MacBook (12", 2017) - Tekniske specifikationer

Finish

• Rosaguld
  • Space grey
  • Guld
  • Sølv

Skærm

• Retina-skærm
  • 12" (diagonalt) skærm med LED-baggrunds­belysning og IPS-teknologi
  • Opløsning på 2304 x 1440 ved 226 pixels pr. tomme med understøttelse af millioner af farver
  • 16:10-format
  • Understøttede skalerede opløsninger:
    • 1440 x 900
    • 1280 x 800
    • 1024 x 640

Processor

• 1,2 GHz
    1,2 GHz dual-core Intel Core m3-processor (Turbo Boost op til 3,0 GHz) med 4 MB L3-cache
    Kan konfigureres med 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost op til 3,2 GHz) med 4 MB L3-cache eller 1,4 GHz dual-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 3,6 GHz) med 4 MB fælles L3-cache
  • 1,3 GHz
    1,3 GHz dual-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost op til 3,2 GHz) med 4 MB L3-cache
    Kan konfigureres med 1,4 GHz dual-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 3,6 GHz) med 4 MB L3-cache

Hukommelse

• 8 GB indbygget 1866 MHz LPDDR3-hukommelse
    Kan konfigureres med 16 GB hukommelse

Lagringsplads

• 1,2 GHz
    256 GB PCIe-baseret indbygget SSD1
  • 1,3 GHz
    512 GB PCIe-baseret indbygget SSD1

Størrelse og vægt

• Højde: 0,35-1,31 cm
  • Bredde: 28,05 cm
  • Dybde: 19,65 cm
  • Vægt: 0,92 kg2

Grafik- og skærm­understøttelse

• Intel HD Graphics 615
  • To skærme og skærmdublering: samtidig understøttelse af fuld original opløsning på den indbyggede skærm og op til 4096 x 2304 pixels ved 60 Hz på en ekstern skærm, begge med millioner af farver

Trådløs teknologi

• Wi-Fi
    Trådløst 802.11ac Wi-Fi-netværk, kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n
  • Bluetooth
    Trådløs Bluetooth 4.2-teknologi

Opladning og udvidelse

• USB-C-port, som understøtter:
    • Opladning
    • USB 3.1, 1. generation (op til 5 Gbps)
    • Indbygget DisplayPort 1.2-videoudgang
    • VGA-udgang via USB-C VGA Multiport-mellemstik (sælges separat)
    • HDMI-videoudgang via USB-C Digital AV Multiport-mellemstik (sælges separat)

Kamera

• 480p FaceTime-kamera

Lyd

• Stereohøjttalere
  • To mikrofoner
  • 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

Tastatur og pegefelt

• Tastatur i fuld størrelse med:
  • 78 (USA) eller 79 (ISO) baggrundsbelyste taster (med individuel LED), inklusive 12 funktionstaster og 4 piletaster
  • Sensor til omgivende lys
  • Force Touch-pegefelt til præcis styring af cursor, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-bevægelser

Batteri og strøm

• Op til 10 timers trådløs internetbrug3
  • Op til 12 timers afspilning af iTunes-film3
  • Op til 30 dages standby-tid3
  • Indbygget 41,4 Wh litiumpolymer­batteri
  • 29 W USB-C-strøm­forsyning, USB-C-port til strømforsyning

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100 V-240 V AC
  • Frekvens: 50 Hz til 60 Hz
  • Driftstemperatur: 10 til 35 °C
  • Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C
  • Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikkekondenserende)
  • Driftshøjde: Testet op til 3.000 m
  • Maks. højde (opbevaring): 4.500 m
  • Maks. højde (transport): 10.500 m

Styresystem

macOS
Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. Og med macOS Mojave får du mere ud af hvert et klik. Du får nye, gode funktioner, som er inspireret af de tungeste og mest erfarne brugere, men de­signet til alle. Læs mere

