MacBook Pro (13”, 2019, to Thunderbolt 3-porte) - Tekniske specifikationer

Touch Bar

• Touch Bar med integreret Touch ID-sensor

Finish

• Sølv

• Space grey

Skærm

• Retina-skærm

• 13,3" (diagonalt) skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi, original opløsning på 2560 x 1600 ved 227 pixels pr. tomme og understøttelse af millioner af farver

• Understøttede skalerede opløsninger:

• 1680 x 1050

• 1440 x 900

• 1024 x 640

• Lysstyrke på 500 nits

• Bredere farveområde (P3)

• True Tone-teknologi

Processor

• 1,4 GHz quad-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost op til 3,9 GHz) med 128 MB eDRAM

• Kan konfigureres med 1,7 GHz quad-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 4,5 GHz) med 128 MB eDRAM

Lagerplads1

• 128 GB SSD

• Kan konfigureres til 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

Hukommelse

• 8 GB indbygget 2133 MHz LPDDR3-hukommelse

• Kan konfigureres til 16 GB hukommelse

Grafik

• Intel Iris Plus Graphics 645

Opladning og udvidelse

To Thunderbolt 3-porte (USB‑C), som understøtter:

• Opladning

• DisplayPort

• Thunderbolt (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

Tastatur og pegefelt

• Baggrundsbelyst tastatur i fuld størrelse med:

• 64 (USA) eller 65 (ISO) taster, inklusive 4 piletaster

• Touch Bar med integreret Touch ID-sensor

• Sensor til omgivende lys

• Force Touch-pegefelt til præcis styring af cursor, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-bevægelser

Trådløs teknologi

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk, IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibel

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi

Kamera

• 720p FaceTime HD-kamera

Videounderstøttelse

Understøtter fuld originalopløsning med millioner af farver på den indbyggede skærm – og samtidig også:

• En skærm med 5120 x 2880-opløsning ved 60 Hz og over en milliard farver

• Op til to skærme med 4096 x 2304-opløsning ved 60 Hz og millioner af farver

• Op til to skærme med 3840 x 2160-opløsning ved 60 Hz og over en milliard farver

Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• VGA, HDMI, DVI og Thunderbolt 2 understøttet via mellemstik (sælges separat)

Lyd

• Stereohøjttalere med stort dynamisk område

• Tre mikrofoner

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

Batteri og strøm2

• Op til 10 timers trådløs internetbrug

• Op til 10 timers afspilning af iTunes-film

• Op til 30 dages standby-tid

• Indbygget 58,2 Wh litiumpolymer­batteri

• USB‑C-strøm­forsyning (61 W)

Driftskrav

• Spænding: 100 V til 240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4572 m

• Maks. højde (transport): 10.668 m

Størrelse og vægt

• Højde: 1,49 cm

• Bredde: 30,41 cm

• Dybde: 21,24 cm

• Vægt: 1,37 kg3

Styresystem

macOS

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. Med macOS Catalina får du adgang til nye, særlige pro­gram­mer til musik, TV og podcasts. Smarte opdateringer til de pro­gram­mer, du bruger mest. Og Sidecar, som giver dig mulighed for at bruge iPad som en ekstra skærm. Så du kan gå et skridt videre med alt, hvad du laver.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye MacBook Pro. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere om Tilgængelighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for hørehæmmede

• Tekst til tale

Indbyggede programmer4

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Siri

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Beskeder

• Kort

• Værdi­papirer

• Hjem

• Memoer

• Noter

• Kalender

• Kontakter

• Påmindelser

• Photo Booth

• Billed­fremviser

• Music

• Podcasts

• TV

• Bøger

• App Store

• Time Machine

• Find

• QuickTime Player

I æsken

• 13" MacBook Pro

• USB‑C-strømforsyning (61 W)

• USB‑C-opladerkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

Konfigurér din MacBook Pro med disse muligheder – kun på apple.com:

• 1,7 GHz quad-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 4,5 GHz) med 128 MB eDRAM

• 16 GB 2133 MHz LPDDR3-hukommelse

• 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

MacBook Pro og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er MacBook Pro designet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrundsbelysning

• Glas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri5

• Uden beryllium

• Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes

• Opfylder kravene til ENERGY STAR

• Har fået vurderingen EPEAT Gold6

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,3 (K V = 0,3)

4

Trådløst internet

1,3 (K V = 0,3)

4

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Konfigurationen er testet: 1,4 GHz quad-core Intel Core i5-processor, 8 GB hukommelse, 256 GB lagringskapacitet, Intel Iris Plus Graphics 645.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Den faktiske kapacitet er 99,8 Wh for 16” MacBook Pro.Test udført af Apple i juni 2019 med testmodeller af 1,4 GHz quad-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Pro-systemer med 8 GB ram og 256 GB SSD. Test udført af Apple i april 2019 med testmodeller af 2,4 GHz quad-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Pro-systemer med 8 GB ram og 512 GB SSD. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af 2,3 GHz 8-core Intel Core i9-baserede 16" MacBook Pro-systemer med 16 GB ram og 1 TB SSD. iTunes-filmtesten måler batteritiden ved afspilning af 1080p HD-indhold fra iTunes med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Filmtesten i Apple TV‑appen måler batteritiden ved afspilning af 1080p HD-indhold med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surfing på 25 popu­lære websites med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk og logget ind på en iCloud-konto, går på standby, mens pro­gram­merne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstil­linger er standardindstil­linger. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplys­ninger.

3. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

5. PVC-frit strømkabel fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.

6. MacBook Pro har fået vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.