iPhone SE (2. generation) - Tekniske specifikationer

Finish

• Sort

• hvid

• (PRODUCT)RED

Kapacitet1

• 64 GB

• 128 GB

• 256 GB

Størrelse og vægt2

• Bredde: 67,3 mm

• Højde: 138,4 mm

• Dybde: 7,3 mm

• Vægt: 148 gram

Skærm

• Retina HD-skærm

• 4,7" (diagonalt) widescreen LCD Multi-Touch-skærm med IPS-tekno­logi

• Opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi

• Kontrastforhold: 1400:1 (typisk)

• True Tone-skærm

• Skærm med bredere farveområde (P3)

• Haptisk tryk

• Maks. lysstyrke: 625 nits (typisk)

• Fedt- og fingeraftryks­afvisende belægning

• Zoom på skær­men

• Inden for rækkevidde

Chip

• A13 Bionic-chip

• 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner

• 4-core GPU

• 8-core Neural Engine

Stænk-, vand- og støv­afvisende3

• IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter)

Kamera

• 12 MP vidvinkelkamera

• Blændeåbning på ƒ/1,8

• Op til 5 x digitalt zoom

• Portræt-funktion med avanceret bokeh-effekt og Dybdekontrol

• Portrætlys med seks effekter (Naturlig, Studie, Kontur, Scene, Scene mono, High-Key Mono)

• Optisk billed­stabilisering

• Objektiv med seks linser

• True Tone Flash med LED og Slow Sync

• Panorama (op til 63 MP)

• Objektivbeskyttelse i safirkrystal

• Autofokus med Focus Pixels

• Bredere farveområde til billeder og Live Photos

• Næstegenerations Smart HDR til billeder

• Avanceret korrigering af røde øjne

• Automatisk billed­stabilisering

• Serieoptagelse

• Geotagging af billeder

• Benytter følgende billedformater: HEIF og JPEG

Videooptagelse

• 4K-videooptagelse med 24, 25, 30 eller 60 billeder pr. sek.

• 1080p HD-videooptagelse med 25, 30 eller 60 billeder pr. sek.

• 720p HD-videooptagelse med 30 billeder pr. sek.

• Større dynamisk område til video med op til 30 billeder pr. sek.

• Optisk billed­stabilisering til video

• Op til 3 x digitalt zoom

• True Tone Flash med LED

• QuickTake-video

• Understøtter slowmotion-video i 1080p med 120 eller 240 billeder pr. sek.

• Tidsforløbs­video med stabilisering

• Filmisk videostabilisering (4K, 1080p og 720p)

• Konstant autofokus på video

• Tag 8 MP stillbilleder under optagelse af 4K-video

• Zoom under afspilning

• Optager i følgende videoformater: HEVC og H.264

• Stereooptagelse

Frontkamera

• 7 MP kamera

• Blændeåbning på ƒ/2,2

• Portræt-funktion med avanceret bokeh-effekt og Dybdekontrol

• Portrætlys med seks effekter (Naturlig, Studie, Kontur, Scene, Scene mono, High-Key Mono)

• 1080p HD-videooptagelse med 25 eller 30 billeder pr. sek.

• Retina Flash

• QuickTake-video

• Bredere farveområde til billeder og Live Photos

• Automatisk HDR til billeder

• Automatisk billed­stabilisering

• Serieoptagelse

• Filmisk videostabilisering (1080p og 720p)

Touch ID

• Indbygget fingeraftryks­sensor i Hjem-knappen

Apple Pay

• Betal med din iPhone i butikker, i apps og på nettet vha. Touch ID

• Gennemfør køb med Apple Pay på din Mac

Læs mere om Apple Pay

Mobilnetværk og trådløs tekno­logi

• Model A2296*

• FDD-LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 66)

• TD-LTE (bånd 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)

• CDMA EV‑DO Rev. A (800, 1900 MHz) (kun Japan)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Alle modeller