Tilgænge­lighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye MacBook. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn og hørelse, fysiske og motoriske færdigheder, indlæring eller læsefærdigheder, kan alle lave fantastiske ting. Læs mere

Inkluderede funktioner:

• VoiceOver
  • Zoom
  • Forøg kontrast
  • Formindsk bevægelse
  • Siri og Diktering
  • Knapbetjening
  • Tekstning for hørehæmmede
  • Tekst til tale

Indbyggede programmer4

• Fotos
  • iMovie
  • GarageBand
  • Pages
  • Numbers
  • Keynote
  • Siri
  • Safari
  • Mail
  • FaceTime
  • Beskeder
  • Kort
  • Værdi­papirer
  • Hjem
  • Memoer
  • Noter
  • Kalender
  • Kontakter
  • Påmindelser
  • Photo Booth
  • Billed­fremviser
  • iTunes
  • Bøger
  • App Store
  • Time Machine

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau
A,m (B)
Lydtryksniveau
Brugerplacering
A,m (dB)
Passiv tilstand 1,2 (= 0,3) 3
Trådløst internet 1,2 (= 0,3) 3
  1. A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.
  2. A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).
  3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)
  4. v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.
  5. Mængden A,c (tidligere kaldet Ad) kan beregnes ud fra summen af A,m og .
  6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.
  7. Konfigurationen er testet: 1,4 GHz dual-core Intel Core m5-processor, 16 GB hukommelse, 512 GB flash-hukommelse, Intel HD Graphics 615.

Tilbehør

Skærme og mellemstik

• LG UltraFine 4K-skærm
  • USB-C til USB-mellemstik
  • USB-C Digital AV Multiport-mellemstik
  • USB-C VGA Multiport-mellemstik
  • Forlængerkabel til strømforsyning

Andet tilbehør

• Magic Mouse 2
  • Magic Trackpad 2
  • Magic Keyboard
  • Magic Keyboard med numeriske taster
  • World Travel Adapter Kit
  • USB-C til Lightning-kabel
  • USB-C-opladerkabel
  • 29 W USB-C-strøm­forsyning
  • AppleCare Protection Plan

I æsken

• MacBook
  • 29 W USB-C-strøm­forsyning
  • USB-C-opladerkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

Konfigurer din MacBook med disse muligheder – kun på apple.com

• 1,2 GHz model
    • 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost op til 3,2 GHz) med 4 MB fælles L3-cache eller 1,4 GHz dual-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 3,6 GHz) med 4 MB fælles L3-cache
    • 16 GB indbygget 1866 MHz LPDDR3-hukommelse
  • 1,3 GHz model
    • 1,4 GHz dual-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 3,6 GHz) med 4 MB fælles L3-cache
    • 16 GB indbygget 1866 MHz LPDDR3-hukommelse

MacBook og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er MacBook designet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrunds­belysning
  • Glas uden arsen
  • Uden bromerede flammehæmmere
  • PVC-fri
  • Uden beryllium
  • Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes
  • Opfylder kravene til ENERGY STAR
  • Har fået vurderingen EPEAT Gold5

Apple GiveBack
Med Apple GiveBack er det lettere at give slip på din gamle Mac. Hvis den er i god nok stand, giver vi et tilskud, som du kan bruge til den nye. Og hvis ikke, hjælper vi dig med at få den genbrugt på forsvarlig vis, uden at det koster dig noget. Godt for dig. Og godt for miljøet.
Se, hvordan det fungerer

1. 1 GB = 1 milliard byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.
  2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  3. Test udført af Apple i marts 2017 med testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 12" MacBook-systemer med 512 GB SSD og 8 GB ram. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surfing på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. iTunes-filmtesten måler batteritiden ved afspilning af 1080p HD-indhold fra iTunes med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk og logget ind på en iCloud-konto, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er standardindstillinger. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.
  4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple-id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.
  5. MacBook har fået vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.
Udgivelsesdato: 29-10-2018