iMac (21,5", ultimo 2009) - Tekniske specifikationer

Processor og hukommelse

• 3,06 GHz Intel Core 2 Duo-processor med 3 MB fælles L2-buffer

• 3,33 GHz Intel Core 2 Duo-processor med 6 MB fælles L2-buffer

4 GB (to 2 GB SO-DIMM-enheder) 1066 MHz DDR3 SDRAM; fire SO-DIMM-pladser understøtter op til 16 GB

Størrelse og vægt

• Højde: 45,1 cm

• Bredde: 52,8 cm

• Dybde: 18,85 cm

• Vægt: 9,3 kg1

Tilslutnings- og udvidelsesmuligheder

• En FireWire 800-port; 7 watt

• Fire USB 2.0-porte

• Plads til SD-kort

Kommunikation

• Indbygget trådløst AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi-netværk;2 IEEE 802.11a-/b-/g-kompatibel

• Indbygget Bluetooth 2.1+EDR (Enhanced Data Rate)

• Indbygget 10/100/1000Base-T GigabitEthernet (RJ-45-stik)

Lyd

• Indbyggede stereohøjttalere

• To meget effektive interne 17 W forstærkere

• Udgang til hovedtelefoner/optisk digital lydudgang (minijackstik)

• Linjeindgang/optisk digital lydindgang (minijack)

• Indbygget mikrofon

• Understøtter Apple-stereohovedsæt med mikrofon

Miljømæssig statusrapport

iMac er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Skærmglas uden arsen

• Fri for bromerede flammehæmmere (BFR)

• Uden pvc5

• Aluminiums- og glaskabinet, der kan genbruges i vid udstrækning

• Opfylder kravene til ENERGY STAR 5.0

• Har fået vurderingen EPEAT Gold

Akustisk ydeevne

ANGIVNE STØJEMISSIONER i henhold til ISO 9296

Lydeffektniveau

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Lydtryksniveau

Brugerplacering

LpAm (dB)

Passiv tilstand

3.0

16

Harddisktilgang

3.0

17

CD-drevtilgang

-

-

1. LWAd er den statistiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau (afrundet til nærmeste 0,1 B).

2. LpAm er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

Skærm

• Indbygget 21,5" (billedområde) blank, bred TFT-skærm med aktiv matriks og flydende krystaller med IPS-teknologi og LED-baggrundsbelysning

• Opløsning: 1920 x 1080 pixel

• 16:9-format

• Millioner af farver ved alle opløsninger

• Synsvinkel (typisk): 178° vandret; 178° lodret

• Lysstyrke (typisk): 320 cd/m2

Grafik- og skærmunderstøttelse

• NVIDIA GeForce 9400M-grafikprocessor med 256 MB DDR3 SDRAM fælles med hovedhukommelsen3

• ATI Radeon HD 4670-grafikprocessor med 256 MB GDDR3-hukommelse

• Indbygget iSight-kamera

• Mini DisplayPort med understøttelse af DVI, VGA og Dual-Link DVI (mellemstik sælges separat)

• Understøtter udvidet skrivebord og skærmdublering

• Understøtter samtidig fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og en ekstern skærm på op til 30" (2560 x 1600 pixel)

Software

• Mac OS X v10.6 Snow Leopard (inklusive iTunes, Time Machine, Vis, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Adressebog, QuickTime, iCal, Dvd-afspiller, Photo Booth, Front Row, Xcode Developer Tools)

• iLife (iPhoto, iMovie, iDVD, iWeb, GarageBand)

Lagringskapacitet4

• 500 GB Serial ATA-harddisk (7200 o./min.)

• 1 TB Serial ATA-harddisk (7200 o./min.)

• Mulighed for 2 TB Serial ATA-harddisk (7200 o./min.)

Optisk drev

• 8x SuperDrive (dvd±r dl/dvd±rw/cd-rw, slot-loading)

• Skriver til dvd+r dl- og dvd-r dl-diske med op til 4x hastighed

• Skriver til dvd-r- og dvd+r-diske med op til 8x hastighed

• Skriver til dvd-rw-diske med op til 6x hastighed og dvd+rw-diske med op til 8x hastighed

• Læser dvd'er med op til 8x hastighed

• Skriver til cd-r-diske med op til 24x hastighed

• Skriver til cd-rw-diske med op til 16x hastighed

• Læser cd'er med op til 24x hastighed

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Strømforbrug (maks.): 241 W

• Driftstemperatur: 10° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 47° C

• Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke kondenserende)

• Maks. højde: 3.000 m

• Akustisk ydeevne (typisk)

• Lydtryksniveau (brugers position): 18 dBA, når den ikke arbejder6

Hvad følger med?

I kassen:

• iMac

• Apple Wireless Keyboard

• Magic Mouse

• Pudseklud

• Netledning

• Dvd'er til installering/gendannelse

• Trykt og elektronisk dokumentation

Medfølgende software:

Mac OS X Snow Leopard

Inkluderer iTunes, Time Machine, Vis, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Adressebog, QuickTime, iCal, Dvd-afspiller, Photo Booth, Front Row, Xcode Developer Tools m.m.

iLife

iPhoto, iMovie, GarageBand og iWeb. Læs mere om iLife

Tilbehør

Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Express

• Final Cut Express

• MobileMe-abonnement

Skærme og grafik

• Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

• Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

AirPort og trådløs kommunikation

• Time Capsule

• AirPort Express-base

• AirPort Extreme-base

Andet tilbehør

• VESA Mount Adapter Kit

• AppleCare Protection Plan

Begrænset garanti og service

iMac leveres med 90 dages gratis telefonsupport og et års begrænset garanti. Køb AppleCare Protection Plan for at udvide din service og support til tre år fra den dato, hvor computeren er købt. Det er kun med AppleCare Protection Plan, at du får direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikkerhed for, at reparationer udføres af autoriserede Apple-teknikere og med originale reservedele fra Apple. Du kan få flere oplysninger hos AppleCare Support eller ringe til 0844 209 0611.

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers skadelige påvirkning af miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering.