MacBook Air (11", medio 2013) - Tekniske specifikationer

Skærm

• 11,6" (diagonalt) blank og bred skærm med LED-baggrundsbelysning og understøttelse af millioner af farver

• Understøttede opløsninger:

• 1366 x 768 (original), 1344 x 756 og 1280 x 720 pixel ved 16:9-format; 1152 x 720 og 1024 x 640 pixel ved 16:10-format; 1024 x 768 og 800 x 600 pixel ved 4:3-format

Lagringskapacitet1

• 128 GB flash-lager

• 256 GB flash-lager

• Kan konfigureres til 512 GB flash-lager.

Processor

• 1,3 GHz dual-core Intel Core i5 (Turbo Boost på op til 2,6 GHz) med 3 MB fælles L3-buffer

• Kan konfigureres med 1,7 GHz dual-core Intel Core i7 (Turbo Boost på op til 3,3 GHz) med 4 MB fælles L3-buffer.

Hukommelse

• 4 GB 1600 MHz LPDDR3-hukommelse på hovedkortet

• Kan konfigureres op til 8 GB.

Størrelse og vægt

• Højde: 0,3-1,7 cm

• Bredde: 30 cm

• Dybde: 19,2 cm

• Vægt: 1,08 kg2

Grafik- og skærmunderstøttelse

• Intel HD Graphics 5000

• Udvidet skrivebord og skærmdublering: Understøtter samtidig fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og op til 2560 x 1600 pixel på en ekstern skærm – begge med millioner af farver

• Thunderbolt-udgang til digital video

• Original Mini DisplayPort-udgang

• DVI-tilslutning med Mini DisplayPort til DVI-mellemstik (sælges separat)

• VGA-tilslutning via Mini DisplayPort til VGA-mellemstik (sælges separat)

• Dual-link DVI-tilslutning med Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik (sælges separat)

• HDMI-lyd- og videoudgang vha. et Mini DisplayPort til HDMI-mellemstik fra en tredjepart (sælges separat)

Kamera

• 720p FaceTime HD-kamera

Tilslutnings- og udvidelsesmuligheder

• To USB 3-porte (op til 5 Gbps)

• Thunderbolt-port (op til 10 Gbps)

• MagSafe 2-port til strømforsyning

Trådløs teknologi

• 802.11ac Wi-Fi-netværk;3 kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

Lyd

• Stereohøjttalere

• To mikrofoner

• Stik til hovedtelefoner

• Understøtter Apple iPhone-headset med fjernbetjening og mikrofon

Tastatur og pegefelt

• Baggrundsbelyst tastatur i fuld størrelse med 78 (USA) eller 79 (ISO) taster, inklusive 12 funktionstaster og 4 piletaster (omvendt 'T') med sensor til omgivende lys

• Multi-Touch-pegefelt sikrer præcis styring af markøren; understøtter scrollning med inerti, knib, roter, swipe, swipe med tre fingre, swipe med fire fingre, tryk, tryk to gange og træk

Batteri og strøm4

• Op til 9 timers trådløs surfing

• Op til 8 timers afspilning af iTunes-film

• Op til 30 dages standby-tid

• Indbygget 38 Wh litiumpolymerbatteri

• 45 W MagSafe 2-strømforsyning med kabeloprul; MacSafe 2-port til strømforsyning

Elektriske specifikationer og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: –25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikke kondenserende)

• Højde i drift: Testet op til 3.048 m

• Maks. højde (opbevaring): 4.500 m

• Maks. højde (transport): 10.500 m

Medfølgende software

• OS X Mountain Lion

• Inkluderer Mail, Beskeder, Kontakter, Kalender, Safari, Påmindelser, Meddelelsescenter, Noter, Diktering, iCloud, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, AirPlay, Game Center, Mac App Store, iTunes, Gatekeeper, Twitter- og Facebook-integration m.m. Læs mere om OS X Mountain Lion

• iLife

• Inkluderer iPhoto, iMovie og GarageBand.

Begrænset garanti og service

I Danmark er forbrugerne berettiget til en gratis reparation, udskiftning, prisreduktion eller tilbagebetaling fra forhandleren af varer, der ikke opfylder kravene i salgskontrakten inden for to år fra levering i henhold til købeloven. Klik her for at få flere oplysninger.

Din MacBook Air leveres også med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti fra Apple. Klik her for at få mere at vide om, hvilken service Apple yder til din MacBook Air.

Køb AppleCare Protection Plan, og få op til tre års teknisk telefonsupport fra eksperter og ekstra hardware-servicemuligheder fra Apple. Klik her for at få flere oplysninger.

I æsken

• MacBook Air

• 45 W MagSafe 2-strømforsyning, netstik og netledning

• Trykt og elektronisk dokumentation

Specielle konfigurationer

Konfigurer din MacBook Air med endnu flere muligheder, men kun i Apple Online Store:

• 1,7 GHz dual-core Intel Core i7 (Turbo Boost op til 3,3 GHz)

• 8 GB hukommelsesopgradering

• 512 GB flash-lager

MacBook Air og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus. Læs mere

MacBook Air er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Uden bromerede flammehæmmere

• Uden PVC5

• Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes

• Opfylder kravene til ENERGY STAR 5.2

• Har fået vurderingen EPEAT Gold6

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers skadelige påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering. Læs mere om, hvordan din Mac kan genbruges.

Akustisk ydeevne

ANGIVNE STØJEMISSIONER i henhold til ISO 9296

Lydeffektniveau

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Lydeffektniveau

Brugerplacering

LpAm (dB)

Passiv tilstand

2,7

5

Harddisktilgang

N/A

N/A

Harddisktilgang

N/A

N/A

1. LWAd er den statistiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau (afrundet til nærmeste 0,1 B).

2. LpAm er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

Tilgængeligt tilbehør

Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Pro

• Final Cut Pro X

Skærme og mellemstik

• Apple Thunderbolt Display

• Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

• Konverteringsenhed fra MagSafe til MagSafe 2

AirPort og trådløs teknologi

• AirPort Extreme-base

• AirPort Express-base

• AirPort Time Capsule

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

• Apple Magic Trackpad

Andet tilbehør

• Apple USB SuperDrive

• Thunderbolt til Gigabit Ethernet-mellemstik

• Thunderbolt til FireWire-mellemstik

• AppleCare Protection Plan

• Apple USB Ethernet-mellemstik

1. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. Baseret på et udkast til IEEE 802.11ac-specifikationen. Til trådløs internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en internetforbindelse (evt. mod betaling).

4. Test udført af Apple i maj 2013 med testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surf på 25 populære websteder med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Testen af afspilning af HD-film måler batteritiden ved at afspille HD 720p-indhold med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.

5. PVC-fri netledning fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.

6. MacBook Air fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.