No alt supplied for Image

Apple TV 4K (2e generatie) - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 35 mm

• Breedte: 98 mm

• Diepte: 98 mm

• Gewicht: 425 g1

Capaciteit

• 32 GB2

• 64 GB2

Siri Remote (2e generatie)

No alt supplied for Image

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 136 mm

• Breedte: 35 mm

• Diepte: 9,25 mm

• Gewicht: 63 g1

Functies

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR-zender

• Lightning-connector voor opladen

• De oplaadbare batterij gaat na één keer laden enkele maanden mee (bij doorsnee dagelijks gebruik)

• Opladen via USB-poort naar computer­systeem of lichtnet­adapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Bediening van je tv of ontvanger via IR of CEC3

Poorten en interfaces

No alt supplied for Image
  • HDMI 2.14

• 802.11ax wifi 6 met MIMO; gelijktijdige dual band (2,4 GHz en 5 GHz)

• Thread

• Gigabit Ethernet

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR-ontvanger

• Inge­bouwde voeding

Processor

• A12 Bionic‑chip met 64‑bits architectuur

Systeem­­vereisten

• Voor het kopen of huren van content en het gebruik van Thuisdelen is een Apple ID vereist die je voor de App Store en andere diensten van Apple gebruikt.

• 802.11 wifi, Ethernet-netwerk of breedbandinternet­verbinding vereist

• Tv met 4K en HDR vereist voor streaming van 4K en HDR

• De voorwaarden van de softwarelicentie op apple.com/nl/legal/sla moeten worden geaccepteerd

• HDMI-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)

Video­structuren

• H.264/HEVC SDR-video tot 2160p, 60 bps, Main/Main 10 Profile

• HEVC Dolby Vision (Profile 5)/HDR10 (Main 10 Profile)/HLG tot 2160p, 60 bps

• H.264 Baseline Profile level 3.0 of lager met AAC‑LC audio tot 160 Kb/s per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuren

• MPEG-4-video tot 2,5 Mb/s, 640 x 480 pixels, 30 bps, Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kb/s, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuur

Audio­structuren

• HE-AAC (V1), AAC (tot 320 Kb/s), Protected AAC (van iTunes Store), MP3 (tot 320 Kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF en WAV; AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surround sound) en Dolby Atmos

Foto­structuren

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Compatibiliteit

• Compatibel met HD‑ en UHD-tv’s met HDMI4

• Compatibel met Bluetooth-toetsen­borden5

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun Apple TV. Er zijn features die je helpen met zien, horen, bewegen en leren, zodat je gemakkelijk je favoriete content kunt vinden en afspelen. Meer informatie over Toegankelijk­heid

Features zijn onder meer:

• VoiceOver

• Zoomen

• Verhoog contrast

• Verminder beweging

• Bijschriften voor spraak en geluiden en ondertitels voor doven en slecht­horenden

• Audiodescripties

• Siri en dicteer­functie

• Typ vragen aan Siri

• Schakel­bediening

Inhoud verpakking

• Apple TV 4K

• Siri Remote

• Netsnoer

• Lightning-naar-USB-kabel

• Documentatie

Apple TV en het milieu

Bij het ontwerp van Apple TV 4K en Siri Remote is rekening gehouden met het volgende om de invloed op het milieu te beperken:6 Bekijk de milieurapportage voor Apple TV 4K

Gemaakt van betere materialen

• 100% gerecycled aluminium in de behuizing van de Siri Remote

• 100% gerecycled tin in het soldeer op het moederbord

• Ten minste 35% gerecycled plastic in meerdere onderdelen

Energiezuinig

• ENERGY STAR®-gecertificeerd7

Slimmere chemie8

• Vrij van kwik, broomhoudende vlam­vertragers, pvc en beryllium

Groene productie

• Het Zero Waste-programma van Apple helpt toeleveranciers om geen afval te produceren dat op een stortplaats terechtkomt

• Alle eindassemblage­­­fabrieken van toeleveranciers schakelen om naar 100% hernieuwbare energie voor hun productie voor Apple

Milieuvriendelijke verpakking

• 100% van de nieuwe houtvezels is afkomstig van duurzaam beheerde bossen

• Recyclebare, grotendeels van vezels gemaakte verpakking

Apple en het milieu

We zijn vastbesloten om producten te maken zonder dat het ten koste gaat van de aarde. Ook willen we dat het hele bedrijf en al onze producten vóór 2030 CO₂‑neutraal zijn.Lees meer over de inspanningen van Apple

1. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. Aan- en uitzetten, invoer op Apple TV instellen, volume aanpassen en geluid uitzetten.

4. Ondersteuning voor HDR-video-uitvoer tot maximaal 4K met 60 bps. HDCP vereist voor het afspelen van beschermde content.

5. Compatibel met Magic Keyboard en Apple Wireless Keyboard (2011). Op support.apple.com/nl-nl/HT201806 kun je opzoeken welk model je hebt.

6. Informatie geldig vanaf productlancering.

7. ENERGY STAR en het ENERGY STAR-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de U.S. Environmental Protection Agency.

8. De beperkingen voor schadelijke stoffen en de definitie van wat Apple beschouwt als ‘vrij van’ staan omschreven in de specificatie voor gereglementeerde stoffen, de Apple Regulated Substances Specification. Alle Apple producten zijn vrij van pvc en ftalaten, met uitzondering van netsnoeren in India, Thailand (netsnoer met twee pennen) en Zuid-Korea, waar we nog wachten op goedkeuring van de overheid voor onze pvc- en ftalaten­vervanger.

Sommige voorzieningen zijn niet overal beschikbaar en kunnen worden gewijzigd.