Mac mini (2018) - Tekniset tiedot

Prosessori

• 4‑ytiminen
    3,6 Ghz 4-ytiminen Intel Core i3
    6 Mt jaettua L3-välimuistia
    Valinnaisena:
    • 6‑ytiminen
      3,2 GHz 6-ytiminen Intel Core i7
      Turbo Boost jopa 4,6 GHz
      12 Mt jaettua L3-välimuistia
  • 6‑ytiminen
    3,0 GHz 6-ytiminen Intel Core i5
    Turbo Boost jopa 4,1 GHz
    9 Mt jaettua L3-välimuistia
    Valinnaisena:
    • 6‑ytiminen
      3,2 GHz 6-ytiminen Intel Core i7
      Turbo Boost jopa 4,6 GHz
      12 Mt jaettua L3-välimuistia

Muisti

• 8 Gt
    2666 MHz DDR4 SO‑DIMM ‑muisti
    Valinnaisena:
    • 16 Gt, 32 Gt tai 64 Gt

Tallennustila1

• 128 Gt
    PCle-pohjainen SSD-muisti
    Valinnaisena:
    • 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt tai 2 Tt SSD-muisti
  • 256 Gt
    PCle-pohjainen SSD-muisti
    Valinnaisena:
    • 512 Gt, 1 Tt tai 2 Tt SSD-muisti

Näytönohjain

• Intel UHD Graphics 630

Videotuki

• Tuki yhdistelmälle, jossa on enintään seuraavat näytöt samanaikaisesti:
    • Enintään kolme näyttöä:
      Kaksi näyttöä, joissa 4096 x 2304 tarkkuus 60 Hz taajuudella liitettyinä Thunderbolt 3:n kautta ja yksi näyttö, jossa 4096 x 2160 tarkkuus 60 Hz taajuudella liitettynä HDMI 2.0:n kautta
    • Enintään kaksi näyttöä:
      Yksi näyttö, jossa 5120 x 2880 tarkkuus 60 Hz taajuudella liitettynä Thunderbolt 3:n kautta ja yksi näyttö, jossa 4096 x 2160 tarkkuus 60 Hz taajuudella HDMI 2.0:n kautta
  • Thunderbolt 3:n digitaalinen videolähtö tukee seuraavia:
    Natiivi DisplayPort-lähtö USB‑C:llä
    Tukee Thunderbolt 2-, DVI- ja VGA-lähtöjä sovittimilla (myydään erikseen)
  • HDMI 2.0 ‑näytön videolähtö
    Tuki enintään yhdelle näytölle, jossa 4096 x 2160 tarkkuus 60 Hz taajuudella
    DVI-lähtö HDMI–DVI-sovittimen kautta (myydään erikseen)

Ääni

• 3,5 mm kuulokeliitäntä
  • Monikanavaista ääntä tukeva HDMI 2.0 ‑portti

Liitännät ja laajennettavuus

• Neljä Thunderbolt 3 (USB‑C) ‑porttia, joissa on tuki seuraaville:
    • DisplayPort
    • Thunderbolt (jopa 40 Gb/s)
    • 2. sukupolven USB 3.1 (jopa 10 Gb/s)
    • Thunderbolt 2-, HDMI-, DVI- ja VGA-lähdöt sovittimilla (myydään erikseen)
  • Kaksi USB 3 ‑porttia (jopa 5 Gb/s)
  • HDMI 2.0 ‑portti
  • Gigabit Ethernet ‑portti (valinnaisena jopa 10 Gb Ethernet)
  • 3,5 mm kuulokeliitäntä

Yhteydet

• Wi‑Fi
    • Langaton 802.11ac Wi‑Fi -verkkotoiminto
    • IEEE 802.11a/b/g/n -yhteensopiva
  • Bluetooth
    • Langaton Bluetooth 5.0 ‑teknologia
  • Ethernet
    • 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ‑45-liitin)
    • Valinnaisena jopa 10 Gb Ethernet (Nbase-T Ethernet, jossa on tuki 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb ja 10 Gb Ethernetille RJ‑45-liittimellä)

Koko

• Korkeus: 3,6 cm
  • Leveys: 19,7 cm
  • Syvyys: 19,7 cm

Paino2

• 1,3 kg

Sähkötekniset ja käyttöympäristön vaatimukset

• Verkkojännite: 100–240 V vaihtovirta
  • Taajuus: 50–60 Hz, yksivaiheinen
  • Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 150 W
  • Käyttölämpötila: 10°–35 °C
  • Varastointilämpötila: -10°–50 °C
  • Suhteellinen ilmankosteus: 5–90 %, ei-kondensoituva
  • Käyttökorkeus: testattu 5 000 metriin saakka
  • Tyypillinen akustinen suorituskyky: äänenpaine (käyttäjän paikalla): 4 dBA toimettomana3

Pakkauksessa

• Mac mini
  • Virtajohto

Käyttöjärjestelmä

macOS
Kaikkien Macin toimintojen takana on macOS-käyttöjärjestelmä. macOS Mojave tuo ammattikäyttäjien inspiroimia uusia ominaisuuksia kaikkien ulottuville. Saat enemmän irti joka klikkauksella.
Lisätietoja

Käyttöapu

Käyttöapuominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta Mac ministään. Siinä on sisäinen tuki ominaisuuksille, jotka liittyvät näköön, kuuloon, fyysisiin ja motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon. Voit siis luoda ja tehdä upeita asioita.