• Gigabit-class LTE med 2 x 2 MIMO og LAA4

• 802.11ax Wi‑Fi 6 med 2 x 2 MIMO

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

• NFC-tekno­logi med læserfunktion

• Express-kort med strømreserve

Lokalitet

• Indbygget GPS/GNSS

• Digitalt kompas

• Wi‑Fi

• Mobilnetværk

• iBeacon-mikrolokalitet

Videoopkald5

• FaceTime-videoopkald via mobil­netværk eller Wi‑Fi

• FaceTime HD-videoopkald (1080p) via Wi‑Fi

• Del dine oplev­elser med film, TV, musik og apps med andre via et FaceTime-opkald med SharePlay

• Skærmdeling

• Portræt-funktion på FaceTime-video

• Rumlig lyd

• Mikrofontilstandene Stemmeisolering og Bredt spektrum

• Zoom med kameraet på bagsiden

Lydopkald5

• FaceTime-lyd

• Voice over LTE (VoLTE)4

• Wi‑Fi-opkald4

• Del dine oplev­elser med film, TV, musik og apps med andre via et FaceTime-opkald med SharePlay

• Skærmdeling Rumlig lyd Mikrofontilstandene Stemmeisolering og Bredt spektrum

Lydafspilning

• Understøttede lydformater: AAC‑LC, HE‑AAC, HE‑AAC v2, beskyttet AAC, MP3, lineær PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E‑AC‑3) og Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+)

• Afspilning i stereo

• Maks. lydstyrke kan indstilles af brugeren

Videoafspilning

• Understøttede videoformater: HEVC, H.264, MPEG‑4 Part 2 og Motion JPEG

• Understøtter Dolby Vision, HDR10 og HLG

• Op til 4K HDR AirPlay til skærmdublering, billeder og video til et Apple TV (2. generation eller nyere) eller et AirPlay 2-kompatibelt Smart TV

• Understøttelse af skærmdublering og video­udgang: Op til 1080p via Lightning Digital AV-mellemstik og Lightning til VGA-mellemstik (mellemstik sælges separat)6

Siri7

• Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindel­ser o.m.m.

• Få intelligente forslag på låseskær­men og i Beskeder, Mail, QuickType m.m.

• Aktivér Siri ved bare at sige “Hej Siri”

• Brug din stemme til at aktivere genveje fra dine yndlingsapps

Eksterne knapper og stik

• Hjem/Touch ID-sensor

• Skru op/ned

• Ring/lydløs

• Side­knap

• Indbygget stereo­højttaler

• Lightning-stik

• Indbygget mikrofon

Strøm og batteri8

• Videoafspilning:

• Op til 13 timer

• Videoafspilning (streaming):

• Op til 8 timer

• Lydafspilning:

• Op til 40 timer

• Hurtig opladning:

• Op til 50 % opladet efter 30 minutter9 med 18 W strøm­forsyning eller højere (sælges separat)

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Trådløs opladning (virker med Qi-opladere10)

• Opladning via USB til computer eller strøm­forsyning

Sensorer

• Touch ID-fingeraftryks­sensor

• Barometer

• Gyroskop med tre akser

• Accelerometer

• Afstandssensor

• Sensor til omgivende lys

Styresystem

iOS 15

iOS er verdens mest person­lige og sikre styresystem til mobile enheder. Det er spækket med stærke funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din dag.

Se nyhederne i iOS

Tilgænge­lighed

Ind­byg­gede tilgængeligheds­funktioner hjælper ved udfordringer med syn, mobilitet, hørelse og indlæring, så du kan få mest muligt ud af din iPhone. Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Zoom

• Forstørrelsesglas

• RTT- og TTY-understøttelse

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Knapbetjening

• Tekstning for hørehæmmede

• AssistiveTouch

• Læs skærm op

• Tryk på bagsiden

Ind­byg­gede apps

• App Store

• Bøger

• Lommeregner

• Kalender

• Kamera

• Ur

• Kompas

• Kontakter

• FaceTime

• Arkiver

• Find

• Sundhed

• Hjem

• iTunes Store

• Forstørrelsesglas

• Mail

• Kort

• Måling

• Beskeder

• Musik

• Noter

• Telefon

• Fotos

• Podcasts

• Påmindelser

• Safari

• Indstillinger

• Genveje

• Siri

• Værdi­papirer

• Tips

• TV

• Memoer

• Wallet

• Watch

• Vejr

• Oversæt

Gratis apps fra Apple

Apple Store, Clips, GarageBand, iMovie, Keynote, Numbers og Pages er præinstalleret.

