Mac Pro (Loppuvuosi 2013) - Tekniset tiedot

Mitat

• Korkeus: 25,1 cm
  • Halkaisija: 16,7 cm
  • Paino: 5,0 kg1

Prosessori

• 3,7 GHz 4-ytiminen
    • Intel Xeon E5, jossa 10 Mt L3-välimuistia ja jopa 3,9 GHz Turbo Boost
      Saatavilla 6-ytiminen 3,5 GHz prosessori 12 Mt L3-välimuistilla, 8-ytiminen 3,0 GHz prosessori 25 Mt L3-välimuistilla ja 12-ytiminen 2,7 GHz prosessori 30 Mt L3-välimuistilla
  • 3,5 GHz 6-ytiminen
    • Intel Xeon E5, jossa 12 Mt L3-välimuistia ja jopa 3,9 GHz Turbo Boost
      Saatavilla 3,0 GHz 8-ytiminen prosessori 25 Mt L3-välimuistilla ja 2,7 GHz 12-ytiminen prosessori 30 Mt L3-välimuistilla
  • 3,0 GHz 8-ytiminen
    • Intel Xeon E5, jossa 25 Mt L3-välimuistia ja Turbo Boost jopa 3,9 GHz
      Saatavilla 2,7 GHz 12-ytiminen prosessori 30 Mt L3-välimuistilla

Muisti

• 3,7 GHz 4-ytiminen
    • 12 Gt (kolme 4 Gt) 1866 MHz DDR3 ECC -muistia
      Saatavilla 16 Gt (neljä 4 Gt), 32 Gt (neljä 8 Gt) tai 64 Gt (neljä 16 Gt)
  • 3,5 GHz 6-ytiminen
    • 16 Gt (neljä 4 Gt) 1866 MHz DDR3 ECC -muistia
      Saatavilla 32 Gt (neljä 8 Gt) tai 64 Gt (neljä 16 Gt)
  • 3,0 GHz 8-ytiminen
    • 16 Gt (neljä 4 Gt) 1866 MHz DDR3 ECC -muistia
      Saatavilla 32 Gt (neljä 8 Gt) tai 64 Gt (neljä 16 Gt)

Grafiikka

• 3,7 GHz 4-ytiminen
    • Kaksi AMD FirePro D300 -näytönohjainta, joissa molemmissa 2 Gt GDDR5 VRAM -muistia
      • 1280 stream-prosessoria
      • 256-bittinen muistiväylä
      • 160 Gt/s muistikaistaa
      • 2 terafloppia laskentatehoa
        Saatavilla kaksi AMD FirePro D500:aa, joissa molemmissa 3 Gt GDDR5 VRAM -muistia, 1526 stream-prosessoria, 384-bittinen muistiväylä, 240 Gt/s muistikaistaa ja 2,2 terafloppia laskentatehoa, tai kaksi AMD FirePro D700:aa, joissa molemmissa 6 Gt GDDR5 VRAM -muistia, 2048 stream-prosessoria, 384-bittinen muistiväylä, 264 Gt/s muistikaistaa ja 3,5 terafloppia laskentatehoa
  • 3,5 GHz 6-ytiminen
    • Kaksi AMD FirePro D500 -näytönohjainta, joissa molemmissa 3 Gt GDDR5 VRAM -muistia
      • 1526 stream-prosessoria
      • 384-bittinen muistiväylä
      • 240 Gt/s muistikaistaa
      • 2,2 teraflopsia laskentatehoa
        Saatavilla kahdella AMD FirePro D700:lla, joissa molemmissa 6 Gt GDDR5 VRAM -muistia, 2048 stream-prosessoria, 384-bittinen muistiväylä, 264 Gt/s muistikaistaa ja 3,5 teraflopsia laskentatehoa
  • 3,0 GHz 8-ytiminen
    • Kaksi AMD FirePro D700 -näytönohjainta, joissa molemmissa 6 Gt GDDR5 VRAM -muistia
      • 2048 stream-prosessoria
      • 384-bittinen muistiväylä
      • 264 Gt/s muistikaistaa
      • 3,5 teraflopsin suorituskyky

Näyttötuki

• Voit liittää jopa:
    • Kolme kahden kaapelin 5K -näyttöä
    • Kuusi Thunderbolt -näyttöä

Tallennustila

• 256 Gt
  • PCle-pohjainen SSD-muisti
    Saatavilla 512 Gt tai 1 Tt2

Ääni

• Yhdistetty optisen ja digitaalisen äänen ulostulo/analogisen äänen linjaulostulo (miniliitäntä)
  • 3,5 mm kuulokeliitäntä kuulokemikrofonituella
  • Monikanavaista ääntä tukeva HDMI-portti
  • Sisäinen kaiutin

Liitännät ja laajennettavuus

• 4 USB 3
  • 6 Thunderbolt 2
  • Kaksi Gigabit Ethernet -liitäntää
  • HDMI 1.4 Ultra HD

Langattomat yhteydet

• Langaton 802.11ac Wi‑Fi -verkkotoiminto3 IEEE 802.11a/b/g/n -yhteensopiva
  • Langaton Bluetooth 4.0 -teknologia

Sähkötekniset ja käyttöympäristövaatimukset

• Verkkojännite: 100–240 V vaihtovirta
  • Taajuus: 50–60 Hz, yksivaiheinen
  • Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 450 W
  • Käyttölämpötila: 10°–35° C
  • Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 % ei-kondensoituva
  • Käyttökorkeus enintään: 5000 metriä
  • Tyypillinen akustinen suorituskyky, äänenpaine (käyttäjän paikalla): 12 dBA toimettomana

Pakkauksessa

• Mac Pro, virtajohto

Mukana tulevat ohjelmat

macOS Mojave
Kaikkien Macin toimintojen takana on macOS-käyttö­järjestelmä. macOS Mojave tuo ammattikäyttäjien inspiroimia uusia ominaisuuksia kaikkien ulottuville. Saat enemmän irti joka klikkauksella. Lisätietoja

Akustinen suorituskyky

Ilmoitetut meluntuottoarvot ECMA-109:n mukaan

Äänitehon taso
A,m (B)
Äänenpaineen taso
Käyttäjän asema
A,m (dB)
Toimeton 2,05 (= 0,25) 14,0
Kovalevyn haku 2,05 (= 0,30) 14,5
  1. A,m on A-painotettu keskimääräinen äänitehon taso pyöristettynä lähimpään 0,05 B:hen.
  2. A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta (pyöristettynä lähimpään 0,5 dB:hen).
  3. 1 B (beli) = 10 dB (desibeli)
  4. v on tilastollinen lisäys A-painotetun äänenpaineen tason ylärajan laskemiseen.
  5. Määrä A,c (kutsuttiin aiemmin nimellä Ad) voidaan laskea summasta A,m ja v.
  6. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa.

Mac Pro ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään.

• ENERGY STAR 6
  • EPEAT Gold4
  • Ei bromattuja palonestoaineita
  • Ei PVC:tä5
  • Helposti kierrätettävä

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.
  2. 1 Gt = miljardi tavua ja 1 Tt = biljoona tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.
  3. Edellyttää internet-yhteyttä. 802.11ac perustuu IEEE‑standardiluonnokseen.
  4. Mac Pro on saavuttanut EPEAT Gold -luokituksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
  5. PVC-vapaa virtajohto saatavilla kaikilla muilla alueilla paitsi Intiassa ja Etelä-Koreassa.
Julkaisupäivämäärä: 5.11.2018