Java for OS X 2015-001 -päivitys

Java for OS X 2015-001 sisältää parannuksia asennukseen, ja se korvaa Java for OS X:n aiemmat versiot. Paketin asentama Java 6 -versio on sama kuin Java for OS X 2013-005:ssä.

Tämä artikkeli koskee vanhoja ei-tuettuja Java-ohjelmistoja.
Lataa uusin Java for OS X -versio suoraan Oraclelta.

Tämä päivitys poistaa Applen toimittaman Java-sovelmaliitännäisen kaikista verkkoselaimista. Sovelmien käyttäminen verkkosivulla edellyttää, että lataat Oraclelta uusimman Java-sovelman. Lataa se klikkaamalla maata tai aluetta, jonka kohdalla on mainittu puuttuva liitännäinen.

Lisätietoja

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa:

https://support.apple.com/fi-fi/HT201222