• Apple Store

• Clips

• GarageBand

• iMovie

• Keynote

• Numbers

• Pages

• Support

Sim-kort

• Dobbelt-sim (nano-sim og eSIM)11

• iPhone SE er ikke kompatibel med eksisterende mikro-sim-kort.

Vurdering til høre­apparater

• M3, T4

Understøttelse af bilag i Mail

• Dokumenttyper, som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (billeder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Billed­fremviser og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rtf-format); .vcf (kontakt­oplys­ninger); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics; .usdz (USDZ Universal)

Systemkrav

• Apple‑id (kræves til nogle funktioner)

• Internetadgang12

Synkronisering med en Mac eller PC kræver:

• macOS Catalina 10.15 med Finder

• macOS El Capitan 10.11.6 til macOS Mojave 10.14.6 med iTunes 12.8 eller nyere

• Windows 7 eller nyere med iTunes 12.10 eller nyere (gratis download fra itunes.com/dk/download)

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3.000 m

Sprog

• Sprogunder­støttelse

• Dansk, arabisk, catalansk, engelsk (Australien, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrig), græsk, hebraisk, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• QuickType-tastatur under­støtter

• Dansk, ainu, albansk, amharisk, arabisk (moderne standard, najdi), armensk, aserbajdsjansk, assamesisk, assyrisk, bangla, bodo, bulgarsk, burmesisk, catalansk, cherokee, dhivehi, dogri, emoji, engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), estisk, filippinsk, finsk, flamsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), fula (adlam), færøsk, georgisk, græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari, latin, translitteration), hollandsk, hviderussisk, igbo, indonesisk, irsk (gælisk), islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), kannada, kantonesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, streg, sucheng), kasakhisk, kashmiri (arabisk, devanagari), khmer, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10 Tast, shuangpin, streg), kinesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10 Tast, shuangpin, streg, sucheng, zhuyin), konkani (devanagari), koreansk (2-sæt, 10 Tast), kroatisk, kurdisk (arabisk, latin), kyrgyz, lao, lettisk, litauisk, maithili, makedonsk, malajisk (arabisk, latin), malayālam, maltesisk, manipuri (bangla, meetei mayek), maori, marathi, mongolsk, navajo, nepalesisk, norsk (bokmål, nynorsk), odia, pashto, persisk, persisk (Afghanistan), polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), punjabisk, rohingya, rumænsk, russisk, sanskrit, santali (devanagari, ol chiki), serbisk (kyrillisk, latin), sindhi (arabisk, devanagari), sinhala, slovakisk, slovensk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, swahili, tajik, tamilsk (Anjal, Tamil 99), telugu, thai, tibetansk, tjekkisk, tongansk, turkmensk, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, urdu, usbekisk (arabisk, kyrillisk, latin), uyghur, vietnamesisk, walisisk

• QuickType-tastatur med autokorrektur under­støtter

• Dansk, arabisk (moderne standard), arabisk (najdi), bangla, bulgarsk, catalansk, cherokee, engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Japan), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), estisk, filippinsk, finsk, fransk (Belgien), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari), hindi (translitteration), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), indonesisk, irsk (gælisk), islandsk, italiensk, japansk (kana), japansk (romaji), kinesisk – forenklet (pinyin QWERTY), kinesisk – traditionelt (pinyin QWERTY), kinesisk – traditionelt (zhuyin), koreansk (2-sæt), kroatisk, lettisk, litauisk, makedonsk, malajisk, marathi, norsk (bokmål), norsk (nynorsk), persisk, persisk (Afghanistan), polsk, portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), punjabisk, rumænsk, russisk, serbisk (kyrillisk), serbisk (latin), slovakisk, slovensk, spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), svensk, tamilsk (Anjal), tamilsk (Tamil 99), telugu, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig), ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk

