Apple Watch Sport (1. generation) - Tekniske specifikationer

Apple Watch Sport

38 mm (A1553)

Sølvfarvet aluminium

Space grey aluminium

Rosaguldfarvet aluminium

Guldfarvet aluminium

Højde: 38,6 mm - Bredde: 33,3 mm - Dybde: 10,5 mm - Urkasse: 25 g

42 mm (A1554)

Sølvfarvet aluminium

Space grey aluminium

Rosaguldfarvet aluminium

Guldfarvet aluminium

Højde: 42,0 mm - Bredde: 35,9 mm - Dybde: 10,5 mm - Urkasse: 30 g

Funktioner for Apple Watch Sport

• Urkasse i anodiseret aluminium – sølv, space grey, guld eller rosaguld
  • Ion-X-glas
  • Retina-skærm med Force Touch
  • Komposit-bagside
  • Digital Crown
  • Pulsmåler, accelerometer og gyroskop
  • Sensor til omgivende lys
  • Højttaler og mikrofon
  • Wi-Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)
  • Bluetooth 4.0
  • Op til 18 timers batteritid1
  • Vandafvisende2
  • watchOS 2

Æskens indhold

• Apple Watch
  • Magnetisk opladerkabel (2 m)
  • USB-strømforsyning (5 W)
  • Rem (Sportsrem kan justeres til enten S/M- eller M/L-længde)
  • Hurtig introduktion

Sprog

• Sprogunderstøttelse
    Engelsk (Australien, Canada, Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), fransk (Canada, Frankrig), tysk, italiensk, japansk, koreansk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), arabisk, catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, græsk, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk
  • Dikteringssprog
    Engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Sydafrika, Storbritannien, USA), spansk (Chile, Colombia, Mexico, Spanien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Hongkong), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk (Danmark), hollandsk (Belgien, Holland), finsk, græsk, hebraisk (Israel), ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk (Norge), polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk (Rusland), slovakisk, svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkiet), thai (Thailand), ukrainsk, vietnamesisk
  • Siri-sprog
    Engelsk (Australien, Canada, Indien, New Zealand, Singapore, Storbritannien, USA), spansk (Mexico, Spanien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Hongkong), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), dansk (Danmark), hollandsk (Belgien, Holland), finsk (Finland), hebraisk (Israel), malajisk (Malaysia), norsk (Norge), russisk (Rusland), svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkiet), thai (Thailand), portugisisk (Brasilien)

1. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. De faktiske resultater vil variere. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/watch/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.
  2. Apple Watch er vandafvisende, men er ikke vandtæt. Du kan for eksempel bære og bruge Apple Watch under træning, i regnvejr, og når du vasker hænder, men det anbefales ikke at sænke Apple Watch ned i vand. Apple Watch er klassificeret som IPX7-vandafvisende i henhold til IEC-standarden 60529. Læderremmene er ikke vandafvisende.

Funktionerne kan ændres og er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog. Kræver iPhone 5 eller en nyere model.

Du kan læse mere om det at have Apple Watch på, tilpasning af uret, potentiel hudfølsomhed og korrekt behandling og rengøring ved at klikke her.

Udgivelsesdato: 11. apr. 2019