Apple Watch Series 7 - Tekniset tiedot

Julkaisuvuosi: 2021

Apple Watchisi mallin tunnistaminen

Värit

GPS + Cellular

• Alumiini

• Keskiyön-sininen

• Tähtivalkea

• Vihreä

• Sininen

• (PRODUCT)RED10

• Ruostu­maton teräs

• Grafiitti

• Hopea

• Kulta

GPS

• Alumiini

• Keskiyön-sininen

• Tähtivalkea

• Vihreä

• Sininen

• (PRODUCT)RED10

Apple Watch Nike : Alumiinin värivaihto­ehtoina tähti­valkea ja keski­yön­sininen.

Ominaisuudet

• GPS/GNSS, BeiDou

• Kompassi

• Aina päällä oleva korkeus­mittari

• Vedenpitävä

• 50 metriin saakka1

• Veren happi­taso­anturi

• (Veren happitaso ‑appi)2

• Sähköinen sykeanturi

• (EKG-appi)3

• Kolmannen suku­polven optinen syke­anturi

• Kansain­väliset hätä­puhelut5

• Hätätila SOS4

• Kiihtyvyys­anturi

• mittaa jopa 32 G:n kiihtyvyyksiä, kaatumisentunnistus

• Gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• Kaiutin

• Mikrofoni

• Apple Pay

• GymKit

• Kapasiteetti 32 Gt

• Keramiikka- ja safiirilasi­tausta

Näyttö

• 45 mm

• 396 x 484 pikseliä

• Näytön ala 1143,1 mm²

• 41 mm

• 352 x 430 pikseliä

• Näytön ala 904,3 mm²

• Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö

• Kirkkaus 1 000 nitiä

Siru

• S7 ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori

• W3

• Applen langaton siru

• U1-siru

• (Ultra Wideband)11

Yhteydet

Virta

• Sisään­rakennettu litium­ioniakku

• Jopa 18 tuntia7

• Magneettinen USB‑C-pika­latauskaapeli

Ympäristö­ominaisuudet12

• Kuori 100-prosenttista kierrätys­alumiinia

• Taptic Enginen volframi 100-prosenttisesti kierrätettyä

• Kaikkien magneettien harvinaiset maametallit 100-prosenttisesti kierrätettyjä

• SiP:n tina on 100-prosenttisesti kierrätettyä

• Energiatehokas13

• Vastuulliset pakkaukset14

• Arseeniton näytön lasi15

• Ei elohopeaa, bromattuja palon­esto­aineita, PVC:tä eikä berylliumia15

Mitat

41 mm

• Korkeus: 41 mm

• Leveys: 35 mm

• Syvyys: 10,7 mm

45 mm

• Korkeus: 45 mm

• Leveys: 38 mm

• Syvyys: 10,7 mm

Paino

41 mm

• alumiini: 32,0 grammaa

• ruostumaton teräs: 42,3 grammaa

45 mm

• alumiini: 38,8 grammaa

• ruostumaton teräs: 51,5 grammaa

Pakkauksessa

• Apple Watch Series 7

• Ranneke/hihna

• 1 m magneettinen pikalaturi–USB‑C-kaapeli

Kuoren materiaalit ja ranneketyypit vaihtelevat valintasi mukaan.

1. Apple Watch Series 7:llä, Apple Watch SE:llä ja Apple Watch Series 3:lla on 50 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Niitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnon­vesissä uitaessa. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää laite­sukelluksessa, vesi­­hiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista syvempiin vesiin.

2. Veren happitaso ‑apin mittaustoimintoja ei ole tarkoitettu lääke­tieteelliseen käyttöön, kuten omien taudin­määritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvin­voinnin ja kuntoilun käyttö­tarkoituksiin.

3. EKG-appi ja epä­säännöllisen sydänrytmin ilmoitus vaativat uusimman watchOS‑ ja iOS‑version, eikä niitä ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäviksi. EKG-appi on saata­villa Apple Watch Series 4:ssä tai uudemmissa laitteissa (ei Apple Watch SE:ssä). Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitusta ei ole suunniteltu henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä.

4. Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) ja Apple Watch SE (GPS + Cellular) voivat käyttää mobiiliyhteyttä Hätätila SOS:ää varten. Hätätila SOS:n käyttö vaatii iPhonen lähistölle, jos Apple Watchissa ei ole mobiiliyhteyttä. Jos iPhone ei ole lähistöllä, Apple Watchin on oltava yhteydessä tunnettuun wifi-verkkoon ja sinun täytyy ottaa wifi-puhelut käyttöön.

5. Kansainvälisten hätäpuheluiden ominaisuus vaatii Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular)- tai Apple Watch SE (GPS + Cellular) ‑mallin. Luettelo tuetuista maista ja alueista on osoitteessa apple.com/fi/watchos/feature-availability.

6. Mobiili­yhteyteen tarvitaan langaton operaattori­sopimus. Saat lisä­tietoja palvelun­­tarjoajaltasi. Kansain­välistä roamingia ei tueta. Tarkista operaattorit ja ehdot osoitteesta apple.com/fi/watch/cellular. Lisä­tietoja käyttöön­ottoon saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT207578.

7. Apple suoritti Apple Watchin koko päivän kestävän akun testauksen elokuussa 2021 käyttäen Apple Watch Series 7 (GPS)‑ ja Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) ‑mallien ennakko­versioita, joista oli muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, mobiili­yhteyden, kokoon­panon ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja on osoitteissa apple.com/fi/batteries ja apple.com/fi/watch/battery.html.

8. Apple suoritti testauksen elo­kuussa 2021 käyttäen Apple Watch Series 7 (GPS)‑ ja Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) ‑mallien ennakko­versioita, Apple Watchin magneettista USB‑C-pika­lataus­kaapelia (malli A2515) ja Applen 20 W USB‑C-virtalähdettä (malli A2305) sekä Apple Watch Series 6 (GPS)‑ ja Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) ‑laitteita, Apple Watchin magneet­tista lataus­kaapelia (mallit A2255 ja A2256) ja Applen 5 W USB-virta­lähdettä (malli A1385). Jokaisesta Apple Watch ‑laitteesta oli muodos­tettu pari iPhonen kanssa, ja kaikki laitteet testattiin ohjelmis­tojen ennakko­versioilla. Lataus­aika vaihtelee alueen, asetusten ja ympäristö­­tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat.

9. Tulokset perustuvat suorituskykyyn yleisten käyttäjätehtävien aikana. Tulokset kertovat Apple Watchin likimääräisen suorituskyvyn.

10. Osa jokaisen (PRODUCT)RED-tuotteen tuotosta menee Global Fundin AIDSin vastaiseen työhön. Nyt kyseiset tuotot ohjataan 31. joulukuuta saakka Global Fundin COVID-19-toimintaan.

11. Ultra Widebandin saatavuus vaihtelee alueittain.

12. Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta.

13. Täyttää Kalifornian energiakomission pieniä latauslaitteita koskevat energiatehokkuusstandardit. Lisätietoja: California Code of Regulations.

14. 100 % ensiö­puu­kuidusta tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä ja vähintään 90 % pakkauksista on kuitupohjaisia.

15. Apple määrittelee säädeltyjä aineita käsittelevässä dokumen­tissaan haitallisia aineita koskevat rajoitukset sekä määritelmät siitä, mitä tuote ei sisällä. Kaikki Applen tuotteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virta­johtoja Intiassa, Thaimaassa (kaksi­nastaiset virta­­johdot) ja Etelä-Koreassa. Yritämme saada viran­omaisten hyväksynnän PVC:n ja ftalaatit korvaaville materiaaleille näissä maissa.

Apple Watch vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on uusin iOS-versio.

Ominai­suudet voivat muuttua. Jotkin ominai­suudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettä­vissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Katso koko luettelo.