• QuickType-tastatur med tekstforud­sigelse under­støtter

• Arabisk (moderne standard, najdi), engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hollandsk, hindi (devanagari, latin), italiensk, japansk, kantonesisk (traditionelt), kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, portugisisk (Brasilien, Portugal), russisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig), vietnamesisk

• QuickType-tastatur med indtastning på flere sprog under­støtter

• Engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk (Belgien), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), hindi (latin), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), italiensk, japansk (romaji), kinesisk – forenklet (pinyin), kinesisk – traditionelt (pinyin), portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig)

• QuickType-tastatur med kontekstforslag under­støtter

• Arabisk (moderne standard), arabisk (najdi), engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk (Belgien), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), hindi (devanagari), hindi (latin), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), italiensk, kinesisk (forenklet), portugisisk (Brasilien), russisk, spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), svensk, tyrkisk, tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig), vietnamesisk

• QuickPath-tastatur under­støtter

• Engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Indien), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk (Canada), fransk (Frankrig), fransk (Schweiz), hollandsk (Belgien), hollandsk (Holland), italiensk, kinesisk (forenklet), portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), spansk (Latinamerika), spansk (Mexico), spansk (Spanien), svensk, tysk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Østrig), vietnamesisk

• Siri-sprog

• Dansk (Danmark), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hebraisk (Israel), hollandsk (Belgien, Holland), italiensk (Italien, Schweiz), japansk (Japan), kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong), koreansk (Sydkorea), malajisk (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk (Norge), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet), tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

• Dikteringssprog

• Dansk, arabisk (Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien), catalansk, engelsk (Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), græsk, hebraisk, hindi (Indien), hollandsk (Belgien, Holland), indonesisk, italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, kroatisk, malajisk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghaidialekt (Kina – fastlandet), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Ordbogsunderstøttelse

• Dansk, engelsk (Storbritannien, USA), fransk, hebraisk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, norsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk

• Tosproget ordbogsunderstøttelse

• Arabisk-engelsk, fransk-engelsk, fransk-tysk, hindi-engelsk, hollandsk-engelsk, indonesisk-engelsk, italiensk-engelsk, japansk-engelsk, japansk-kinesisk (forenklet), kinesisk (forenklet)-engelsk, kinesisk (traditionelt)-engelsk, koreansk-engelsk, polsk-engelsk, portugisisk-engelsk, russisk-engelsk, spansk-engelsk, thai-engelsk, tysk-engelsk, vietnamesisk-engelsk

• Synonymordbog

• Engelsk (Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet)

• Stavekontrol

• Dansk, arabisk, arabisk (najdi), engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk

• Områder med Apple Pay-understøttelse

• DDanmark, Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Georgien, Grækenland, Grønland, Guernsey, Holland, Hongkong, Hviderusland, Irland, Island, Isle of Man, Israel, Italien, Japan, Jersey, Kasakhstan, Kina – fastlandet,13 Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Mexico, Monaco, Montenegro, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA, Vatikanstaten, Østrig

I æsken

• iPhone SE

• USB-C til Lighting-kabel

• Dokumentation

Der følger ingen strømforsyning eller EarPods med iPhone SE. Det har vi valgt som en del af vores indsats for at reducere den skadelige påvirkning af miljøet. Æsken indeholder et USB-C til Lightning-kabel, som understøtter hurtig opladning og er kompatibelt med USB-C-strømforsyninger og computerporte.

