No alt supplied for Image

iPad mini 3 - Specificaties

Uitvoering

• Zilver

• Goud

• Spacegrijs

Capaciteit1

• 16 GB

• 64 GB

• 128 GB

Afmetingen en gewicht2

• Wi-Fi

• Hoogte: 200 mm

• Breedte: 134,7 mm

• Diepte: 7,5 mm

• Gewicht: 331 gram

• Wi-Fi + Cellular

• Hoogte: 200 mm

• Breedte: 134,7 mm

• Diepte: 7,5 mm

• Gewicht: 341 gram

Display

• Retina-display

• 7,9-inch (diagonaal) Multi-Touch-display met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie

• Resolutie van 2048 x 1536 pixels bij 326 ppi (pixels per inch)

• Vingerafdrukbestendige, vetafstotende coating

Chip

• A7-chip met 64-bits architectuur

• M7-bewegingscoprocessor

iSight-camera

• 5-megapixel iSight-camera

• Autofocus

• Gezichtsherkenning

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• Lens met vijf elementen

• Hybride IR-filter

• Diafragma ƒ/2.4

• Tikken om video of foto’s scherp te stellen

• Tikken om belichting voor video of foto’s te regelen

• Geotagging voor foto’s en video’s

• HDR-foto’s

• Timer-modus

• Panorama

Video-opnamen

• 1080p HD-video-

• opnamefunctie

• Videostabilisatie

• Gezichtsherkenning

• Tikken om scherp

• te stellen tijdens het filmen

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• 3x videozoom

• Timelapse-video

FaceTime HD-camera

• 1,2-megapixel foto’s

• 720p HD-video

• Gezichtsherkenning

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• Tikken om belichting voor video of foto’s te regelen

• Geotagging voor foto’s en video’s

• Panorama

• Timer-modus

TouchID

• Identiteitssensor voor vingerafdrukken in de thuisknop

Mobiel en draadloos

• Wi‑Fi-model

• Wifi (802.11a/b/g/n); twee kanalen (2,4 GHz en 5 GHz) en MIMO

• Bluetooth 4.0-technologie

• Wi‑Fi + Cellular-model

• Wifi (802.11a/b/g/n); twee kanalen

• (2,4 GHz en 5 GHz) en MIMO

• Bluetooth 4.0-technologie

• UMTS/HSPA/​HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• CDMA EV-DO Rev. A en Rev. B (800, 1900 MHz)

• LTE (band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)3

• Alleen data4

Locatiebepaling

• Wi-Fi

• Wifi

• Digitaal kompas

• iBeacon voor microlocatie-toepassingen

• Wi‑Fi + Cellular

• Wifi

• Digitaal kompas

• Assisted GPS en GLONASS

• Mobiel netwerk

• iBeacon voor microlocatie-toepassingen

Videogesprekken5

• Wi-Fi

• FaceTime-video

• Van iPad mini via wifi naar andere voor FaceTime geschikte apparaten

• Wi‑Fi + Cellular

• FaceTime-video

• Van iPad mini via wifi of een mobiel netwerk naar andere voor FaceTime geschikte apparaten

Audiogesprekken5

• Wi-Fi

• FaceTime-audio

• Van iPad mini via wifi naar andere voor FaceTime geschikte apparaten

• Wi‑Fi + Cellular

• FaceTime-audio

• Van iPad mini via wifi of een mobiel netwerk naar andere voor FaceTime geschikte apparaten

Audioweergave

• Frequentiebereik: 20 tot 20.000 Hz

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE‑AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 en 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV

• Door gebruiker in te stellen maximumvolume

Tv en video

• Synchrone AirPlay-weergave, foto’s, audio- en video-uitvoer naar Apple TV (2de generatie of nieuwer)

• Ondersteuning van synchrone weergave en video-uitvoer: tot 1080p via de Lightning-naar-digitale-AV-adapter of Lightning-naar-VGA-adapter (adapters afzonderlijk verkrijgbaar)

