MacBook Air (Retina, 13", 2019) - Tekniske specifikationer

Finish

• Guld

• Space grey

• Sølv

Skærm

• Retina-skærm

• 13,3" (diagonalt) skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi, original opløsning på 2560 x 1600 ved 227 pixels pr. tomme og understøttelse af millioner af farver

• Understøttede skalerede opløsninger:

• 1680 x 1050

• 1440 x 900

• 1024 x 640

• 16:10-format

• True Tone-tekno­logi

Touch ID

• Integreret Touch ID-sensor

Processor

• 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost op til 3,6 GHz) med 4 MB L3-cache

Lagringskapacitet1

• 128 GB PCIe-baseret SSD

• Kan konfigureres med 256 GB, 512 GB eller 1 TB SSD

Hukommelse

• 8 GB indbygget 2133 MHz LPDDR3-hukommelse

• Kan konfigureres med 16 GB hukommelse

Batteri og strøm2

• Op til 12 timers trådløs internetbrug

• Op til 13 timers afspilning af film i Apple TV‑appen

• Op til 30 dages standby-tid

• Indbygget 49,9 Wh litiumpolymer­batteri

• 30 W USB‑C-strømforsyning, USB‑C-port til strømforsyning

Størrelse og vægt

• Højde: 0,41-1,56 cm

• Bredde: 30,41 cm

• Dybde: 21,24 cm

• Vægt: 1,25 kg3

Grafik

• Intel UHD Graphics 617

• Understøtter Thunderbolt 3-kompatible eksterne grafikprocessorer (eGPUs)

Videounderstøttelse

Understøtter fuld originalopløsning med millioner af farver på den indbyggede skærm – og samtidig også:

• En ekstern skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved op til 60 Hz

• Op til to eksterne skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved op til 60 Hz

Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• VGA, HDMI og Thunderbolt 2 via mellemstik (sælges separat)

Kamera

• 720p FaceTime HD-kamera

Opladning og udvidelse

To Thunderbolt 3-porte (USB‑C) med understøttelse af:

• Opladning

• DisplayPort

• Thunderbolt (op til 40 Gb/s)

• USB‑C 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

Trådløs teknologi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk; med IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibel

• Trådløs Bluetooth 4.2-teknologi

Lyd

• Stereohøjttalere

• Tre mikrofoner

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

Tastatur og pegefelt

• Tastatur i fuld størrelse med:

• 78 (USA) eller 79 (ISO) baggrundsbelyste taster (med individuel LED), inklusive 12 funktionstaster og 4 piletaster

• Sensor til omgivende lys

• Force Touch-pegefelt til præcis styring af cursor, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-bevægelser

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100 V til 240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4572 m

• Maks. højde (transport): 10.668 m

Styresystem

macOS

macOS er det styresystem, der er hjernen i enhver Mac. macOS Catalina giver dig mere af alt det, du elsker ved Mac. Så du kan gå et skridt videre med alt, hvad du laver.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye MacBook Air. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting. Læs mere om Tilgængelighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for hørehæmmede

• Tekst til tale

Indbyggede programmer4

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Siri

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Beskeder

• Kort

• Værdipapirer

• Hjem

• Memoer

• Noter

• Kalender

• Kontakter

• Påmindelser

• Photo Booth

• Billedfremviser

• Bøger

• App Store

• Time Machine

• TV

• Musik

• Podcasts

• Find

• QuickTime Player

I æsken

• MacBook Air

• USB‑C-strømforsyning (30 W)

• USB‑C-opladerkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

Konfigurér din MacBook Air med disse muligheder – kun på apple.com:

• 16 GB 2133 MHz LPDDR3-hukommelse

• 256 GB, 512 GB eller 1 TB SSD

MacBook Air og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er MacBook Air designet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm

• Glas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri5

• Uden beryllium

• Kabinet af 100 % genanvendt aluminium6

• Opfylder kravene til ENERGY STAR

• Har fået vurderingen EPEAT Gold7

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,3 (K V = 0,3)

4

Trådløst internet

1,3 (K V = 0,3)

4

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Konfigurationen er testet: 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-processor, 8 GB hukommelse, 256 GB lagringskapacitet, Intel UHD Graphics 617.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Test udført af Apple i oktober 2018 med testmodeller af 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-baserede MacBook Air-systemer med 8 GB ram og 256 GB SSD. Test udført af Apple i maj 2017 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Air-systemer med 8 GB ram og 256 GB SSD. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surfing på 25 popu­lære websites med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. iTunes-filmtesten måler batteritiden ved afspilning af 1080p HD-indhold fra iTunes med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk og logget ind på en iCloud-konto, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstil­linger er standardindstil­linger. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplys­ninger.

3. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

5. PVC-frit strømkabel fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.

6. Udsagnet om genanvendt materiale gælder for kabinettet og er baseret på en undersøgelse foretaget af UL LLC.

7. MacBook Air fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.