Mac mini (medio 2010) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Højde: 3,6 cm

• Bredde: 19,7 cm

• Dybde: 19,7 cm

• Vægt: 1,37 kg1

Processor og hukommelse

• 2,4 GHz eller 2,66 GHz Intel Core 2 Duo-processor

• 3 MB fælles L2-buffer på processoren

• 1066 MHz frontsidebus

• 2 GB (to 1 GB SO-DIMM-enheder) 1066 MHz DDR3-hukommelse; to SO-DIMM-pladser understøtter op til 8 GB

Miljømæssig statusrapport

Mac mini er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Fri for bromerede flammehæmmere (BFR)

• Uden pvc2

• Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes

• Opfylder kravene til ENERGY STAR 5.0

• Har fået vurderingen EPEAT Gold3

Akustisk ydeevne

ANGIVNE STØJEMISSIONER i henhold til ISO 9296

Lydeffektniveau

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Sound Pressure Level

Brugerplacering

LpAm (dB)

2,4 GHz

2,66 GHz

2,4 GHz

2,66 GHz

Passiv tilstand

2,7

2,9

13

15

Harddisktilgang

2,7

2,9

14

15

CD-drevtilgang

3,0

-

20

-

1. LWAd er den statistiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau (afrundet til nærmeste 0,1 B).

2. LpAm er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

Porte til ydre enheder

• En FireWire 800-port (op til 800 Mbps)

• Fire USB 2.0-porte (op til 480 Mbps)

• Plads til SD-kort

Grafik- og skærmunderstøttelse

• NVIDIA GeForce 320M-grafikprocessor med 256 MB DDR3 SDRAM fælles med hovedhukommelsen4

• Mini DisplayPort, der understøtter opløsninger på op til 2560 x 1600

• HDMI-port, der understøtter opløsninger på op til 1920 x 1600

• DVI-udgang via HDMI til DVI-mellemstik (medfølger)

• VGA-tilslutning via Mini DisplayPort til VGA-mellemstik (sælges separat)

• Begge porte understøtter udvidet skrivebord og skærmdublering

Kommunikation

• Trådløst AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi-netværk5; IEEE 802.11a/b/g-kompatibelt

• Trådløs Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)-teknologi

• 10/100/1000BASE-T Ethernet-grænseflade (RJ-45) med understøttelse af jumbo-rammer

Lyd

• Indgang til lyd (digital/analog)

• Udgang til lyd/minijackstik til hovedtelefoner (digital/analog)

• HDMI-port understøtter lyd ud med flere kanaler

• Understøtter Apple iPhone-hovedsæt med mikrofon

Lagringskapacitet

• 320 eller 500 GB Serial ATA-harddisk6

• 8x SuperDrive, slot-loading (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

• Læser maximum: 8x DVD-R, DVD+R, DVD-ROM, DVD-ROM (dobbeltlags DVD-9), DVD-R DL (dobbeltlag), DVD+R DL (dobbeltlag), DVD-RW, and DVD+RW; 24x CD

• Skriver maximum: 8x DVD-R, DVD+R; 6x DVD-R DL (dobbeltlag), DVD+R DL (dobbeltlag), DVD-RW; 8x DVD+RW; 24x CD-R; 24x CD-RW

Konfigurationsmuligheder

Processor

Kun i Apple Online Store

Diskmulighed

Kun i Apple Online Store

Standard- hukommelse

Ekstra hukommelse

Kun i Apple Online Store

Mac mini

2,4 GHz: 320 GB

2,66 GHz

500 GB

2 GB

4 GB

8 GB

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Strømforbrug (maks.): 85 W

• Driftstemperatur: 10° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -40° til 47° C

• Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke kondenserende)

• Maks. højde: 3.000 m

• Akustisk ydeevne (typisk)

• Lydtryksniveau (brugers position): 18 dBA, når den ikke arbejder7

Hvad følger med

I kassen:

• Mac mini

• HDMI til DVI-mellemstik

• Netledning

• Dvd'er til installering/gendannelse

• Trykt og elektronisk dokumentation

Medfølgende software:

Mac OS X Snow Leopard

Inkluderer iTunes,

Time Machine, Vis, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Adressebog, QuickTime, iCal, Dvd-afspiller, Photo Booth, Front Row, Xcode Developer Tools m.m. Læs mere om Mac OS X Snow Leopard

iLife

Inkluderer iPhoto, iMovie, GarageBand og iWeb. Læs mere om iLife

Tilbehør

Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Express

• Final Cut Express

• MobileMe-abonnement

Skærme og grafik

• Apple LED Cinema Display

• Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

AirPort og trådløs kommunikation

• AirPort Express-base

• AirPort Extreme-base

• Time Capsule

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

Andet tilbehør

• Apple Remote

• Apple Keyboard

• AppleCare Protection Plan

1. Faktisk vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. Kun interne kabler.

3. Mac mini fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA, Canada, Frankrig, Tyskland og Storbritannien.

4. Tilgængelig hukommelse for Mac OS X kan variere afhængigt af skærmens hukommelsesbehov. Min. brug af grafikhukommelse er 256 MB.

5. Til trådløs internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en konto hos en internetudbyder (evt. mod betaling). Visse internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort.

6. 1 GB = 1 mia. byte; faktisk kapacitet efter formatering er mindre.

7. Akustik målt fra en typisk brugerafstand, siddende foran et standard Mac mini-system. Akustik kan variere efter konfigurationen.