iPhone 11 - Tekniske spesifikasjoner

Finish

• svart
  • grønn
  • gul
  • lilla
  • (PRODUCT)RED
  • hvit

Kapasitet1

• 64GB
  • 128GB
  • 256GB

Størrelse og vekt2

• Bredde: 75,7 mm
  • Høyde: 150,9 mm
  • Dybde: 8,3 mm
  • Vekt: 194 gram

Skjerm

• Liquid Retina HD-skjerm
  • 6,1-tommers (diagonalt) LCD Multi-Touch-helskjerm med IPS-tekno­logi
  • Oppløsning på 1792 x 828 ved 326 ppi
  • Kontrastforhold på 1400:1 (normal)
  • True Tone-visning
  • Skjerm med stort fargerom (P3)
  • Følbart trykk
  • Maksimal lysstyrke 625 nit (normal)
  • Oljeavstøtende belegg som beskytter mot fingeravtrykk
  • Støtte for visning av flere språk og tegnsett sam­tidig

Skjermen på iPhone 11 har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

Sprut-, vann- og støvbe­standig3

• IP68-sertifisert i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter)

Chip

• A13 Bionic-chip
  • Tredje generasjons Neural Engine

Kamera

• Dobbelt 12 MP kamerasystem: ultravidvinkel og vidvinkel
  • Ultravidvinkel: ƒ/2,4-blender­åpning og 120° synsfelt
  • Vidvinkel: ƒ/1,8-blender­åpning
  • 2x optisk utzooming, opptil 5x digital zoom
  • Portrettmodus med forbedret bokeh-effekt og ny Dybde­skarphet-funksjon
  • Portrett­lyssetting med seks effekter (Naturlig lys, Studiolys, Spisslys, Scenelys, Svart-hvitt scenelys og High-Key Mono)
  • Optisk bilde­stabilisering (vidvinkel)
  • Objektiv med fem elementer (ultravidvinkel), objektiv med seks elementer (vidvinkel)
  • Kraftigere True Tone Flash med Slow Sync
  • Panorama (opptil 63 MP)
  • 100 % Focus Pixels (vidvinkel)
  • Nattmodus
  • Autojustering
  • Ny generasjon Smart HDR for bilder
  • Stort fargerom for bilder og Live Photos
  • Avansert korreksjon for røde øyne
  • Automatisk bilde­stabilisering
  • Geomerking av bilder
  • Bildeformater som tas: HEIF og JPEG

Videoopptak

• 4K-videoopptak med 24, 30 eller 60 bps
  • 1080p HD-videoopptak med 30 eller 60 bps
  • 720p HD-videoopptak med 30 bps
  • Større toneomfang for video med opptil 60 bps
  • Optisk bilde­stabilisering av video (vidvinkel)
  • 2x optisk utzooming, opptil 3x digital zoom
  • Audiozoom
  • Kraftigere True Tone Flash
  • QuickTake med følgefokus
  • Støtte for sakte film med 120 bps eller 240 bps i 1080p
  • Video i tidsforløp med stabilisering
  • Forbedret videostabilisering (4K, 1080p og 720p)
  • Video med kontinuerlig autofokus
  • Ta bilder på 8 MP mens du filmer 4K-video
  • Zoom under avspilling
  • Videoformater for opptak: HEVC og H.264
  • Stereoopptak

TrueDepth-kamera

• 12 MP kamera
  • ƒ/2,2-blender­åpning
  • Portrettmodus med forbedret bokeh-effekt og ny Dybde­skarphet-funksjon
  • Portrett­lyssetting med seks effekter (Naturlig lys, Studiolys, Spisslys, Scenelys, Svart-hvitt scenelys og Svart-hvitt high key-lys)
  • Animoji og Memoji
  • 4K-videoopptak med 24, 30 eller 60 bps
  • 1080p HD-videoopptak med 30 eller 60 bps
  • Støtte for sakte film ved 120 bps i 1080p
  • Nyeste generasjon Smart HDR for bilder
  • Større toneomfang for video med opptil 30 bps
  • Forbedret videostabilisering (4K, 1080p og 720p)
  • Stort fargerom for bilder og Live Photos
  • Retina Flash
  • Automatisk bilde­stabilisering
  • Bildesekvenser

