iPad Pro, 11 tommer (3. generation) - Tekniske specifikationer

Finish

• Sølv

• Space grey

Kapacitet1

• 128 GB

• 256 GB

• 512 GB

• 1 TB

• 2 TB

Størrelse og vægt2

• Wi‑Fi-modeller

• Bredde: 178,5 mm

• Højde: 247,6 mm

• Dybde: 5,9 mm

• Vægt: 466 gram

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• Bredde: 178,5 mm

• Højde: 247,6 mm

• Dybde: 5,9 mm

• Vægt: 468 gram

Knapper og stik

• Fem mikrofoner

• Fire højttalere

• Øverste knap

• Skru op/ned

• Kamera

• Magnetisk for­bindelse

• Thunderbolt/USB 4

• Smart Connector

• Nano‑sim-kortholder

I æsken

• iPadPro

• USB‑C-opladerkabel (1m)

• 20 W USB‑C-strøm­forsyning

Skærm

• Liquid Retina-skærm

• 11" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrunds­be­lysning og IPS-tekno­logi

• Opløsning på 2388 x 1668 pixels ved 264 pixels pr. tomme (ppi)

• ProMotion-tekno­logi

• Skærm med bredere farveområde (P3)

• True Tone-skærm

• Fedt- og fingeraftryks­afvisende belægning

• Fuldt lamineret skærm

• Antirefleks­belægning

• 1,8 % genskin

• SDR-lysstyrke: maks. 600 nits

• Understøtter Apple Pencil (2. generation)

Skærmen på 11" iPad Pro har afrundede hjørner, som følger kurverne på det elegante design. Hjørnerne ligger inden for et format svarende til et almindeligt rektangel. Målt som et almindeligt rektangel er skær­men 11" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre).

Chip

• Apple M1-chip

• 8-core CPU med 4 højtydende kerner og 4 effek­tivitetskerner

• 8-core GPU

• 16-core Neural Engine

• 8 GB ram på modeller med 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagerplads

• 16 GB ram på modeller med 1 TB eller 2 TB lagerplads

Kamera

• Pro-kamerasystem: vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer

• Vidvinkel: 12 MP, blænde­åbning på ƒ/1,8

• Ultravidvinkel: 10 MP, blænde­åbning på ƒ/2,4 og 125-graders synsfelt

• 2 x optisk zoom ud

• Op til 5 x digitalt zoom

• Objektiv med fem linser (vidvinkel og ultravidvinkel)

• Stærkere True Tone Flash

• Panorama (op til 63 MP)

• Objektivbeskyttelse i safirkrystal

• Autofokus med Focus Pixels (vidvinkel)

• Smart HDR 3

• Bredere farveområde til billeder og Live Photos

• Objektivkorrigering (ultravidvinkel)

• Avanceret korrigering af røde øjne

• Geotagging af billeder

• Automatisk billed­stabilisering

• Serieoptagelse

• Benytter følgende billedformater: HEIF og JPEG

Videooptagelse

• 4K-videooptagelse med 24, 25, 30 eller 60 billeder pr. sek. (vidvinkel)

• 1080p HD-videooptagelse med 25, 30 eller 60 billeder pr. sek.

• 720p HD-videooptagelse med 30 billeder pr. sek.

• 2 x optisk zoom ud

• Lyd-zoom

• Stærkere True Tone Flash

• Understøtter slowmotion-video i 1080p med 120 eller 240 billeder pr. sek.

• Tidsforløbs­video med stabilisering

• Større dynamisk område til video med op til 30 billeder pr. sek.

• Filmisk videostabilisering (4K, 1080p og 720p)

• Konstant autofokus på video

• Zoom under afspilning

• Optager i følgende videoformater: HEVC og H.264

• Stereooptagelse

TrueDepth-kamera

• 12 MP ultravidvinkelkamera, 122-graders synsfelt

• Blændeåbning på ƒ/2,4

• Portræt-funktion med avanceret bokeh-effekt og Dybdekontrol

• Portrætlys med seks effekter (Naturlig, Studie, Kontur, Scene, Scene mono, High-Key Mono)

• Animoji og Memoji

• Smart HDR 3

• 1080p HD-videooptagelse med 25, 30 eller 60 billeder pr. sek.

• Tidsforløbs­video med stabilisering

• Større dynamisk område til video med op til 30 billeder pr. sek.