• Ondersteunde videostructuren: H.264-video tot 1080p, 60 beelden per seconde, High Profile level 4.2 met AAC-LC-audio tot 160 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuur, MPEG-4-video tot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuur, Motion JPEG (M-JPEG) tot 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 beelden per seconde, audio in ulaw, PCM-stereogeluid in .avi-bestandsstructuur

Intelligente assistent6

• Siri – Met je stem berichten versturen, herinneringen instellen en meer

• Handsfree te gebruiken

• Nummers beluisteren en herkennen

Externe knoppen en connectors

• Thuisknop/​Touch ID-sensor

• Ingebouwde luidspreker

• Lightning‑​connector

• 3,5-mm stereo-koptelefoon-aansluiting

• Twee microfoons

• Aan/uit - Sluimerstand aan/uit

• Geluid uit/​Schermrotatie

• Volume harder/zachter

Voeding en batterij7

• Wi-Fi

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-polymeerbatterij van 23,8 wattuur

• Tot 10 uur internetten via wifi, video’s bekijken of muziek beluisteren

• Opladen via lichtnetadapter of USB naar computersysteem

• Wi‑Fi + Cellular

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-polymeerbatterij van 23,8 wattuur

• Tot 10 uur internetten via wifi, video’s bekijken of muziek beluisteren

• Tot 9 uur internetten via een mobiel datanetwerk

• Opladen via lichtnetadapter of USB naar computersysteem

Sensoren

• Touch ID

• Gyroscoop met 3 assen

• Versnellingsmeter

• Omgevingslichtsensor

Besturingssysteem

iOS 8

Met geweldige nieuwe mogelijkheden en updates voor voorzieningen die je elke dag gebruikt, is iOS 8 de meest uitgebreide iOS-release ooit. Meer informatie over iOS 8

iOS 8 bevat:

• AirDrop

• AirPlay

• Bedieningspaneel

• Delen met gezin

• Zoeken met Spotlight

• iCloud Drive

• Multitasken

• Berichtencentrum

• QuickType-toetsenbord

Ingebouwde apps

• Camera

• Foto’s

• Berichten

• FaceTime

• Mail

• Muziek

• Safari

• Kaarten

• Agenda

• iTunes Store

• App Store

• Notities

• Contacten

• iBooks

• Game Center

• Herinneringen

• Klok

• Video’s

• Kiosk

• Photo Booth

• Podcasts

Gratis apps van Apple8

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iMovie

• GarageBand

• iTunes U

• Zoek mijn iPhone

• Zoek mijn vrienden

• Apple Store

• Remote

Connector

• Lightning

Ondersteunde e‑mailbijlagen

• Ondersteunde documenttypen

• .jpg, .tiff, .gif (afbeeldingen), .doc en .docx (Microsoft Word), .htm en .html (webpagina’s), .key (Keynote), .numbers (Numbers), .pages (Pages), .pdf (Voorvertoning en Adobe Acrobat), .ppt en .pptx (Microsoft PowerPoint), .txt (tekst), .rtf (rich text-structuur), .vcf (contactgegevens), .xls en .xlsx (Microsoft Excel), .zip, .ics

Systeemvereisten

• Apple ID (vereist voor sommige functies)

• Internettoegang9

• Voor synchronisatie met iTunes op een Mac of pc is het volgende vereist:

• Mac: OS X versie 10.6.8 of hoger

• Pc: Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP Home of Professional met Service Pack 3 of hoger

• iTunes (gratis te downloaden van apple.com/nl/itunes/download)

Omgevingsvereisten

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5 tot 95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Talen

• Taalondersteuning

• Nederlands, Arabisch, Catalaans, Chinees (traditioneel, traditioneel Hongkong, vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels (Australië, Canada, VK, VS), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Mexico, Spanje), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

• QuickType-toetsenbordondersteuning

• Nederlands, Vlaams, Arabisch, Bengaals, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Chinees - traditioneel (Cangjie, handschrift, Pinyin, streken, Sucheng, Zhuyin), Chinees - vereenvoudigd (handschrift, Pinyin, streken), Deens, Duits (Duitsland, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, India, VK, VS), Emoji, Ests, Filipijns, Fins, Frans (Canada, Frankrijk, Zwitserland), Grieks, Hawaïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans (Kana, Romaji), Koreaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis, Marathi, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch (cyrillisch, Latijn), Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tamil, Thai, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Zweeds