Face ID

• Med TrueDepth-kamera for ansikts­­­gjenkjenning

Apple Pay

• Bruk Face ID på iPhone til å betale i butikker, i apper og på nettet
  • Fullfør kjøp gjort med Apple Pay på Macen

Mer om Apple Pay

Mobilnettverk og trådløstekno­logi­

• Model A2221*
    FDD‑LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 66)
    TD‑LTE (bånd 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)
    UMTS/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • Alle modeller
    LTE i Gigabit-klasse med 2x2 MIMO og LAA44
    802.11ax Wi‑Fi 6 med 2x2 MIMO
    Bluetooth 5.0-tekno­logi for trådløs tilkobling
    Ultrabredbånd-chip for romforståelse
    NFC med lesermodus
    Ekspresskort med reservestrøm

Stedstjeneste

• Innebygd GPS/GNSS
  • Digitalt kompass
  • Wi‑Fi
  • Mobilnett
  • iBeacon for steds­informasjon på mikronivå

Videosamtaler5

• FaceTime-videosamtaler over Wi‑Fi eller mobilnettverk

Lydsamtaler5

• FaceTime-lydsamtale
  • Voice over LTE (VoLTE)4
  • Wi‑Fi-anrop4

Lydavspilling

• Lydformater som støttes: AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2, Protected AAC, MP3, lineær PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E-AC‑3), Dolby Atmos og Audible (formatene 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+)
  • Avspilling med romtilpasset lyd
  • Brukerkonfigurerbar maksimal volumgrense

Videoavspilling

• Videoformater som støttes: HEVC, H.264, MPEG-4 Part 2 og Motion JPEG
  • Støtter Dolby Vision- og HDR10-innhold
  • Skjermbilde over AirPlay, bilder og video ut til Apple TV (andre generasjon eller nyere)6
  • Like skjermer-modus og video ut: opptil 1080p via Lightning Digital AV-adapter og Lightning-til-VGA-adapter (adaptere selges separat)6

Siri7

• Bruk stemmen til å sende meldinger, angi påminnelser og mye annet
  • Aktiver håndfritt med stemmen ved å si «hei, Siri»
  • Bruk stemmestyrte snarveier i favorit­tappene dine

Eksterne knapper og tilkoblinger

• Volum opp/ned
  • Ringelyd av/ på
  • Side­knapp
  • Innebygd stereo­høyttaler
  • Lightning-tilkobling
  • Innebygde mikrofoner

Strøm og batteri8

• Opptil én time lengre batteritid enn iPhone XR
  • Videoavspilling: opptil 17 timer
  • Videostrømming (trådløst): opptil 10 timer
  • Lydavspilling (trådløst): opptil 65 timer
  • Hurtigladingskapasitet: Opptil 50 % lading på 30 minutter9med 18-watts lader eller kraftigere (kjøpes separat)
  • Innebygd oppladbart litiumionbatteri
  • Trådløs lading (fungerer med Qi-ladere10)
  • Lading via USB fra datamaskin eller via lader

Sensorer

• Face ID
  • Barometer
  • Gyroskop med tre akser
  • Akselerometer
  • Avstandssensor
  • Lyssensor

Operativ­system

iOS 13
iOS er verdens sikreste og mest intuitive mobilplattform – fullpakket av kraftige funksjoner, og utviklet for å beskytte personvernet ditt.
Se hva som er nytt i iOS 13

Tilgjengelighet

Tilgjengelighetsfunksjoner hjelper personer med nedsatt funksjonsevne med å få mest mulig ut av iPhone 11. Med integrert støtte for syns- og hørselshemninger, nedsatt motorikk og lese- og skrivevansker er det enkelt å bruke verdens mest kraftfulle person­lige enhet.  Mer

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver
  • Zoom
  • Lupe
  • Støtter telefonanrop med tekst i sanntid (RTT) og teksttelefon (TTY)
  • Siri og Diktering
  • Skriv til Siri
  • Bryter­kontroll
  • Skjult teksting
  • AssistiveTouch
  • Les opp skjerm

Inkluderte apper

• Kamera
  • Bilder
  • Helse
  • Meldinger
  • Telefon
  • FaceTime
  • E-post
  • Musikk
  • Wallet
  • Safari
  • Kart
  • Siri
  • Kalender
  • iTunes Store
  • App Store
  • Notater
  • Kontakter
  • Bøker
  • Hjem
  • Været
  • På­minnelser
  • Klokke
  • TV
  • Aksjer
  • Kalkulator
  • Taleopptak
  • Kompass
  • Podkaster
  • Watch
  • Tips
  • Hvor er?
  • Innstillinger
  • Filer
  • Måleverktøy
  • Snarveier

Gratisapper fra Apple

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, Clips og Apple Store-appen er forhåndsinstallert.