• Filmisk videostabilisering (1080p og 720p)

• Bredere farveområde til billeder og Live Photos

• Objektivkorrigering

• Retina Flash

• Automatisk billed­stabilisering

• Serieoptagelse

Videoopkald3

• FaceTime-video

• I fokus

• iPad til alle FaceTime-kompatible enheder via Wi‑Fi eller mobil­netværk

Lydopkald3

• FaceTime-lyd

• iPad til alle FaceTime-kompatible enheder via Wi‑Fi eller mobil­netværk

Højttalere

• Fire højttalere

Mikrofoner

• Fem mikrofoner i studiekvalitet til opkald, video- og lydoptagelse

Mobilnetværk og trådløs tekno­logi

• Alle modeller

• 802.11ax Wi‑Fi 6, simultaneous dual band (2,4 GHz og 5 GHz), HT80 med MIMO

• Bluetooth 5.0-tekno­logi

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• Model A2459 og A2461:

• 5G NR (bånd n1, n2, n3, n5, n7, n8, n12, n20, n25, n28, n38, n40, n41, n66, n71, n77, n78, n79)4

• FDD-LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 66, 71)

• TD-LTE (bånd 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)

• UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Kun data5

• Wi‑Fi-opkald4

• eSIM6

Læs mere om mobildata

Sim-kort

• Nano‑sim (under­støtter Apple SIM6)

• eSIM6

Lokalitet

• Alle modeller

• Digitalt kompas

• Wi‑Fi

• iBeacon-mikrolokalitet

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• Indbygget GPS/GNSS

• Mobilnetværk

Sensorer

• FaceID

• LiDAR-scanner

• Gyroskop med 3 akser

• Accelerometer

• Barometer

• Sensor til omgivende lys

FaceID

• Ansigts­gen­kendelse via TrueDepth-kameraet

• Lås din iPad op

• Beskyt person­lige data i apps

• Køb i iTunes Store, App Store og Apple Books

ApplePay

• Betal med din iPad i apps og på nettet vha. Face ID

Læs mere om ApplePay

Siri7

• Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindel­ser m.m.

• Få proaktive forslag

• Fungerer håndfrit

• Lyt til og identificer sange

Opladning og udvidelse

Thunderbolt-/USB 4-port, der under­støtter:

• Opladning

• DisplayPort

• Thunderbolt 3 (op til 40 Gb/s)

• USB 4 (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

Skærm­understøttelse

• Understøtter fuld original­opløsning med millioner af farver på den ind­byg­gede skærm

• Understøtter én ekstern skærm med op til 6K-opløsning ved 60 Hz

• Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• VGA, HDMI, DVI og Thunderbolt 2 understøttet via mellemstik (sælges separat)8

• Skærmdublering

• Op til 4K AirPlay til skærmdublering, billeder og video til et Apple TV (2. generation eller nyere) eller et AirPlay 2-kompatibelt Smart TV

• Understøttelse af skærmdublering og video­udgang via USB‑C Digital AV Multiport-mellemstik og USB‑C VGA Multiport-mellemstik (mellemstik sælges separat)8

Strøm og batteri9

• Indbygget genopladeligt 28,65 Wh litiumpolymer­batteri

• Op til 10 timers browsing på nettet via Wi‑Fi eller afspilning af video

• Opladning via strøm­forsyning eller USB‑C til computer

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• Op til 9 timers browsing på nettet via mobildatanetværk

Styresystem

iPadOS 15

iPadOS indeholder effektive funktioner og ind­byg­gede apps, der er udviklet til at udnytte de enestående muligheder på iPad.

Læs mere om iPadOS

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iPad Pro. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting. Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Stemmekontrol

• Zoom

• Forstørrelsesglas

• RTT-understøttelse

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Knapbetjening

• Tekstning for høre­hæmmede

• AssistiveTouch

• Læs skærm op

• Oplæst indhold

Ind­byg­gede apps

• App Store

• Bøger

• Kalender

• Kamera

• Ur

• Kontakter

• FaceTime

• Arkiver

• Find

• Hjem

• iTunes Store

• Forstørrelsesglas

• Mail

• Kort

• Måling

• Beskeder

• Musik

• Noter

• Photo Booth

• Fotos

• Podcasts

• Påmindelser

• Safari

• Indstillinger

• Genveje

• Siri

• Værdi­papirer

• Tips

• Oversæt

• TV

• Memoer

Gratis apps fra Apple

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, Clips og Apple Store-appen er præinstalleret på iPad.

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iMovie

• GarageBand

• Apple Store

• Musik­memoer

• Clips

• Swift Playgrounds

• Support

Systemkrav

• Apple‑id (kræves til nogle funktioner)

• Internetadgang10

• Synkronisering med en Mac eller PC kræver:

• macOS Catalina 10.15 eller nyere med Finder

• macOS El Capitan 10.11.6 til macOS Mojave 10.14.6 med iTunes 12.8 eller nyere

• Windows 7 eller nyere med iTunes 12.10 eller nyere (gratis download fra itunes.com/dk/download)

Sprog

• Sprogunder­støttelse

• Dansk, arabisk, catalansk, engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrig), græsk, hebræisk, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• QuickType-tastatur under­støtter

