Apple Watch Series 3 - Tekniske specifikationer

Model

• Series 3 GPS

• Apple Watch

• Urkasse i aluminium med Sportsrem

• Apple Watch Nike+

• Urkasse i aluminium med Nike Sportsrem

Funktioner

• GPS/GNSS

• Højdemåler

• Vandafvisende

• ned til 50 meter1

• Optisk hjertesensor

• Nødopkald SOS

• Accelerometer

• op til 16 g-kræfter

• Gyroskop

• Sensor til omgivende lys

• Højttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 16 GB

• GPS + Cellular

• Kapacitet: 8 GB

• GPS

• Keramisk bagside med safirkrystal (midterste del)

• GPS + Cellular

• Komposit-bagside

• GPS

Skærm

• 42 mm

• 312 x 390 pixels

• Visningsområde på 740 mm

• 38 mm

• 272 x 340 pixels

• Visningsområde på 563 mm

• Retina-OLED-skærm

• Lysstyrke på 1000 nits

Chip

• S3 SiP med dual-core-processor

• W2

• Apple W2-chip til trådløs for­bindelse

Netværksfor­bindelser

• Wi‑Fi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 4.2

Strøm­forsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 18 timer2

• Magnetisk USB‑A-opladerkabel

• USB-strømforsyning

• Kun GPS + Cellular-modeller

Miljømæssige egenskaber3

• Energieffektiv4

• Ansvarlig emballage5

• Glas uden arsen6

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium6

Mål

• Aluminium - 38 mm

• Højde: 38,6 mm

• Bredde: 33,3 mm

• Dybde: 11,4 mm

• Urkasse: 26,7 g

• Aluminium - 42 mm

• Højde: 42,5 mm

• Bredde: 36,4 mm

• Dybde: 11,4 mm

• Urkasse: 32,3 g

Sprog

• Sprogunderstøttelse

• Dansk, arabisk, catalansk, engelsk (Australien, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrig), græsk, hebraisk, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Dikteringssprog

• Dansk, arabisk (Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien), catalansk, engelsk (Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), græsk, hebraisk, hindi (Indien), hollandsk (Belgien, Holland), indonesisk, italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, kroatisk, malajisk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghaidialekt (Kina – fastlandet), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Siri-sprog

• Dansk (Danmark), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hebraisk (Israel), hollandsk (Belgien, Holland), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong), koreansk, malajisk (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk (Norge), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet), tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

1. Apple Watch Series 7, Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.

2. Test af batteritid til en hel dag blev udført af Apple i august 2018 med produktionsmodeller af Apple Watch Series 3 (GPS). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, dækning, konfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Se apple.com/dk/batteries og apple.com/dk/watch/battery.html, hvis du vil have flere oplys­ninger.

3. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

4. Opfylder California Energy Commissions energieffektivitetsstandarder for små batteriladesystemer som beskrevet i California Code of Regulations.

5. 100 % af alle nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug, og 90 % eller mere af vores emballage er fiberbaseret.

6. Apple definerer sine begrænsninger for skadelige stoffer, herunder definitioner af stoffer, som Apple ikke tillader, i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

Apple Watch kræver iPhone 6s eller nyere med den nyeste version af iOS.

Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Klik her for at se en komplet liste.