Mac mini (2018) - Tekniske spesifikasjoner

Prosessor

• 4‑kjerners
    3,6 GHz 4-kjerners Intel Core i3
    6 MB delt nivå 3-buffer
    Kan konfigureres med:
    • 6‑kjerners
      3,2 GHz 6-kjerners Intel Core i7
      Turbo Boost opptil 4,6 GHz
      12 MB delt nivå 3-buffer
  • 6‑kjerners
    3,0 GHz 6-kjerners Intel Core i5
    Turbo Boost opptil 4,1 GHz
    9 MB delt nivå 3-buffer
    Kan konfigureres med:
    • 6‑kjerners
      3,2 GHz 6-kjerners Intel Core i7
      Turbo Boost opptil 4,6 GHz
      12 MB delt nivå 3-buffer

Minne

• 8 GB
    oppgraderbart DDR4 SO-DIMM-minne med en hastighet på 2666 MHz
    Kan konfigureres med:
    • 16 GB, 32 GB eller 64 GB

Lagring1

• 128 GB
    PCIe-basert SSD
    Kan konfigureres med:
    • 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD2
  • 256 GB
    PCIe-basert SSD
    Kan konfigureres med:
    • 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

Grafikk

• Intel UHD Graphics 630

Videostøtte

• Støtte før følgende kombinasjon av parallelle skjermoppsett:
    • Opptil tre skjermer:
      To skjermer med en oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz tilkoblet via Thunderbolt 3 samt én skjerm med en oppløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz tilkoblet via HDMI 2.0
    • opptil to skjermer:
      Støtte for én skjerm med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz via Thunderbolt 3 samt én skjerm med en oppløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz via HDMI 2.0.
  • Støtter digital videoutgang med Thunderbolt 3
    Standard DisplayPort-utgang via USB‑C
    Thunderbolt 2, DVI og VGA støttes ved bruk av adaptere (selges separat)
  • HDMI 2.0-videoutgang
    Støtte for én skjerm med en oppløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz
    DVI-utgang med HDMI-til-DVI-adapter (selges separat)

Lyd

• 3,5 mm hodetelefonutgang
  • HDMI 2.0-porten støtter lyd ut i flere kanaler

Tilkobling og utvidelse

• Fire Thunderbolt 3-porter (USB‑C) med støtte for:
    • DisplayPort
    • Thunderbolt (opptil 40 Gbps)
    • USB 3.1 (2. gen.) med opptil 10 Gbps
    • Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA støttes ved bruk av adaptere (selges separat)
  • To USB 3-porter (opptil 5 Gbps)
  • HDMI 2.0-port
  • Gigabit Ethernet-port (kan konfigureres med 10 Gb Ethernet)
  • 3,5 mm hodetelefonutgang

Kommunikasjon

• Wi‑Fi
    • 802.11ac trådløst nettverk, kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n
  • Bluetooth
    • Bluetooth 5.0-teknologi for trådløs tilkobling
  • Ethernet
    • 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ‑45-tilkobling),
    • kan konfigureres med 10 Gb Ethernet (Nbase-T Ethernet med støtte for 1 Gb, 2‚5 Gb, 5 Gb og 10 Gb Ethernet med RJ‑45-tilkobling)

Størrelse

• Høyde: 3,6 cm
  • Bredde: 19,7 cm
  • Dybde: 19,7 cm

Vekt2

• 1,3 kg

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V AC
  • Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset
  • Maksimal kontinuerlig effekt: 150 W
  • Temperatur under bruk: 10 til 35 °C
  • Oppbevaringstemperatur: -10 til 50 °C
  • Relativ fuktighet: 5 til 90 % ikke-kondenserende
  • Høyde under bruk: testet opp til 5000 meter
  • Typisk akustisk ytelse: lydtrykknivå (brukerposisjon): 4 dBA når den ikke jobber3

I esken

• Mac mini
  • Strømkabel

Operativsystem

macOS
macOS er operativsystemet som driver alt du driver med på Macen. macOS Mojave kommer med nye funksjoner inspirert av våre mest lidenskapelige brukere, tilpasset absolutt alle. Så du får mer ut av hvert eneste klikk.
Mer

