MacBook Air (13", medio 2011) - Tekniske specifikationer

Skærm

• Blank og bred skærm med LED-baggrundsbelysning, høj opløsning og understøttelse af millioner af farver.

• 13,3" (diagonalt) blank og bred LED-skærm med baggrundslys og understøttelse af millioner af farver

• Understøttede opløsninger: 1440 x 900 (original), 1280 x 800, 1152 x 720 og 1024 x 640 pixel ved 16:10-format; 1024 x 768 og 800 x 600 pixel ved 4:3-format

Størrelse og vægt

Ultratyndt og ultralet unibody-konstruktion i aluminium.

• Højde: 0,3-1,7 cm

• Bredde: 32,5 cm

• Dybde: 22,7 cm

• Vægt: 1,35 kg1

Lagringsplads

Ren flash-lagring.2

• 128 GB flash-lagring

• 256 GB flash-lagring

Processor og hukommelse

Dual-core Intel Core i5- eller i7-processor og DDR3-hukommelse.

• Processor

• 1,7 GHz quad-core Intel Core i5 med fælles L3-buffer på 3 MB

• Model med 256 GB harddisk kan konfigureres med dual-core 1,8 GHz Intel Core i7 med 4 MB fælles L3-buffer, men kun i Apple Online Store.

• Hukommelse

• 4 GB 1333 MHz DDR3-hukommelse på hovedkortet

Grafik

Avanceret Intel HD Graphics 3000.

• Intel HD Graphics 3000 med 384 MB DDR3 SDRAM fælles med hovedhukommelsen3

Skærmunderstøttelse og kamera

Indbygget FaceTime-kamera.

• FaceTime-kamera

• Udvidet skrivebord og skærmdublering: Understøtter samtidig fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og op til 2560 x 1600 pixel på en ekstern skærm – begge med millioner af farver

Tilslutnings- og udvidelsesmuligheder

No alt supplied for Image

USB 2.0, Thunderbolt, stik til hovedtelefoner, port til MagSafe-strømforsyning, SD-kortplads (13" modellen).

• To USB 2.0-porte (op til 480 Mbps)

• Thunderbolt-port

• SD-kortplads

Batteri og strøm

Avanceret litiumpolymerbatteri med MagSafe-strømforsyning.4

• Trådløst internet - Op til 7 timers

• Standbytid - Op til 30 dage

• Indbygget 50 watt-timer litiumpolymerbatteri; 45 W MagSafe-strømforsyning med kabeloprul; port til MagSafe-strømforsyning

Trådløs teknologi

Den nyeste Wi-Fi- og Bluetooth-teknologi.

• Wi-Fi

• Trådløst 802.11n Wi-Fi-netværk5 IEEE 802.11a-/b-/g-kompatibel

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

Lyd

Stereohøjttalere, mikrofon og hovedtelefoner.

• Stereohøjttalere

• Mikrofon, der ikke er retningsbestemt

• Stik til hovedtelefoner

• Understøtter Apple Earphones med fjernbetjening og mikrofon

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -24° til 45° C

• Relativ luftfugtighed: 0 % til 90 % (ikke kondenserende)

• Maks. højde i drift: 3.000 meter

• Maks. højde (opbevaring): 4.500 meter

• Maks. højde (transport): 10.500 meter

Begrænset garanti og service

MacBook Air leveres med 90 dages gratis telefonsupport og et års begrænset garanti. Køb AppleCare Protection Plan for at udvide service og support til tre år fra datoen for købet af computeren. Det er kun med AppleCare Protection Plan, at du får direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikkerhed for, at reparationer udføres af autoriserede Apple-teknikere og med originale reservedele fra Apple. Du kan få flere oplysninger ved at besøge webstedet om Apple-support eller ringe til 70 10 20 07.

Cd- eller dvd-deling

Med Mac App Store er det nemmere end nogensinde at få de programmer, du vil have på din Mac. Ikke flere æsker, ikke flere diske, ikke flere tidskrævende installeringer. Klik en gang for at hente og installere et nyt program på din Mac. Med hvis et program, som du skal bruge, ikke findes i Mac App Store, kan du bruge Dvd- eller cd-deling. Denne praktiske funktion i OS X gør det muligt at “låne” det optiske drev trådløst på en Mac eller pc i nærheden. Så du kan installere programmer fra en dvd eller cd og nyde fuld adgang til et optisk drev uden at skulle slæbe rundt på et.

I æsken

• MacBook Air

• 45 W MagSafe-strømforsyning, netstik og netledning

• Trykt og elektronisk dokumentation

Medfølgende software

OS X Lion

Inkluderer Mail, Adressebog, iCal, Mac App Store, iTunes, Safari, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, Mission Control, Launchpad, AirDrop, Resume, Auto Save, Versions, Quick Look, Spotlight, QuickTime m.m. Læs mere om OS X Lion

Gendannelse af Lion

OS X Lion inkluderer et indbygget sæt værktøjer til reparation af din Mac i Recovery HD, en ny funktion, som du kan bruge til at reparere diske eller geninstallere OS X Lion uden en fysisk disk.

iLife

Inkluderer iPhoto, iMovie og GarageBand. Læs mere om iLife

Konfigurationsmuligheder

Køb fra Apple Online Store for at opgradere processor, hukommelse og flashlager.

• 1,8 GHz dual-core Intel Core i7-processor

• Apple USB Ethernet Adapter

• Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

Konfigurer din MacBook Air med endnu flere muligheder, men kun i Apple Online Store

MacBook Air og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

MacBook Air er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Fri for bromerede flammehæmmere

• Pvc-fri6

• Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes

• Opfylder kravene til ENERGY STAR 5.2

• Har fået vurderingen EPEAT Gold7

Apple og miljøet

Læs om Apples arbejde med at mindske produkters og processers skadelige påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering. Læs mere om, hvordan din Mac eller pc kan genbruges.

Akustisk ydeevne

ANGIVNE STØJEMISSIONER i henhold til ISO 9296

Lydeffektniveau

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Lydtryksniveau

Brugerplacering

LpAm (dB)

Passiv tilstand

2.5

6.0

Harddisktilgang

N/A

N/A

CD-drevtilgang

N/A

N/A

1. LWAd er den statistiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau (afrundet til nærmeste 0,1 B).

2. LpAm er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

Tilbehør

Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Express

• Final Cut Pro X

Skærme og grafik

• Apple Thunderbolt Display

• Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til

Dual-Link DVI-mellemstik

AirPort og trådløs

• Apple USB Ethernet Adapter

• AirPort Extreme-base

• Time Capsule

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

Andet tilbehør

• Apple MacBook Air SuperDrive

• Apple-tastatur

• AppleCare Protection Plan

1. Den faktiske vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering af disken er mindre.

3. Tilgængelig hukommelse for OS X kan variere afhængigt af grafikkens hukommelsesbehov. Min. brug af grafikhukommelse er 256 eller 384 MB.

4. Test udført af Apple i juli 2011 med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-basererede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse webtest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websteder med skærmens lysstyrke indstillet til 50%. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på vågeblus, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batterilevetid varierer efter brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.

5. Til trådløs internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en internetforbindelse (evt. mod betaling). Nogle internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort.

6. Pvc-fri netledning fås i Australien, New Zealand, Nord- og Sydamerika, Schweiz, Taiwan, Thailand og Storbritannien.

7. MacBook Air fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.