• Dansk, ainu, albansk, amharisk, arabisk (moderne standard, najdi), armensk, aserbajdsjansk, assamesisk, assyrisk, bangla, bodo, bulgarsk, burmesisk, catalansk, cherokee, dhivehi, dogri, emoji, engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), estisk, filippinsk, finsk, flamsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), fula (adlam), færøsk, georgisk, græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari, latin, translitteration), hollandsk, hviderussisk, igbo, indonesisk, irsk (gælisk), islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), kannada, kantonesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, streg, sucheng), kasakhisk, kashmiri (arabisk, devanagari), khmer, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10 Tast, shuangpin, streg), kinesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10 Tast, shuangpin, streg, sucheng, zhuyin), konkani (devanagari), koreansk (2-sæt, 10 Tast), kroatisk, kurdisk (arabisk, latin), kyrgyz, lao, lettisk, litauisk, maithili, makedonsk, malajisk (arabisk, latin), malayālam, maltesisk, manipuri (bangla, meetei mayek), maori, marathi, mongolsk, navajo, nepalesisk, norsk (bokmål, nynorsk), odia, pashto, persisk, persisk (Afghanistan), polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), punjabisk, rohingya, rumænsk, russisk, sanskrit, santali (devanagari, ol chiki), serbisk (kyrillisk, latin), sindhi (arabisk, devanagari), sinhala, slovakisk, slovensk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, swahili, tajik, tamilsk (Anjal, Tamil 99), telugu, thai, tibetansk, tjekkisk, tongansk, turkmensk, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, urdu, usbekisk (arabisk, kyrillisk, latin), uyghur, vietnamesisk, walisisk

• QuickType-tastatur med autokorrektur under­støtter

• Dansk, arabisk (moderne standard), arabisk (najdi), bangla, bulgarsk, catalansk, cherokee, engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Japan), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), estisk, filippinsk, finsk, fransk (Belgien), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari), hindi (translitteration), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), indonesisk, irsk (gælisk), islandsk, italiensk, japansk (kana), japansk (romaji), kinesisk – forenklet (pinyin QWERTY), kinesisk – traditionelt (pinyin QWERTY), kinesisk – traditionelt (zhuyin), koreansk (2-sæt), kroatisk, lettisk, litauisk, makedonsk, malajisk, marathi, norsk (bokmål), norsk (nynorsk), persisk, persisk (Afghanistan), polsk, portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), punjabisk, rumænsk, russisk, serbisk (kyrillisk), serbisk (latin), slovakisk, slovensk, spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), svensk, tamilsk (Anjal), tamilsk (Tamil 99), telugu, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig), ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk

• QuickType-tastatur med tekstforud­sigelse under­støtter

• Arabisk (moderne standard, najdi), engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hollandsk, hindi (devanagari, latin), italiensk, japansk, kantonesisk (traditionelt), kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, portugisisk (Brasilien, Portugal), russisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig), vietnamesisk

• QuickType-tastatur med indtastning på flere sprog under­støtter

• Engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk (Belgien), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), hindi (latin), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), italiensk, japansk (romaji), kinesisk – forenklet (pinyin), kinesisk – traditionelt (pinyin), portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig)

• QuickType-tastatur med kontekstforslag under­støtter

• Arabisk (moderne standard), arabisk (najdi), engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk (Belgien), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), hindi (devanagari), hindi (latin), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), italiensk, kinesisk (forenklet), portugisisk (Brasilien), russisk, spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), svensk, tyrkisk, tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig), vietnamesisk

• QuickPath-tastatur under­støtter

• Engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), italiensk, kinesisk (forenklet), portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), svensk, tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig), vietnamesisk

• Siri-sprog

• Dansk (Danmark), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hebraisk (Israel), hollandsk (Belgien, Holland), italiensk (Italien, Schweiz), japansk (Japan), kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong), koreansk (Sydkorea), malajisk (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk (Norge), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet), tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

• Dikteringssprog

• Dansk, arabisk (Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien), catalansk, engelsk (Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), græsk, hebraisk, hindi (Indien), hollandsk (Belgien, Holland), indonesisk, italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, kroatisk, malajisk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghaidialekt (Kina – fastlandet), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Ordbogsunderstøttelse

• Dansk, engelsk (Storbritannien, USA), fransk, hebraisk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, norsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk

• Tosproget ordbogsunderstøttelse

• Arabisk-engelsk, fransk-engelsk, fransk-tysk, gujarati-engelsk, hindi-engelsk, hollandsk-engelsk, indonesisk-engelsk, italiensk-engelsk, japansk-engelsk, japansk-kinesisk (forenklet), kinesisk (forenklet)-engelsk, kinesisk (traditionelt)-engelsk, koreansk-engelsk, polsk-engelsk, portugisisk-engelsk, russisk-engelsk, spansk-engelsk, tamilsk-engelsk, telugu-engelsk, thai-engelsk, tysk-engelsk, urdu-engelsk, vietnamesisk-engelsk