• iMovie
  • Pages
  • Keynote
  • Numbers
  • iTunes U
  • GarageBand
  • Apple Store
  • Apple TV Remote
  • iTunes Remote
  • Musikk­opptak
  • Clips
  • Support

Hode­telefoner

• EarPods med Lightning-tilkobling

SIM-kort

• Dual SIM (nano-SIM og eSIM)11
  • iPhone 11 er ikke kompatibel med eksisterende mikro-SIM-kort.

Høreapparater

• M3, T4

Støtte for e-postvedlegg

• Dokumenttyper som kan vises
    .jpg, .tiff, .gif (bilder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (nettsider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Forhånd­svisning og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rikt tekstformat); .vcf (kontaktinformasjon); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics; .usdz (USDZ Universal)

Systemkrav

• Apple ID (kreves for enkelte funksjoner)
  • Internettilgang12
  • Synkronisering med Mac eller PC krever:
    • macOS Catalina 10.15 med Finder
    • macOS El Capitan 10.11.6 til macOS Mojave 10.14.6 med iTunes 12.8 eller nyere
    • Windows 7 eller nyere med iTunes 12.10 eller nyere (gratis nedlasting fra  www.itunes.com/no/download)

Krav til bruksmiljø

• Temperatur under bruk: 0° til 35° C
  • Temperatur ved oppbevaring: −20° til 45° C
  • Relativ fuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende
  • Høyde under bruk: testet opp til 3000 m

Språk

• Språkstøtte
    Norsk, arabisk, dansk, engelsk (Australia, Storbritannia, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrike), gresk, hebraisk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, katalansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk
  • Støtte for QuickType-tastatur
    Norsk, albansk, arabisk (moderne standard, najdi), armensk, aserbajdsjansk, assamesisk, bengali, bodo, bulgarsk, burmesisk, cherokee, dansk, dhivehi, dogri, emoji, engelsk (Australia, Canada, India, Singapore, Storbritannia, USA), estisk, filippinsk, finsk, flamsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), færøysk, georgisk, gresk, gujarati, hawaiisk, hebraisk, hindi (devanagari, latinsk, translitterasjon), hviterussisk, indonesisk, irsk, islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), kantonesisk – tradisjonell (cangjie, håndskrift, strøk, sucheng), katalansk, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10-tasters, shuangpin, strøk), kinesisk – tradisjonell (cangjie, håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10-tasters, shuangpin, strøk, sucheng, zhuyin), kannada, kasakhisk, kasjmiri (arabisk, devanagari), khmer, kirgisisk, konkani (devanagari), koreansk (2-setts, 10-tasters), kroatisk, kurdisk (arabisk, latinsk), laotisk, latvisk, litauisk, maithili (bengali), makedonsk, malayalam, malayisk (arabisk, latinsk), maltesisk, manipuri (bengali, meitei-lon), maori, marathi, mongolsk, nederlandsk, nepali, odia, panjabi, pashto, persisk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, sanskrit, santali (devanagari, ol chiki), serbisk (kyrillisk, latinsk), sindhi (arabisk, devanagari), singalesisk, slovakisk, slovensk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, swahili, tadsjikisk, tamil (anjal, tamil 99), telugu, thai, tibetansk, tongansk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), turkmensk, uigurisk, ukrainsk, ungarsk, urdu, usbekisk (arabisk, kyrillisk, latinsk), vietnamesisk, walisisk
  • Støtte for QuickType-tastatur med foreslåtte skrivemåter
    Arabisk (najdi), engelsk (Australia, Canada, India, Singapore, Storbritannia, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hindi (devanagari, latinsk), italiensk, japansk, kantonesisk (tradisjonell), kinesisk (forenklet, tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portuguisisk (Brasil, Portugal), russisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, thai, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), vietnamesisk
  • Siri-språk
    Norsk (Norge), arabisk (De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia), dansk (Danmark), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hebraisk (Israel), italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong, ), koreansk, malayisk (Malaysia), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), spansk (Chile, Mexico, Spania, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike)
  • Språk for diktering
    Norsk, arabisk (De forente arabiske emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia), dansk, De forente arabiske emirater, engelsk (Australia, Canada, Filippinene, India, Indonesia, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabia, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Luxembourg, Sveits), gresk, hebraisk, hindi (India), indonesisk, italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong, Macao), katalansk, koreansk, kroatisk, malaysisk, mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, shanghainesisk (Fastlands-Kina), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den dominikanske republikk, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spania, Uruguay, USA), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Sveits, Tyskland, Østerrike), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk
  • Støtte for definisjonsordbok
    Norsk, dansk, engelsk, fransk, hebraisk, hindi, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk
  • Synonymordbok
    Engelsk (Storbritannia, USA)
  • Støtte for tospråklig ordbok med engelsk
    Arabisk, fransk, hindi, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portugisisk, russisk, spansk, thai, tysk, vietnamesisk
  • Stavekontroll
    Norsk, dansk, engelsk, finsk, fransk, italiensk, koreansk, nederlandsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk

I esken

• iPhone med iOS 13
  • EarPods med Lightning-tilkobling
  • Lightning-til-USB-kabel
  • USB-lader
  • Dokumentasjon

iPhone og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til produktet når vi vurderer påkjenningen på miljøet.

iPhone 11 viser at Apple kontinuerlig jobber for å redusere påvirkningen på miljøet. Enheten har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:

• skjerm med glass uten arsenikk
  • skjerm uten kvikk­sølv
  • Ingen bromerte flammehemmere
  • inneholder ikke PVC
  • uten beryllium
  • Resirkulerbart lavkarbon-aluminium

* Sehttps://support.apple.com/no-no/HT3939.for informasjon om hvordan du finner modellnummeret på iPhonen din. Kontakt operatøren for mer informasjon om LTE-støtte, og sewww.apple.com/iphone/LTE.Støtte for mobiltekno­logier er basert på iPhone-modellnummer og konfigurasjon for enten CDMA- eller GSM-nettverk.

1. Tilgjengelig plass er mindre, og vil av flere årsaker variere. En standar­d­­konfigurasjon bruker omtrent 11 til 14 GB (inkludert iOS og forhånds­­installerte apper), avhengig av modell og innstillinger. Forhånds­installerte apper bruker omtrent 4 GB. Disse kan slettes og gjenopprettes. Lagringskapasiteten kan bli endret avhengig av programvareversjon, og kan variere fra enhet til enhet.
  2. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.
  3. iPhone 11 er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
  4. Det kreves abonnement for datatrafikk. 4G LTE Advanced, 4G LTE, VoLTE, og Wi-Fi-anrop er tilgjengelig i utvalgte områder og gjennom utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om LTE-støtte, og se www.apple.com/iphone/LTE.
  5. FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter for både deg og den du prater med. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Mobildata­kostnader kan påløpe.
  6. Kun SDR-videoinnhold.
  7. Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle regioner. Funksjonene kan variere fra region til region. Internettilgang kreves. Det kan påløpe mobildatakostnader.
  8. Batteritid avhenger av nettverkskonfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut hos en Apple-service­leverandør. Batterilevetid og antall ladinger varierer avhengig av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på  apple.com/no/batteries og apple.com/no/iphone/battery.html.
  9. Testing conducted by Apple in August 2019 using preproduction iPhone 11, iPhone 11 Pro, and iPhone 11 Pro Max units and software and accessory Apple USB‑C Power Adapters (18W Model A1720, 29W Model A1540, 30W Model A1882, 61W Model A1947 and 87W Model A1719). Fast-charge testing conducted with drained iPhone units. Charge time varies with environmental factors; actual results will vary.
  10. Trådløse Qi-ladere selges separat.
  11. Bruk av eSIM krever et abonnement. (Dette kan innebære restriksjoner på bytte av leverandør og roaming, selv etter at bindingstiden er over.) Ikke alle operatører støtter eSIM. Noen mobiloperatører deaktiverer bruk av eSIM i iPhone. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du kan lese mer om eSIM her:  https://support.apple.com/no-no/HT209044.
  12. Trådløst bredbånd anbefales. Kostnader kan påløpe.
Publiseringsdato: 19. sep. 2019