MacBook (Retina, 12", Tidlig 2015) - Tekniske specifikationer

Finish

• Sølv

• Guld

• Space grey

Skærm

• Retina-skærm

• 12" (diagonalt) LED-baggrundsbelyst skærm med IPS-teknologi

• Opløsning på 2304 x 1440 ved 226 pixels pr. tomme med understøttelse af millioner af farver

• 16:10-format

• Understøttede skalerede opløsninger:

• 1440 x 900

• 1280 x 800

• 1024 x 640

Processor

• 1,1 GHz

• 1,1 GHz dual-core Intel Core M-processor (Turbo Boost op til 2,4 GHz) med 4 MB fælles L3-buffer

• Kan konfigureres med 1,3 GHz dual-core Intel Core M-processor (Turbo Boost op til 2,9 GHz) med 4 MB fælles L3-buffer

• 1,2 GHz

• 1,2 GHz dual-core Intel Core M-processor (Turbo Boost op til 2,6 GHz) med 4 MB fælles L3-buffer

• Kan konfigureres til 1,3 GHz dual-core Intel Core M-processor (Turbo Boost op til 2,9 GHz) med 4 MB fælles L3-buffer

Hukommelse

• 8 GB 1600 MHz LPDDR3-hukommelse på hovedkortet

Lagringsplads

• 1,1GHz

• 256 GB PCIe-baseret flash-lager på hovedkortet1

• 1,2GHz

• 512 GB PCIe-baseret flash-lager på hovedkortet1

Størrelse og vægt

• Højde: 0,35-1,31 cm

• Bredde: 28,05 cm

• Dybde: 19,65 cm

• Vægt: 0,92 kg2

Grafik- og skærm­understøttelse

• Intel HD Graphics 5300

• Udvidet skrivebord og skærmdublering: Understøtter samtidig fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og op til 3840 x 2160 pixels på en ekstern skærm – begge med millioner af farver

Trådløs teknologi

• Wi-Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk,

• kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

Opladning og udvidelses­muligheder

No alt supplied for Image
  • USB-C-port, som understøtter:

• Opladning

• USB 3.1 Gen 1 (op til 5 Gbps)

• Indbygget DisplayPort 1.2 videoudgang

• VGA-udgang via USB-C VGA Multiport Adapter (sælges separat)

• HDMI-videoudgang via USB-C Digital AV Multiport Adapter (sælges separat)

Kamera

• 480p FaceTime-kamera

Lyd

• Stereohøjttalere

• To mikrofoner

• Stik til hovedtelefoner

• Understøtter Apple iPhone-headset med fjernbetjening og mikrofon

Tastatur og pegefelt

• Tastatur i fuld størrelse med 78 (USA) eller 79 (ISO) baggrundsbelyste taster (med individuel LED), inklusive 12 funktionstaster og 4 piletaster med sensor til omgivende lys

• Force Touch-pegefelt til præcis styring af markøren, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-bevægelser

Batteri og strøm

• Op til 9 timers trådløs internetbrug3

• Op til 10 timers afspilning af iTunes-film3

• Op til 30 dages standbytid3

• Indbygget 39,7 Wh litiumpolymerbatteri

• 28 W USB-C strømforsyning; USB-C-port til strømforsyning

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100 V-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikke kondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 meter

• Maks. højde (opbevaring): 4572 m

• Maks. højde (transport): 10668 m

Styresystem

OS X El Capitan

Udviklet til at udnytte hardwaren i din Mac fuldt ud og designet til at være lige så let at bruge, som det er flot at se på. OS El Capitan kommer med en imponerende samling programmer, som du vil bruge og sætte pris på hver dag. Og det får dine Mac- og iOS-enheder til at fungere smukt sammen. Læs mere

Indbyggede programmer4

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Safari

• Mail

• Beskeder

• FaceTime

• Kalender

• Noter

• App Store

• iTunes

• iBooks

• Kort

• Kontakter

• Påmindelser

Læs mere

Begrænset garanti og service

I Danmark er forbrugerne berettiget til gratis reparation eller udskiftning via forhandleren af varer, der ikke opfylder kravene i salgskontrakten, inden for to år fra levering i henhold til den danske købelov. Klik her for at få flere oplysninger.

En MacBook leveres også med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti fra Apple. Klik her for at få mere at vide om, hvilken service Apple yder til din MacBook.

Køb AppleCare Protection Plan, og få op til tre års teknisk telefonsupport fra eksperter og ekstra hardware-servicemuligheder fra Apple. Klik her for at få flere oplysninger.

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

LWA,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

LpA,m (dB)

Passiv tilstand

1,25 (KV=0,25)

3,5

Trådløst internet

1,25 (KV=0,25)

3,5

1. LWA,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,05 B.

2. LpA,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 0,5 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. KV er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden LWA,c (tidligere kaldet LWAd) kan beregnes ud fra summen af LWA,m og KV.

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Konfigurationen er testet: 1,2 GHz dual-core Intel Core M-processor, 8 GB hukommelse, 512 GB flash-hukommelse, Intel HD Graphics 5300.

Tilbehør

Mellemstik

• USB-C til USB-mellemstik

• USB-C Digital AV Multiport Adapter

• USB-C VGA Multiport Adapter

AirPort og trådløse funktioner

• AirPort Express

• AirPort Extreme

• AirPort Time Capsule

Andet tilbehør

• AppleCare Protection Plan

• Apple USB SuperDrive

• Magic Mouse

• Magic Trackpad

• World Travel Adapter Kit

I æsken

• MacBook

• 29 W USB-C-strømforsyning

• USB-C-laderkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

Konfigurer din MacBook Pro med disse muligheder, men kun i Apple Online Store:

• 1,3 GHz dual-core Intel Core M-processor (Turbo Boost på op til 2,9 GHz) med 4 MB fælles L3-buffer

MacBook og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus. Læs mere

MacBook er designet med følgende funktioner, som mindsker dens skadelige påvirkning på miljøet:

• Skærm uden kviksølv

• Glas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri

• Uden beryllium

• Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes

• Opfylder kravene til ENERGY STAR Version 6.1

• Har fået vurderingen EPEAT Gold5

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering. Læs mere om, hvordan din Mac kan genbruges.

1. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. Test udført af Apple i februar 2015 med testmodeller af 1,2 GHz Intel Core M–baserede 12" MacBook-systemer med 512 GB flash-lager og 8 GB ram. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surfing på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Afspilningstesten af HD-film måler batteritiden ved at afspille 1080p HD-indhold med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk og logget ind på en iCloud-konto, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.

4. Pages, Numbers og Keynote kan hentes gratis i Mac App Store til Mac-computere, der er købt efter den 1. oktober 2013. Kræver OS X Yosemite. Du skal have et Apple-id for at kunne hente programmer.

5. MacBook fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.