen asentamista.

Lisätietoja tästä päivityksestä on osoitteessa https://support.apple.com/fi-fi/HT202912.

Lisätietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä on osoitteessa https://support.apple.com/fi-fi/HT201222.

Pidä ohjelmistosi ajan tasalla. Jos tarvitset Javaa, lataa Java for OS X:n uusin versio suoraan Oraclelta osoitteesta https://www.java.com.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어