Vi opfordrer dig til at genbruge dine nuværende USB-A til Lightning-kabler, strømforsyninger og hovedtelefoner, der er kompatible med denne iPhone. Hvis du har brug for en ny Apple-strømforsyning eller hovedtelefoner, kan du købe dem.

iPhone og miljøet

Vi tager ansvar for vores produkters miljøpåvirkning i hele deres levetid.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er iPhone SE de­signet med følgende egenskaber:14

Lavet med bedre materialer

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i Taptic Engine15

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning

• Kabinettet er lavet af genanvendelig aluminium med reduceret CO2-aftryk

• Mindst 35 % genanvendt plast i adskillige komponenter

Energieffektiv

• Opfylder kravene fra USA’s Department of Energy til batterioplader-systemer16

Smartere kemi17

• Glas uden arsen

• Kviksølvfri skærm

• Fri for bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Leverandørernes slutmonteringsanlæg genererer ikke affald, som ender på lossepladsen

• Alle slutmonteringsleverandører overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt forvaltede skove

• Genbrugelig emballage, der hovedsageligt er udført i fiber

*Se https://support.apple.com/kb/HT3939 for at læse, hvordan du finder modelnummeret på din iPhone. Få mere at vide om LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/iphone/LTE. Understøttelse af mobiltekno­logi er baseret på iPhone-modelnummer og -konfiguration til enten CDMA- eller GSM-netværk.

1. Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskel­lige faktorer. Standard­konfiguration en bruger ca. 11-14 GB lagerplads (inklusive iOS og præinstallerede apps) afhængigt af model og indstil­linger. Præinstallerede apps bruger ca. 4 GB, og du kan både slette og gendanne disse apps. Lagerpladsen kan variere afhængigt af softwareversion og enhed.

2. Størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. iPhone SE er stænk-, vand- og støv­afvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

4. Kræver data­abonnement. Gigabit-class LTE, VoLTE og Wi‑Fi-opkald er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/iphone/LTE.

5. FaceTime-opkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og Wi‑Fi-for­bindelse hos både afsender og modtager. Tilgænge­ligheden via mobil­netværk afhænger af udbyderen og kan være omfattet af mobildatatakst.

6. Kun standard Dynamic Range-videoindhold.

7. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land. Internetadgang kræves. Kræver evt. betaling af mobildatatakst.

8. Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Batteriet kan op­lades et begrænset antal gange og skal evt. med tiden udskiftes af en Apple-serviceudbyder. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstil­linger. Se apple.com/dk/batteries og apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplys­ninger.

9. Test udført af Apple i februar 2020 med testmodeller af iPhone SE-enheder (2. generation) og -software i kombination med Apple USB‑C-strøm­forsyninger (model A1720 på 18 W og model A1882 på 30 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden varierer i forhold til miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

10. Trådløse Qi-opladere sælges separat.

11. Brug af eSIM kræver et mobildata­abonnement (som kan omfatte begrænsninger for skift af serviceudbydere og roaming, selv efter kontraktens udløb). Ikke alle udbydere under­støtter eSIM. Brug af eSIM i iPhone kan være deaktiveret, afhængigt af hvilken udbyder du har købt den hos. Kontakt din udbyder for at få mere at vide. Du kan læse mere på https://support.apple.com/kb/HT209044.

12. Trådløs bredbåndsfor­bindelse anbefales – kræver evt. betaling.

13. I Kina (fastlandet) skal du bruge en kompatibel iPhone- eller iPad-model med iOS 11.2 eller nyere for at kunne betale med Apple Pay på nettet i Safari.

14. Oplysninger gældende ved produktlanceringen.

15. Taptic Engine står for omkring 34 % af den samlede mængde sjældne jordarter, som er brugt i produktet.

16. Effektivitetsniveauet er baseret på de nationale energibesparelsesstandarder for batteriopladere fra USA’s Department of Energy.

17. Apple definerer sine begrænsninger for skadelige stoffer, herunder definitioner af stoffer, som Apple ikke tillader, i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Se hele listen.