• QuickType-toetsenbordondersteuning met voorspellende invoermethode10

• Chinees (traditioneel, vereenvoudigd), Duits (Duitsland, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, India, VK, VS), Frans (Canada, Frankrijk, Zwitserland), Italiaans, Japans, Portugees (Brazilië), Spaans, Thai

• Siri-talen

• Duits (Duitsland, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, VK, VS), Frans (Canada, Frankrijk, Zwitserland), Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (Hongkong), Koreaans, Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Spaans (Mexico, Spanje, VS)

• Talen dicteerfunctie

• Nederlands, Catalaans, Deens, Duits (Duitsland, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, VK, VS), Frans (Canada, Frankrijk, Zwitserland), Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (Hongkong), Koreaans, Kroatisch, Maleis, Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Mexico, Spanje, VS), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

• Ondersteuning verklarend woordenboek

• Nederlands, Chinees (vereenvoudigd), Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees (Brazilië), Russisch, Spaans, Thai, Turks

• Ondersteuning tweetalig woordenboek

• Vereenvoudigd Chinees, Japans, Koreaans, Spaans

• Spellingscontrole

• Nederlands, Deens, Duits, Engels (Australië, Canada, VK, VS), Frans, Italiaans, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Russisch, Spaans, Turks, Zweeds

Inhoud van de verpakking

• iPad mini 3

• Lightning-naar-USB-kabel

• USB-lichtnetadapter

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

3. Neem voor meer informatie over LTE‑ondersteuning contact op met je netwerkaanbieder en kijk op www.apple.com/ipad/LTE.

4. Data-abonnementen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Het model dat je aanschaft werkt alleen met specifieke mobiele-netwerktechnologie. Neem contact op met je provider voor informatie over de compatibiliteit en de beschikbaarheid van data-abonnementen.

5. Voor FaceTime-gesprekken zijn een apparaat met FaceTime voor zowel degene die belt als voor degene die gebeld wordt en een wifiverbinding vereist. Beschikbaarheid via een mobiel netwerk is afhankelijk van het beleid van de netwerkaanbieder; hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.

6. Siri is mogelijk niet overal of in alle talen beschikbaar; de beschikbaarheid van voorzieningen kan per gebied variëren. Hiervoor is internettoegang vereist. Voor mobiel gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

7. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2014 met prototypen van iPad mini 3 en de software. Bij de tests werden de volgende taken uitgevoerd totdat de batterij helemaal leeg was: video afspelen, audio afspelen en internetten via wifi of een mobiel datanetwerk. Het gebruikte videomateriaal was een herhaalde film van 2 uur en 23 minuten die was aangeschaft bij de iTunes Store. Het gebruikte audiomateriaal was een afspeellijst van 358 unieke muzieknummers die waren aangeschaft bij de iTunes Store. De tests voor internetten via wifi en een mobiel datanetwerk werden uitgevoerd met een speciale web- en mailserver. Hierbij werden 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk, behalve bij internetten via een mobiel datanetwerk), de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld), de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld), helderheid (ingesteld op 50%) en de WPA2-codering (ingeschakeld). De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en vele andere factoren. Voor de batterijtests werden specifieke iPads gebruikt; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

8. iMovie, Pages, Numbers en Keynote kunnen gratis worden gedownload in de App Store voor in aanmerking komende apparaten die compatibel zijn met iOS 8 en die op of na 1 september 2013 voor het eerst zijn geactiveerd. GarageBand kan gratis worden gedownload in de App Store voor in aanmerking komende apparaten die compatibel zijn met iOS 8 en die op of na 1 september 2014 voor het eerst zijn geactiveerd. Ga naar www.apple.com/nl/ios/whats-new voor een overzicht van apparaten die compatibel zijn met iOS 8. Voor het downloaden van apps is een Apple ID vereist.

9. Draadloze breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden.

10. Aangepaste suggesties op basis van ontvanger en app zijn niet beschikbaar voor Chinees (traditioneel, vereenvoudigd) en Japans.

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar. Klik hier voor de volledige lijst.