Ominaisuuksiin kuuluvat:

• VoiceOver
  • Zoomaus
  • Suurempi kontrasti
  • Liikkeen vähennys
  • Siri ja sanelu
  • Kytkinohjaus
  • Kuvaileva tekstitys
  • Teksti puheeksi

Vakioapit4

• Kuvat
  • iMovie
  • GarageBand
  • Pages
  • Numbers
  • Keynote
  • Siri
  • Safari
  • Mail
  • FaceTime
  • Viestit
  • Kartat
  • Pörssi
  • Koti
  • Sanelin
  • Muistiinpanot
  • Kalenteri
  • Yhteystiedot
  • Muistutukset
  • Photo Booth
  • Esikatselu
  • iTunes
  • Kirjat
  • App Store
  • Time Machine

Tilauskokoonpanot

Valitse Mac mini ‑kokoonpanoon nämä vaihtoehdot vain osoitteessa apple.com:

• 3,2 GHz 6-ytiminen Intel Core i7 ‑prosessori
    16 Gt, 32 Gt tai 64 Gt 2666 MHz DDR4-muisti
    256 Gt, 512 Gt, 1 Tt tai 2 Tt SSD-muisti
    10 Gb Ethernet

Mac mini ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristökuormitustaan.

Mac minissä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonestoaineita
  • Ei PVC:tä5
  • Ei berylliumia
  • 100-prosenttisesti kierrätettävä alumiinirunko6
  • Ympäristöystävällinen pakkaus
  • Täyttää ENERGY STAR ‑vaatimukset
  • EPEAT Gold ‑luokitus7

Lisävarusteet

Mac-ohjelmistot

• Logic Pro X
  • Final Cut Pro X

Näytöt ja sovittimet

• LG UltraFine 4K ‑näyttö
  • LG UltraFine 5K ‑näyttö
  • USB‑C–USB-sovitin
  • USB‑C–SD-kortinlukija
  • USB‑C–Digital AV Multiport ‑sovitin
  • USB‑C–VGA Multiport ‑sovitin
  • USB‑C–Gigabit Ethernet ‑sovitin
  • Thunderbolt 3 (USB‑C)–Thunderbolt 2 ‑sovitin

Muut lisävarusteet

• Tähtiharmaa Magic Keyboard numeronäppäimistöllä
  • Tähtiharmaa Magic Mouse 2
  • Tähtiharmaa Magic Trackpad 2
  • Lightning–USB‑C-kaapeli
  • Thunderbolt 3 (USB‑C) ‑kaapeli (0,8 m)
  • Blackmagic eGPU
  • Blackmagic eGPU Pro
  • AppleCare Macille

Akustinen suorituskyky

Ilmoitetut meluntuottoarvot ECMA-109:n mukaan

Äänitehon taso
A,m (B)
Äänenpaineen taso
Käyttäjän asema
A,m (dB)
Toimeton 1,3 (V = 0,3) 5
Langaton verkkoselaaminen 1,4 (V = 0,3) 5
  1. A,m on A-painotettu keskimääräinen äänitehon taso pyöristettynä lähimpään 0,1 B:hen.
  2. A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta (pyöristettynä lähimpään 1 dB:hen).
  3. 1 B (beli) = 10 dB (desibeli)
  4. v on tilastollinen lisäys A-painotetun äänenpaineen tason ylärajan laskemiseen.
  5. Määrä A,c (kutsuttiin aiemmin nimellä Ad) voidaan laskea summasta A,m ja .
  6. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa.
  7. Testattu seuraavalla laitekokoonpanolla: 3,0 GHz 6-ytiminen Intel Core i5, 8 Gt muistia, 256 Gt tallennustila, Intel UHD Graphics 630.

1. 1 Gt = miljardi tavua ja 1 Tt = biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.
  2. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.
  3. Akustiikka on mitattu tyypillisestä käyttöpaikasta istuttaessa tavallisen Mac mini ‑järjestelmän edessä. Akustiikka voi vaihdella kokoonpanosta riippuen.
  4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ja Keynote ovat ladattavissa Mac App Storesta. Appien lataaminen edellyttää Apple ID:tä ja laitetta, joka on yhteensopiva kunkin apin edellyttämän käyttöjärjestelmäversion kanssa.
  5. Ilman PVC:tä valmistettu virtajohto saatavilla kaikkialla muualla paitsi Intiassa ja Etelä-Koreassa.
  6. Kierrätettyyn materiaaliin liittyvä väittämä koskee runkoa.
  7. Mac mini on saavuttanut EPEAT Gold -luokituksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
Julkaisupäivämäärä: 9.8.2019