Tilgjengelighet

Tilgjengelighetsfunksjonene hjelper personer med nedsatt funksjonsevne med å få mest mulig ut av sin nye Mac mini. Med innebygd støtte for brukere med syns- og hørselshemninger, nedsatt motorikk eller lese- og skrivevansker kan du skape og gjøre fantastiske ting.
Mer

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver
  • Zoom
  • Økt kontrast
  • Redusert bevegelse
  • Siri og Diktering
  • Bryterkontroll
  • Skjult teksting
  • Tekst-til-tale

Inkluderte apper4

• Bilder
  • iMovie
  • GarageBand
  • Pages
  • Numbers
  • Keynote
  • Siri
  • Safari
  • Mail
  • FaceTime
  • Meldinger
  • Kart
  • Aksjer
  • Hjem
  • Taleopptak
  • Notater
  • Kalender
  • Kontakter
  • Påminnelser
  • Photo Booth
  • Forhåndsvisning
  • iTunes
  • Bøker
  • App Store
  • Time Machine

Spesialkonfigurasjoner

Konfigurer Mac mini med disse alternativene, kun på apple.com:

• 3,2 GHz tokjerners Intel Core i7-prosessor
    16 GB, 32 GB eller 64 GB DDR4-minne med en hastighet på 2666 MHz
    256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD2
    10 Gb Ethernet

Mac mini og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til produktet når vi vurderer påkjenningen på miljøet.

Mac mini har følgende miljøvennlige egenskaper:

• inneholder ikke bromerte flammehemmere
  • inneholder ikke PVC5
  • inneholder ikke beryllium
  • 100 prosent resirkulerbart aluminiumskabinett6
  • Miljøvennlig emballasje
  • Oppfyller kravene til ENERGY STAR
  • EPEAT Gold-vurdering7

Tilbehør

Mac-programvare

• Logic Pro X
  • Final Cut Pro X

Skjermer og adaptere

• LG UltraFine 4K-skjerm
  • LG UltraFine 5K-skjerm
  • USB‑C-til-USB-adapter
  • USB‑C-til-SD-kortleser
  • USB‑C digital AV-multiportadapter
  • USB‑C VGA-multiportadapter
  • USB‑C-til-Gigabit Ethernet-adapter
  • Thunderbolt 3 (USB‑C)-til-Thunderbolt 2-adapter

Annet tilbehør

• Magic Keyboard med talltastatur – stellargrå
  • Magic Mouse 2 – stellargrå
  • Magic Trackpad 2 – stellargrå
  • USB‑C-til-Lightning-kabel
  • Thunderbolt 3-kabel (USB‑C), 80 cm
  • Blackmagic eGPU
  • Blackmagic eGPU Pro
  • AppleCare for Mac

Akustisk ytelse

Fastsatt støyutsendelse i henhold til ECMA-109

Lydstyrkenivå
A,m (B)
Lydtrykksnivå
Operatørplassering
A,m (dB)
Uvirksom 1,3 (= 0,3) 5
Trådløst Internett 1,4 (= 0,3) 5
  1. A,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå, avrundet til nærmeste 0,1 B.
  2. A,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste 1 dB).
  3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).
  4. v er det statistiske tillegget for å beregne den øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå.
  5. Verdien a,c (som tidligere ble kalt Ad) kan beregnes ved å summere A,m og .
  6. Trådløst Internett-testen laster inn 25 populære nettsteder.
  7. Testet konfigurasjon: 3,0 GHz 6-kjerners Intel Core i5, 8 GB minne, 256 GB lagring, Intel UHD Graphics 630.

1. 1 GB = 1 milliard byte, og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre når disken er formatert.
  2. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.
  3. Akustikk ble målt fra vanlig brukerstilling sittende foran et standard Mac mini-system. Akustikk kan variere etter konfigurasjon.
  4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan lastes ned fra Mac App Store. For å kunne laste ned apper må du ha en Apple ID og en enhet som er kompatibel med OS-versjonen som kreves for hver app.
  5. Strømkabel uten PVC er tilgjengelig i alle områder bortsett fra India og Sør-Korea.
  6. Bruk av resirkulert materiale gjelder for kabinettet.
  7. Mac mini oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA og Canada.
Publiseringsdato: 09.aug.2019