Apple Watch Series 3 - Tekniske specifikationer

Model

• Series 3 GPS
    • Apple Watch
      Urkasse i aluminium med Sportsrem
    • Apple Watch Nike+
      Urkasse i aluminium med Nike Sportsrem

Chip

• Hurtigere dual-core-processor
  • Trådløs Apple-chip

Funktioner

• GPS, GLONASS, Galileo og QZSS
  • Barometrisk højdemåler
  • Vandafvisende ned til 50 meter1
  • Pulsmåler
  • Accelerometer
  • Gyroskop
  • Sensor til omgivende lys
  • Kapacitet: 8 GB
  • Komposit-bagside

Netværksfor­bindelser

• Wi‑Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)
  • Bluetooth 4.2

Skærm

• Andengenerations OLED-Retina-skærm med Force Touch
  • Dobbelt så høj lysstyrke (1000 nits)
  • Ion-X-glas
  • 272 x 340 pixels (38 mm)
  • 312 x 390 pixels (42 mm)

Strømforsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri
  • Op til 18 timer2
  • Magnetisk opladerkabel
  • USB-strøm­forsyning

Mål

• Aluminium - 38 mm
    • Højde: 38,6 mm
    • Bredde: 33,3 mm
    • Dybde: 11,4 mm
    • Urkasse: 26,7 g
  • Aluminium - 42 mm
    • Højde: 42,5 mm
    • Bredde: 36,4 mm
    • Dybde: 11,4 mm
    • Urkasse: 32,3 g

Sprog

• Sprogunderstøttelse
    Dansk, arabisk, catalansk, engelsk (Australien, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrig), græsk, hebraisk, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk
  • Dikteringssprog
    Dansk, arabisk (Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien), catalansk, engelsk (Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), græsk, hebraisk, hindi (Indien), hollandsk (Belgien, Holland), indonesisk, italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, kroatisk, malajisk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghaidialekt (Kina – fastlandet), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk
  • Siri-sprog
    Dansk (Danmark), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hebraisk (Israel), hollandsk (Belgien, Holland), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, malajisk (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk (Norge), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet), tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

1. Apple Watch Series 3 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at det kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. Apple Watch Series 3 bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.
  2. Test af batteriet i Apple Watch blev udført af Apple i august 2017 med testversioner af Apple Watch Series 3 (GPS) i kombination med en iPhone. Alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, konfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/watch/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

Apple Watch Series 3 (GPS) kræver iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller nyere.

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Klik her for at se en komplet liste.
Du kan læse mere om at have Apple Watch på, tilpasning af uret, potentiel hudfølsomhed og korrekt behandling og rengøring ved at klikke her.
Alle modeller fås i bestemte kombinationer af urkasser og remme. Sportsremme, Vævede nylonremme, remme i rustfrit stål og remme i læder er alle kompatible med alle Apple Watch-modeller.

Udgivelsesdato: 10-04-2019