• Synonymordbog

• Engelsk (Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet)

• Stavekontrol

• Dansk, arabisk, arabisk (najdi), engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk

• Områder med Apple Pay-understøttelse

• Danmark, Armenien, Aserbajdsjan, Australien, Bahrain, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Colombia, Costa Rica, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Georgien, Grækenland, Grønland, Guernsey, Holland, Hongkong, Hviderusland, Irland, Island, Isle of Man, Israel, Italien, Japan, Jersey, Kasakhstan, Kina – fastlandet,11 Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Mexico, Monaco, Montenegro, New Zealand, Norge, Palæstina, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA, Vatikanstaten, Østrig

Videoafspilning

• Understøtter HEVC, H.264 og ProRes

• HDR med Dolby Vision, HDR10 og HLG

Lydafspilning

• Understøtter AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos

• Rumlig lydafspilning

• Maks. lydstyrke kan indstilles af brugeren

Understøttelse af bilag i Mail

• Dokumenttyper, som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (billeder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Billed­fremviser og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rtf-format); .vcf (kontakt­oplys­ninger); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics; .usdz (USDZ Universal)

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3.000 m

iPad Pro og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er iPad Pro de­signet med følgende egenskaber:12

Lavet af bedre materialer

• 100 % genanvendt aluminium i kabinettet

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i magneterne i højttalerne og kabinettet

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning, True Tone Flash og trådløs oplader til Apple Pencil

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-certificeret13

Smartere kemi14

• Glas uden arsen

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af alle nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• Genbrugelig emballage, der hovedsageligt er udført i fiber

Apple og miljøet

Vi forpligter os til at lave vores produkter uden at udnytte kloden og til at blive CO₂-neutrale på tværs af hele vores virksomhed, også produkterne, i 2030.

1. Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskel­lige faktorer. Standard­konfiguration en bruger ca. 12-17 GB lagerplads, inklusive iPadOS 15 med de nyeste funktioner og Apple-apps, der kan slettes. Apple-apps, der kan slettes, bruger ca. 4,5 GB lagerplads, og du kan hente dem igen i App Store. Lagerpladsen kan variere afhængigt af softwareversion, indstil­linger og iPad-model.

2. Størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. FaceTime-opkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og Wi‑Fi-for­bindelse hos både afsender og modtager. Tilgænge­ligheden via mobil­netværk afhænger af udbyderen og kan være omfattet af mobil­datatakst.

4. Kræver data­abonnement. 5G, Gigabit LTE og Wi‑Fi-opkald er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G- og LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/ipad/cellular/networks.

5. Mobildata­abonnement sælges separat. Den model, du køber, er konfigureret til at virke med en bestemt mobil­netværkstekno­logi. Spørg din udbyder om kompatibilitet og mobildata­abonnementer.

6. Ikke alle udbydere under­støtter Apple SIM og eSIM. Kontakt din udbyder for at få mere at vide. Ikke tilgængeligt i Kina, fastlandet.

7. Siri findes måske ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne kan variere fra land til land. Internetadgang kræves. Kræver evt. betaling af mobildatatakst.

8. Kun standardvideoindhold inden for det dynamiske område.

9. Test udført af Apple i marts 2021 med testmodeller af 11" iPad Pro (3. generation) og 12,9" iPad Pro (5. generation) og testsoftware. Testen omfattede fuld­stændig afladning af batteriet ved følgende aktiviteter: videoafspilning og browsing på nettet via Wi‑Fi eller mobildatanetværk (Cellular-modeller var på LTE- og 5G-udbydernetværk). Videoindholdet var en film på 2 timer og 23 minutter købt i iTunes Store, der blev afspillet gentagne gange. Test af internet via Wi‑Fi og mobildatanetværk blev udført med dedikerede webservere og tidligere indlæste versioner af 20 popu­lære websites. Alle indstil­linger var standardindstil­linger med følgende undtagelser: Wi‑Fi var forbundet med et netværk (undtagen browsing på nettet via mobildatanetværk), Wi‑Fi-funk­tionen “Spørg før tilslutning” og “Automatisk lysstyrke” var slået fra, lysstyrken var indstillet til 50 %, og WPA2-kryptering var slået til. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, brug, netværk og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPad-enheder. De faktiske resultater kan variere.

10. Trådløs bredbåndsfor­bindelse anbefales – kræver evt. betaling.

11. I Kina (fastlandet) skal du bruge en kompatibel iPhone- eller iPad-model med iOS 11.2 eller nyere for at kunne betale med Apple Pay på nettet i Safari.

12. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

13. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af U.S. Environmental Protection Agency.

14. Apple definerer sine begrænsninger for skadelige stoffer, herunder definitioner af stoffer, som Apple ikke tillader, i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Se hele listen.