iPod touch (4e generatie) - Technische specificaties

Kleur

• Wit

• Zwart

Capaciteit1

8 GB

32 GB

64 GB

Afmetingen en gewicht2

• Hoogte: 111 mm

• Breedte: 58,9 mm

• Diepte: 7,2 mm

• Gewicht: 101 gram

Draadloze voorzieningen3

• Wi-Fi 802.11b/g/n (uitsluitend 802.11n 2,4 GHz)

• Bluetooth 2.1 + EDR

• Op locatie gebaseerde voorziening in Kaarten4

• Ingebouwde ondersteuning voor Nike+5

Beeldscherm

• 3,5-inch (diagonaal) Multi-Touch-breedbeelddisplay

• Resolutie van 960 x 640 pixels bij 326 pixels per inch

Camera, foto's en video

• Video-opnamen, HD (720p) tot 30 beelden per seconde met geluid; stilstaande beelden (960 x 720) met camera aan achterzijde

• Foto's en video van VGA-kwaliteit met tot 30 beelden per seconde met camera aan voorzijde

• Tikken om belichting voor video of foto's te regelen

• Geotagging voor foto's en video via Wi-Fi

In- en uitgang

• 30-pens dockconnector

• 3,5-mm stereokoptelefoonaansluiting

• Ingebouwde luidspreker

• Microfoon

Voeding en batterij6

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij

• Muziek: tot 40 uur bij volledig opgeladen batterij

• Video: tot 7 uur bij volledig opgeladen batterij

• Oplaadtijden: snel opladen in circa 2 uur (80% van capaciteit), volledig opladen in circa 4 uur.

Audio

• Frequentiebereik: 20-20.000 Hz

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 en 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV.

• Door gebruiker in te stellen maximumvolume

Tv en video

• H.264 video tot 720p, 30 beelden per seconde, Main Profile level 3.1 met AAC-LC audio tot 160 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren

• MPEG-4 video tot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 beelden per sec., Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestanden

• Motion JPEG (M-JPEG) tot 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 beelden per seconde, audio in ulaw, PCM-stereogeluid in .avi-bestandsstructuur

• Ondersteuning van 1024 x 768 pixels met Apple VGA-adapter, van 576p en 480p met Apple component A/V-kabel en van 576i en 480i met Apple composite-A/V-kabel (kabels apart verkrijgbaar)

Koptelefoon

• Oortelefoon

• Frequentiebereik: 20-20.000 Hz

• Impedantie: 32 ohm

Sensoren

• Gyroscoop met 3 assen

• Versnellingsmeter

• Sensor voor omgevingslicht

Systeemvereisten

• Apple ID (vereist voor sommige functies)

• Internettoegang3

• Voor synchronisatie met iTunes op een Mac of pc is het volgende vereist:

• Mac: OS X versie 10.5.8 of hoger

• Pc: Windows 7, Windows Vista of Windows XP Home of Professional met Service Pack 3 of hoger

• iTunes 10.5 of hoger (gratis te downloaden van www.itunes.com/nl/download)7

Omgeving

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: maximaal 3000 meter

Talen

Taalondersteuning

Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Spaans, Arabisch, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees

Toetsenbordondersteuning

Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees (Handschrift, Pinyin, Wubihua), Traditioneel Chinees (Handschrift, Pinyin, Zhuyin, Cangjie, Wubihua), Frans, Frans (Canadees), Frans (Zwitserland), Duits (Duitsland), Duits (Zwitserland), Italiaans, Japans (Romaji, Kana), Koreaans, Spaans, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Emoji, Ests, Fins, Vlaams, Grieks, Hawaiïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Servisch (Cyrillisch/Latijns), Slowaaks, Zweeds, Thai, Tibetaans, Turks, Oekraïens, Vietnamees

Woordenboekondersteuning

Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Frans, Frans (Canadees), Frans (Zwitserland), Duits, Italiaans, Japans (Romaji, Kana), Koreaans, Spaans, Arabisch, Catalaans, Cherokee, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Ests, Fins, Vlaams, Grieks, Hawaiïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Lets, Litouws, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees

Inhoud van de verpakking

• iPod touch

• Oortelefoon

• Dockconnector-naar-USB-kabel

• Beknopte handleiding

iPod touch en het milieu

Het milieueffect van Apple producten wordt bepaald op basis van hun volledige levenscyclus. Meer informatie

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van iPod touch voor het milieu:

• Arseenvrij glas (beeldscherm)

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Kwikvrij lcd-display

• Pvc-vrij.

• Recyclebare roestvrijstalen behuizing

Apple en het milieu

Meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. De rapporten met milieuaspecten van Apple producten geven een overzicht van de milieubelasting van onze producten.

Accessoires

In-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

Deze koptelefoon is ontwikkeld voor een extreem helder en duidelijk geluid, zodat je details hoort die je altijd hebt gemist.

Koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

Deze koptelefoon met oordopjes heeft handige knoppen waarmee je het volume van je muziek en het afspelen van video kunt regelen.

USB-lichtnetadapter

Deze supercompacte USB-adapter is ideaal om je iPhone of iPod overal op te laden als je geen computer bij de hand hebt.

Apple Universal Dock

Met het dock heb je snel toegang tot een USB-poort om je iPod op te laden en te synchroniseren, of om je tv of luidsprekers aan te sluiten.

Overige accessoires

• Apple composite-AV-kabel

• Apple component-AV-kabel

• Apple dockconnector-naar-USB-kabel

• iPod Universal Dock-adapter (3 stuks)

• AppleCare Protection Plan

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard byte; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

3. Vereist een internetabonnement; breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden.

4. Als je een iPod touch met Kaarten hebt, geeft het programma Kaarten weer waar je je ongeveer bevindt aan de hand van informatie die is gebaseerd op bekende draadloze netwerken om je heen (indien die ingeschakeld en beschikbaar zijn). Hoe nauwkeuriger de beschikbare informatie is, des te kleiner wordt de cirkel die je positie op de kaart weergeeft. Deze functie is niet overal beschikbaar. Bekende draadloze netwerken bevinden zich voornamelijk in stedelijke gebieden. Om je locatie op te zoeken, worden gegevens verzameld. Dat gebeurt op een manier waarbij je niet persoonlijk wordt geïdentificeerd. Als je niet wilt dat dergelijke informatie wordt verzameld, moet je deze functie niet inschakelen. Als je deze functie uitgeschakeld laat, heeft dat geen gevolgen voor de functionaliteit van je iPod touch.

5. Nike + iPod-sensor vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

6. Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPod touch-hardware en -software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers bestaand uit materiaal geïmporteerd van cd's met behulp van iTunes (128-Kbps AAC) en materiaal afkomstig uit de iTunes Store (256-Kbps AAC; videomateriaal was afkomstig uit de iTunes Store. De iPods werden verbonden met een Wi-Fi-netwerk en de functie voor automatische helderheidsbepaling was uitgeschakeld; alle andere instellingen waren standaard. De batterijtests zijn uitgevoerd met specifieke iPods; de feitelijke resultaten kunnen variëren. Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moeten op den duur worden vervangen (zie www.apple.com/nl/support/ipod/service/battery). De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Ga naar www.apple.com/nl/batteries voor meer informatie.

7. iPod en iTunes mogen alleen worden gebruikt voor de reproductie van materiaal waarvoor de gebruiker over wettelijke rechten of auteursrechten beschikt. Steel geen muziek.